Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VerunkaK90 to jses dobra ze netestujes
ja jsem testovaci maniak
KOLIK JSI mela nakonec sliznici v den IUI? porostla ti jeste?
Ja jdu dnes na kontrolu jsem dnes 13 DC tak uvidim jak vajucho dozralo. a vypada to na tredu na IUI
@A123 tak super ![]()
@Appel budu držet palce, dej pak vědět, promin michá se mi to zase, kolikátá iui to bude? a měla si u předchozích nějaké příznaky?..no to nevím tyjo tu sliznici..mam pocit že kolem 7,5…ale kecala bych..uplne jsem tuto informaci vytěsnila..nevěřím že vydržím netestovat..taky jsem maniak..ale chci se aspoň pokusit ![]()
@VerunkaK90 Já měla 12tý den po IUI slabou čárku, tak to zkus dřív otestovat ![]()
@kanka80 bojím se, ale asi stejně nevydržím jak jsem chtěla..možná už ve středu testnu, nebo bych mohla vydržet aspoň do pátku..:) Jak ti je?
@VerunkaK90 ja pujdu na sve druhe IUI asi to vypada na stredu ale budu vedet po dnesni kontrole kterou mam v 15.00h
@VerunkaK90 Ale jo, jde to
dnes je mi trochu šoufl, ale to je i tím, že jsem po noční
Možná to v práci zabalím dřív než až v září
Moc přeji ať máš taky // ![]()
@Appel Určitě písni jak jsi dnes dopadla ![]()
Ahoj holky tak jsem po kontrole vajicko 19 ve stredu IUI. Mam klasiku dnes pichnout pregnyl pak utros a co mi jeste dala je Estrofem mate stim zkusenosti? Ze prej dobry na sliznici.
@kanka80 děkuju ti moc
přád v to doufám..to víš že jo, zabal..noční je záhul normálně..znám to, taky jsem dělávala…
@Appel tak super, držím palec ![]()
@Appel píše:
@Bobby ahojky jak jsi dopadla u dr?
Ahojky. Hcg jen 118..sliznice po tom krvaceni nizsi. Zitra jdu na novy odber krve a ve ctvrtek odpo k dr.
@Bobby tak drzim moc palce aby to nebylo mimodelozni. na UTZ bylo neco videt?
@Appel ne na utz nic…mimodelozni je ted asi nejpravdepodobnejsi, protoze test lehce sili
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď