Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anet.li aha ty jo co přesně ta genetika je nam ji nedělali..my uz jedno dítě máme.
@Katulina77
Genetiku dělají před ivf. Nám ji dělali jelikož zřejmě počítají že nám nic jiného nezbyde. Odeberou dvě ampulky krve a zjišťuji jestli nejste prenaseci genetických poruch a vad, u ženy se vyšetřují trombofilni mutace aby nebyl problém ve srážlivosti krve a podobně. ![]()
Ahoj holky, tak já jsem dneska 14. Den po 2. IUI a test bohužel negativní
Tak snad další měsíc se usměje štěstí ![]()
O tom přeci lidi jsou, aby se podporovali a mohli se svěřit, mě to třeba hodně pomáhá ![]()
A ty se drz!!! Jsem tu stebou ![]()
Holky tak jsem volala jak na gennet tak ke svému gynekologovi, ze stále spinim a mám tam takové hnedocervene “provazky” když se utru. Zvýšit dávky mi ničeho už nemůžou…
Ale zítra jdu na kontrolu ke svému gynekologovi.
Dělala jsem si ještě test dnes ráno. Je stejně silný jako ostatní… budu se modlit ![]()
Ahojky!!! Tak mimco je zatím v pořádku… stále mám vytok, a rozhodne se v pondělí zda začne tlouct srdíčko… zatím stále jen ležet, ležet, ležet… nic nedělat a tak… takže se vážně setrim a nic nedělám… budu se modlit na pondělí 🙏🏻
@Anet.li
Děkuji moc!!!
Kdyby se vám něco podobného stalo, budu rada za jakoukoliv zkušenost…
Děkuji. Držte seee ![]()
@Katulina77
V nic jiného už nedoufam!!!
Děkuji moc ![]()
V pondělí na nás mysli prosím a drz nám palce! Jdeme tam až na třetí tak dam vědět!
Děkuji ![]()