Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1Nika jeee tak tohle mě fakt teď podpořilo. Tobě moc gratuluji
![]()
To jsem moc moc rada!!! A budu držet palce
!!!
No já mám trochu strach, včera a dnes ráno hnědý výtok… tak snad bude všechno v pořádku!
@1Nika já zatím tedy nic. Bolí mě tedy prsa a mám je větší a bradavky mám také úplně citlivá, ale těžko říct jestli to je u mě priznak
občas mě prsa bolí před ms a někdy zase ne. Test jsem si dříve nedělala. Už jsem si proste řekla, ze dokud nebude zpoždění tak nedělám. A když už jsem mela 2 dny zpoždění tak pak přišla mrcha a já netestovala. Co jsem ale včera zažila a to se mi nikdy nestalo je silena migrena. A to já na ne netrpim. Ale včera v 6 večer mě to chytlo a sla jsem spát a ještě dneska ráno mě hlava třeštila a nemohla jsem ani koukat v práci do PC
tak vůbec nevím jestli je změna hormonu v těle nebo čím to muže být. Břicho nějak tak poboliva/ nepovoliva, nic hrozného. Tak jsem napjatá jak kšandy jak to dopadne ![]()
@Pampeliška9
Noooo ty prsa můžou byt příznaky určitě, o migréně jsem neslyšela… jestli to je příznak těhotenství.
Mě akorát beli trochu prsa, jinak nic zvláštního teda.
Teď mě poboliva břicho teda, ale možná výrokem možná zvětšování dělohy jak řekl doktor. Tak uvidíme ![]()
Tak se mi to asi rozjizdi…mam. hnedo svetle bilo hlenovity to.mam vzdy kdyz se mi to rozjizdi
@Katulina77
To muže byt i uhnizdovani ne??? Sakra, budu držet palce i tak!
@Katulina77
No to mi řekla do telefonu hned z gennetu. Ze si některé dávají na čas a uhnizduji se a blastocysta se zavrtava do dělohy…
@Katulina77
Držím ti moc moc palce… a hned ráno doufam, ze budu mít, ze jsi sem psala!!!
Já z nedockavosti jsem si dělala test třeba už v 6 ráno ![]()
@1Nika To tak budu mit taky…ani nedospim pokud nepoznam, ze uz tecu…
Tak. udelam test.
Ahoj holky, tak ms jeste nedorazila…test jsem dělala možná trochu tam smouha jaka je ale ne tolik viditelná. Nemělo cenu fotit to.
@Katulina77 dej vědět jak jsi dopadla. Pokud se ale nespustil přímo červená tak je ti ještě v pořádku. Kamarádka špinila ze začátku furt. Musela mít klidový režim
@1Nika s jakým testem jsi testovala?
Já poslala přítele do lékárny a on mi koupit testy citlivost myslím 25
Myslíš, ze takový test to pozná hned na začátku? Nebo lepší radši koupit ten s citlivosti 10? ![]()
@Pampeliška9 dám
a ze pises o testech ja delala Mama test citlivost 10 jeden z dobrych a pisou v letaku, ze se ma testovat az den po vynechani.