Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anet.li aha no máme stejnou doktorku a necitila jsem to jen jsem u druheho spinila a trochu ciste krve měla jsi to taky tak?:) Snad nam to vyjde ja jeste třetí..kdyztak a pak pauza.
@Katulina77
Ano, taky jsem měla trochu krve a špinění do večera a pak už dobrý. Tak jsem si našla že ty už jsi déle po IUI a že máme stejný problém a to ve spermiu. Mohu se zeptat pokud ti nevadí jak dlouho se snažíte a kolik ti je let? Děkuji
@Anet.li
Aha, tak to mě mrzi a drzim palce… ať to de lépe a brzy se zadaří ![]()
@Katulina77
Mě už skoro 30 a snažíme se rok. Můj přítel má jen trochu nadváhu jinak je zdravý, nekouří, nepije. Já mám teda hypofunkci štítné žlázy a astma, ale u mě by neměl být problém. Naštěstí můj doktor byl tak hodný a řekl že máme kdyztak přijít po 6 měsících kdyby nám to nešlo a nečekali rok. A ještě že tak, bylo by zbytečně snazeni a čekání na zázrak. Proto doporučuji vždy si raci zajít dřív, než se stresovat že to nejde. Někdy nemusí být problém a někdy zas právě jo.
@Anet.li Tak jsem to udělala ja kdyz vidim ze je problem jdu a neresim a necekam ja zacla chodit do caru po 4 mesicich…:) Stitnou zlazu me zjistili v sanusu
mam ji taky ale to ten problém proc to nejde neni..kvalita spermií nebude podle me nadvahou..u vas to ke otazka casu kdy se zadari..pritel zmírňuje v kouření ale ne tak jak bych chtela ja..
@Katulina77
On byl v HK na vyšetření u androloga a malý problém má a špatná kvalita spermií prý bude již trvala, má za sebou už 6 spermiogramu a vždy jsou podobné a to bere vitamíny už 5 měsícu ve větším - folandrol, Macu, multivitaminy s minerály, zinek, selen, omegu, sportuje a jíme zdravěji a nelepší se to. Kouření zmírnit je těžké já kouřila 12 let. Rok a půl už nekouřím a přestat bylo těžke ale zvládla jsem to naráz a hned.
@Anet.li Aha…no oni se prý ale dokážou spermie zlepšit za 60 dni. Je to střídavě..My taky byli 3× zatim…na spermiu a prý se od minula zlepšilo ale nemyslim si moc zas..ze nejak dost.
@Katulina77
Můžete zkusit dodržovat vše co se dá brát vitamíny co jsem psala, volne trencle, vynechat horké sprchy a vany, sport, zdravé stravování pravidelne tuleni a uvidíte.
My už víme, že nám už to nepomůže, nebo spíše nepomáhá.
@Anet.li My tohle vse mame : ) a delame..macu bere taky kys. listovou taky a dalsi vitamíny a stravu…vse co jsi napsala a taky vim, ze to nepomaha…: )Je to k ničemu.
@Anet.li No v dnešní době..: )víš co je plodnost minimální.. divná doba nevim jak to dělají jiný.
Holky mate někdo zkušenost v rannem stadiu těhotenství jsem 6tt teprve po IUI a na toaletním papíře mám hnědý výtok… mám strašný strach. Na gynekologii si dojdu hned zítra… ![]()
@Katulina77
Malinko mě bolelo, ale už nic. I výtok zmizel, ale i tak dojdu zítra na gynekologii tu mám v místě bydliště… ![]()