Inseminace (IUI)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
7.8.20 13:44

@Domste
Měla jsem 34,74 - prý hodně nízká, test mi ukázal 1-2 týden… a dnešní se dozvím kolem 15te hodiny.
Někdo nějakou zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 14:03

@Ivuska53 tak to je taky hezké.. to jsi toho taky zažila dost.. mě dělali laparo jen jednou, pak mi řikali že kdyby do toho furt šťourali, tak těch srustů atd bude víc a víc.. cysty se mi take dělaji ale vždy nějak vymizí sami..
Jinak né, na iui tě objedná Dr. A je to hned jak potřebuješ a vše je připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 14:04

@1Nika tak to já měla uplně málo, takže já asi nic.. no uvidím po víkendu.. třeba se to teprve vyhoupne, ale pochybuji.. tak dek ještě vědět🙏🏻 myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 14:20

@Domste
Kolik jsi měla jestli mužu vědět? Prý by to mělo stoupat každý dva dny… tak nevím :nevim:
Tobě taky držím palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 14:26

@1Nika jenom 1,9.. byl to 13 den když mi brali krev.. jako nedostala jsem to, tak počkám do pondělí a v pondělí zkusím test.. furt je tu pravděpodobnost že bych to prostě měla vidět dýl no.. každý to nemusí mít přesně podle tabulek asi 😊.. ale šanci tomu už nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 14:45

@Domste
Dělala si si blue clear test??? Mě obyčejné nic neukazali… a 14ty den na krvi nic… nízká

A teď jsem volala a mám Hcg 110!!! :andel: :hug: Mám strašnou radost!!! A 24. Mám ultrazvuk :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 15:03

@1Nika takže jsi 14 den na krvi ještě nic neměla? Já počkám jestli to dostanu nebo ne, to je cca do 3-4 dnů a pak uvidím 😊 test udělám kdyžtak příští týden, kolikátý den teda jsi dnes po iui?
Gratuluju❤️️ To je skvělá zpráva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 15:05

@Domste
20. Jsem byla na IUI…

Test mi vyšel po IUI pozitivní 14ty den.
A jako první mi to ukázal clear blue :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 15:11

@1Nika to je zajimave že na těch běžných testech nic.. já počkám, stejně mi nic jiného nezbývá a třeba je brzo, nebo prostě další měsíce.. já už teda ztrácím vůbec naději a chuť to zkoušet.. takže jsi dnes nějaký 18den po cca..
dek vědět jak dopadne ultrazvuk a já dám vědět jestli dorazila ms😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 15:12

@Domste
Přesně tak… je to krátká doba, ale ta naděje je snad nejdůležitější.
Neztrácej naději a drz se!!! Říkám si, ze se to povést proste někdy musí :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.8.20 15:52

@Domste protože existují i funkční cysty které se dělají před MS a během ní se vstřebají a zmizí to je úplně normální pak jsou ale cysty tzv. endometriální které dobře znáš.. Doktor z utv dokáže říct co za typ cysty to je.. Tady ty cysty jsou vyplněný tekutinou která připomíná čokoládu a kdyby praskla a vylítlo se to do břicha tak by mohlo být i po tobě.. Takže tyhle cysty nejsou žádná sranda.. Nevím jestli sis o tom něco hledala ale endo je vlastně to, že při MS se kousíček děložní sliznice vyplavý tam kam nemá a tam roste a dělá problémy které již taky dobře znáš.. Napadený vaječník je pak kvůli cystě k ničemu i když na něm probíhá ovu a jsou folikuly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 15:53

@1Nika víš jak, to je takové to zklamání.. než zase nabereš odvahu to zkoušet znovu..
spíš mi teď poraď, jak by jsi v mé situaci postupovala dál.. :zed: vůbec nevím jestli en čekat A nebo testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 16:02

@Ivuska53 já vím, těhlech jsem měla 5, z toho jednu prasklou a řikali mi že mi z břicha tenkrát tahali hrozně krve..
spíš ta bolest co to doprovází.. je neskutečná.. když si nemužeš ani seběhnout schody nebo sednout rychle do auta.. věřím že se to jednou zadaří.. mě hodně hlavně od bolestí a od novejch cyst pomohla i strava (držela jsem whole 30, pak jsem přešla na low carb) jde o to e je to autoimunitní onemocnění a všechno je o zdravém střevě.. zkus na to mrknout 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 16:34

@Domste testovala bych važme 14ty den po IUI, a žádný ty papirkove testy ale blue clear ten je 98% přesný a ukáže i první týden tehu. Neboj se, držím moc moc palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.8.20 16:39

@1Nika byla jsem 24.července, takže jestli se 24. Nepočítá, tak je to dnes 14. Takže prostě v pondělí test😌
Jsi hodná, děkuji, ozvu se, a ty uživej a davej na sebe pozor🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital