Inseminace (IUI)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
7.8.20 16:39

@Domste děkuji za typ.. :* Někde jsem četla a dokonce i doktorka říkala že nikdo přesně neví proč tohle onemocnění vzniká.. Trpí tím hodně žen v produktivním věku.. Nejlepší řešení zastavit MS takže v naše případě těhotenství a věřím že se brzy zadaří.. Jinak mám problémy se střevama na střední mi řekli, že mám dráždivý tračník ale spojitost to s tím nejspíž nemá endo mám až od potratu a to už jsem byla dávno ze střední pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.8.20 17:22

@Domste tak šup ještě někam do lékárny a ráno si udelej blue clear test :potlesk:
Budu nedockava, dej hned vědět, držím palce :) :) :kytka:
A já moc moc dekuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.8.20 21:30

Ahoj holky, jsem 5 dní po iui.Jak dlouho po injekci otvirele jste meli citlive bradavky? :think: Pry to ma taky vliv ja dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.20 08:35

@Katulina77 ahoj, přeju hodně štěstí aby se zadařilo😊.. mě začali bolet bolet prsa až 13 den po..
jinak ono to takhle nejde brát, každa to mužeme mit uplně jinak a muže na nás působit i ovitrelle jinak.. natož nějaké přiznaky :mavam: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.8.20 08:47

@Ivuska53 já si o tom četla i knížku o autoimunitních onemocnění.. já si třeba myslím že to mám dědičně po babičce a rozjel to slepák se zánětem močáku.. ona tenkrát po dětech měla srusty a hrozné cysty a bolesti ale to tenkrát věděli prd žejo.. jak se to jmenuje natož co s tím :D
Mě to dřív bolelo každý den.. po te laparo, kdy jsem fakt rok chodila od doktora k doktoru a oni že mi nic není🤣 teď už to teda bolí spíš druhou polovinu cyklu, Kolem ovu a před ms nejvíc.. pomaha mi na to teplo hodně tepla,.
Ta bolest vlastně vzniká 2 způsoby.. tim jak se mění prostředí, kord jestli máš cystu na vaječniku.. tim jak se odlupuje ta sliznice a usazuje se.. a potom tím, jal se tvoří srůsty.. spojují orgány, ty pak nemohou “pružit” a nehejbaji se plynule s tělem.. to je ta pichlavá bolest..
no zkrátka je to na palici.. obtěžuje mi to život už tři roky a to mi je 22.. ono to dost i změní pohled na věc nebo aspoň u mě.. pak se mi ve škole holky diví proč nechápu jejich problémy a řikám jim že řeší kraviny.. a taky představa co prožovaji ženský co endo trpí a nemaji třeba chlapa s kterym by tu rodinu co nejdříve mohly mít.. myslim si že máme ještě dost velký štěstí a že se nám to brzo zadaří🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
8.8.20 09:01

@Domste Ahoj děkuji je to už druhe iui :) Na me pusobi bolení bradavek :) A pod bříška tak snad to vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.8.20 09:15

@Domste tak tvůj příspěvek byl pro mě velmi poučný.. Děkuji.. Já vím jen to nejzákladnější víc se v tom nechci rýpat.. Ono to pak pro mě není dobrý na psychiku.. Ale s holkama ve škole jsem si taky nerozuměla oni řešili šminky nejlepší make up a skvělej lak na nehty a co jim jakej kluk napsal a já měla od 15 přítele o 14 let, který byl alkoholik a hrozný bordelář tak jsem měla spíž starosti co jíst když jsem byla u něj třeba na víkend nebo prázdniny a hamba mi byla jít domů že máme hlad.. Nikam jsem nechodila, kvůli němu jsem neměla kamarádky protože byl chorobně žárlivý. Nikdy mě neuhodil ale když se namazal byl hovado.. Byl vulgární sprostý a třeba do mě strkal až jsem spadla na zem.. Párkrát mě chtěl uhodit ale naštěstí u toho vždycky někdo byl.. Vydržela jsme to do maturity pak jsem se potřebovala soustředit na učení tak jsem mu řekla čau a on mě ani nezastavil nechal mě odejít a ještě mi popřál hodně štěstí.. Takže já tě úplně chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.8.20 09:28

