Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domste určitě na to kouknu.. Mě se taky hrozně moc tenkrát ulevilo ale zároveň to bylo těžké protože jsem ho moc milovala.. Ale věděla jsem že jsem udělala správně.. Já říkám že každá zkušenost i ta špatná je dobrá zkušenost.. A asi to máme fakt stejně nastavené.. Den kdy mi doktorka oznámila že mám zase cystu byl pro mě hrozný připadala jsem si tak zbytečná a bezmocná.. Vím že ženy tady nejsou od toho aby rodily děti ale potřebujeme nějakou tu radost kterou si každá žena může přivést na svět sama.. Chtělo se mi brečet že nejsem schopná mít dítě a co mám na tomto světě za úděl.. Ještě že máme s přítelem nového koníčka u kterého přijdu na jiné myšlenky.. Chodíme s detektorem..
![]()
@Katulina77 já v červnu odřekla ivf, prostě jsem tomu nevěřila.. neměla jsem ovulaci a i tak mě tam hnali.. a řekla jsem si, že zkusime jedno iui, když ovu dorazila.. a necháme to osudu 😊 už mě to trápení nebaví
@Ivuska53 to toho máš taky dost teda.. já brala od 13 dne duphaston vždy 14 dni a potom do 2 dnu ms přišla.. mě ty hormony nepřijdou nějaka vyhra.. zkus ten myo inositol, myslím že jsem odkaz posilala? To je i s kyselinou listovou a je to vlastně milsto ovitrelle.. a potom místo progesteronu tinkturu z drmku.. to je přitodni progesteron.. ono jde taky hodně o to, že to jak nam ty hormony podavaji zpracované, tak se to tolik nevstřebá do těla jako ty přirodní.. joo a zlatej Gynex, ten mi srovnal cyklus.. ale ten se bere jen 3 týdny pak týden pauza, jako antikoncepce 🧚🏻♂️ 😊 zkus tooo, nedáš za to nic a mě to pomohlo víc jak hormony
@1Nika ahoj, tak dneska dva testy a nic
rozhodli jsme se, že se přestaneme chvili snažit.. je toho na mě moc 😔
@Domste
To mě moc mrzi, pokud je toho na Tebe moc, tak si dejte pauzu. Pokud bys zvládla další IUI a pak se nesnazis na nic nemyslet, třeba se uchyti, nebo se Vám to povede přirozeně třeba…
Určitě dej nějak vědět, a budu stále držet palce!!!
@Domste myslím že si posílala jen odkaz na tu stravu whole 30.. Teď si nejsem fakt jistá.. Jezdím do poradny pro poruchy plodnosti nevím jak bych to doktorce vysvětlila že ty její hormony nechce.. Ona se fakt tak snaží a je hrozně moc milá a pozorná.. Já ji nedokážu odporovat.. Ale určitě na to kouknu.. 🙂
@Domste a ještě co se tý stravy týče to bych asi nedala..
tam nesmíš mléčný výrobky a to já musím papat jinak bych se zbláznila.. Miluju jogurty ![]()
@1Nika děkujeme.. uvidime.. teď asi pojedeme někam na prodlouženej víkend, když stihnu odevzdat projekt.. třeba k moři a pak se uvidí.. přítel už je z toho taky dost smutný.. kdybych tě mohla kontaktovat i někde jinde budu ráda, aniž bych věděla kdo jsi, tak jsi mi nějak sedla a přirostla k ❤️️🤷🏻♀️ 😁 a ráda uslyším jak se vám daří✨ ✨
Je toho hodně právě, mám náročnou školu, práci, do toho plánovaná svatba, kterou jsme zrušili kvůli tomu, že odešel děda.. i když jsme se fakt snažili aby to stihnul.. šla jsem si pro výsledky krve a pak rovnou na kremaci..takže tenhle rok se fakt nic nedaří.. A citim že toho je moc😌 a i proto jsem si řikala že už to musí vyjít.. že se přeci řiká že když někdo odejde tak někdo přijde.. a zase jsem jen zklamaná a připadám si neschopně
@Ivuska53 mě v tom třeba doktor podpořil.. že tohle nikomu nenutí a že jsem si vybrala správné účinné produkty a že jediné co ať to dodržuji jako bych měla předepsané hormony.. a že je rád že mladý hledaji i takove možnosti 😊takže minimalně ten myo inositol mužeš zkusit to je vitamín
a potom ten gynex, o tom si přečti, to hodně rovná cyklus
@Domste tak pokud neberu Progesteron tak si na svoje cykly nemůžu stěžovat..
na ten myo inositol se ale určitě kouknu.. Az půjdu ke konci srpna zase k té doktorce do poradny můžu se jí zeptat že mi někdo doporučil a co si o tom myslí.. To už chceme jít na IUI tak uvidím..
@Domste vím že příspěvek nepatřil mě ale musím reagovat na druhou polovinu.. 😁 Je velmi smutné když odejde člověk kterého milujeme.. Mému příteli umřela 13.7. babička v září by oslavila 91.. Bylo to náhle a nečekané až do poslední chvíle bydlela sama jen rodina ji chodila uklízet a občas ji přinesli jídlo jinak byla schopná si i uvařit.. Taky jsem si říkala že když někdo odchází tak někdo jiný zase přijde.. Jsem pověrčivá.. Před pár lety mýmu teď už ex umřel děda a já byla v 5 měsíci.. Věřím že to tak bývá i když se mě těhotenství nedařilo.. Proto nevěsme hlavu a naděje umírá s MS.. 🙂 🤗
@Domste To máš pravdu ja taky zkusím poslední už iui a kašlu na to kdyžtak.
Tak včera jsem si vzala tampon abych se nemusela pařit s vložkou protože jsme šli pryč a nic úplně čisto.. A odpol jsem byla na záchodě a zase to špinění.. Tak kašlu na Progesteron a místo 10 dní jsem dala jen 8..
@Domste
Je to mě těší, určitě si můžeme dat kontakt, zkusím tady do zprávy ti napsat číslo, a můžeme si psát, ![]()
Super plán! Jet si oddychnout a na nic nemyslet… stou svatbou mě to moc mrzi
je to divné, ale měly jsme to s manželem podobně. To ti kdyžtak nápisu pak soukromě
.
@Ivuska53 to mě také mrzí.. dědovi bylo 63 a už přes rok trpěl rakovinou.. pro něj to bylo vysvobození.. ![]()
A věřím, že to prostě výjde.. @Katulina77 já uvidím co mi ještě řekne doktor.. ale už nepujdeme ani asi na další.. u mě je nejspíš problém sliznice, a to že se to neudrží..
nejhorší je ten pocit jak tomu dáváš nějaký čas a přitom si to potichu plánuješ.. a ono to tak vůbec nevychází..