@Domste měla bych na tebe ohledně te endo dotaz.. Jsem 23.dc MS by měla dorazit až 14.8. ale tím že beru Progesteron očekávám zpoždění tak cca 2 dny.. Dnes jsem měla slabé špínění ale bylo toho celkem dost. Vím že ten Progesteron ze mě jde taky ale vždy to vychází jako slaboulinký výtok jenže to špinění přes celou velkou vložku. Myslíš že to může být tou endo. Nebo že by těma hormonama co do sebe láduji horem spodem v kombinaci s tou endo.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.20 10:17

@Ivuska53 není vůbec za co.. mrkni na tu stravu whole 30, minimalně ti to pročistí tělo a dáš si takovej restart..
To jsou taky “hezké” zkušenosti.. já před maturitou taky chodila s jedním takovým “psychicky labilním” klukem.. hrozně si se mnou hrál a moje psychika šla doháje.. a přesně před maturitou jsem si řekla že buď se s nim rozejdu nebo tu maturitu neudělám.. věděla jsem že dál už prostě nemužu.. a když jsem to udělala tak se mi taaak hrozně ulevilo! Ovšem ziskat zpět tu dobrou psychiku, sebedůvěru je už těžší..
ale řikám si že přesně tyhle zkušenosti mě nejvíc posunuly dál 😊 teď mám přítele, už to měl být manžel :zed: (příští červen si to užijeme🙏🏻 ❤️️).. který by udělal cokoliv abych byla šťastná a můžu s naprostým klidem říct, že máme neskutečně vyrovnaný a funkční vztah 😊
Takže všechno špatné pro něco dobré..
a máš pravdu.. tohle je na psychiku hodně těžký, často mám pocit, že jsem neschopná, především ve chvili kdy to dostanu a vim že to zase nevyšlo.. ale věřím že se brzo dočkáme a vy také😊 🧚🏻‍♂️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.20 10:28

@Ivuska53 a kolikátý den jsi měla ovulaci? Taky to může být uhnízdění😊.. mě se taky s těma hormonama stávalo že jsem to dostavala dřív..
u endo je krvácení mimo cyklus běžný.. mě se to teda stalo jen dvakrát, ještě než jsem řešila mimi..je možný že je to v kombinaci s těma hormonama, je to svinstvo, co přesně bereš?
Já bych počkala jestli se to nerozjede a kdyžtak to neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.20 10:35

@Katulina77 já mám teda endometriozu, takže mě břicho bolí dost často(pichlavá bolest).. ale od druhého dne co jsme byli na iui mě to tak zvláštně pobolívá.. mnohem mirněji a hlavně na druhé straně.. prsa mě bolely asi dva dny.. teď to ustoupilo jen jsou takové citlivé.. tak uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.8.20 13:13

@Domste ja jsem 7dpo a strasne me boli jen bradavky ne prsa ale bradavky vzdy pred ms.me.boli cela prsa a mam je natekla ale ted pouze bradavky tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.8.20 13:49

@Katulina77 jako mě taky bězně boli jinak a hlavně teda při ovulaci né při ms.. je to celé věda🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.8.20 13:50

@Domste asi si to moc bereme. :) Dám si nejspíš už pak pauzu. Ještě kdyžtak zkusím jednou iui a pak uz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.8.20 16:24

@Domste píchám ovitrelle 13-14.dc s ním jsem měla MS pravidelnou.. Tak já měla pravidelnou vždy max 1 den zpoždění ale s tím Ovitrellem to bylo lepší.. Jenomže jsem k tomu dostala ten Progesteron na udržení žlutého tělíska na 10 dní a kvůli němu mám zpoždění třeba 5 dní.. A když dorazí MS tak 4.-9.dc Clostík pak zase ovitrelle a pořád dokola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí