Inseminace (IUI)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
25.5.20 12:52

@Carli26 to mi je luto. Presne viem ako sa citis. :,( Musime stale verit. Motivuje ma, ze aj ked poznam v okoli viac ludi co tiez malo problemy s otehotnenim, tak ziadny z nich bez miminka neostal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 14:09

@Carli26 Nic si z toho nedělej, určitě to jednou vyjde. Jsme na tom podobně. My byli v květnu na prvním IUI, a v sobotu ráno jsem se dozvěděla, že neúspěšně. :( Tak jdeme příští týden na kontrolu a někdy koncem týdne na druhý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carli26
25.5.20 14:10

@Myska5 po 14 dnech presne, test byl úplně snehobily, to už by se tam nějaký náznak ukázal…ještě jsem šla na krev odpoledne si mám jít pro výsledky, ale moc tomu nedavam

• Citovat
  • Upravit
Carli26
25.5.20 14:12

@Špagetka3 my si teď dáme měsíc pauzu a půjdem zas v červenci zkusíme tak 3-4 pokusy a začnem šetřit na ivf kdyztak

• Citovat
  • Upravit
25.5.20 14:22

@Carli26 my jdeme ještě na druhý pokus a dáme si kdyžtak volno přes léto. Kam chodíte? Tak držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carli26
25.5.20 15:11

@Špagetka3 chodíme do gennetu archa, taky držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.20 09:47
@whooro píše:
Držím palce :hug: vyjde to!

Ahoj, tak už víš jak jste dopadli? já to teď trochu vypustila z hlavy a teď jsem si vzpomněla na tohle téma a že jsem chtěla vědět jak jste dopadli :) mě čeká IUI příští týden

• Citovat
  • Upravit
499
27.5.20 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj, tak už víš jak jste dopadli? já to teď trochu vypustila z hlavy a teď jsem si vzpomněla na tohle téma a že jsem chtěla vědět jak jste dopadli :) mě čeká IUI příští týden

Dneska 12 dni po IUI a negativni test, ms zatim neni :lol: tak uvidime, kdy dorazi :lol:
At ti vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 08:24
@whooro píše:
Dneska 12 dni po IUI a negativni test, ms zatim neni :lol: tak uvidime, kdy dorazi :lol:
At ti vse dobre dopadne :hug:

T dobře dopadne, nebo příště už určitě! :andel:
Děkuju, i tobě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
499
28.5.20 17:29
@Anonymní píše:
T dobře dopadne, nebo příště už určitě! :andel:
Děkuju, i tobě :mavam:

Tak nedopadlo :lol: dneska dorazila ms, nevadí, dopadne IVF, na dalsi IUI nejdeme. Hodně štěstí všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carli26
28.5.20 20:45

@whooro to mě mrzi, kolik IUI jste zkoušeli? Já volala do gennetu, že to u mě taky nedopadlo a že sem vysadila utrogestan, na to mi sestřička řekla, že ms dorazí tak za 3-5dni..zedy že by byl cyklus 31-33dni po vysazení…ani to sr nestalo, ms přišla normálně po 29 dnech, ale takovou bolest jsem teda ještě nezažila. Teď zkusíme červen bez doktoru a kdyžtak v červenci další IUI

• Citovat
  • Upravit
256
29.5.20 09:25

Ahoj holky chtěla bych se s vámi podělit o svůj příběh.. S bývalým partnerem jsme chtěli rodinu během 2 měsíců se zadařilo bohužel 2015 jsem měla ZT ve 20tt.. Následně jsem rok a půl řešila cystu pan doktor mě pořád psal algifen a poslal mě domu. Když jsem si našla nového přítele přestěhovala jsem se a přešla k jinému doktorkovi ten mě hned při druhé návštěvě poslal na operaci s tím že cysta má 5 cm. Nakonec bohužel v červnu 2017 jsem byla na operaci kde mi odstranili cystu, museli i kousek vaječníku a celé ložisko endometriozy. 3 měsíce na to mi odstranili deformaci přepážku v děloze 3,5 cm kvůli které jsem údajně potratila jinak ki všichni doktoři tvrdili že mám dvě dělohy nebylo tomu tak.. Nyní se s přítelem snažíme už 2 roky o mimčo. Teď v květnu jsem byla na další operaci kde mi muselo opět odstranit cystu na již operovanem vaječníku pro mou smůlu mám opět endometriozu.. Jezdím do Kadaně k p. doktorce Spudichové super doktorka a super přístup.. Mám asi 7 folikulů z toho jeden největší 1,5 cm, který brzy dozraje prý když to tam mám tak hezky připravené tak ještě tomu zkusíme mponoci jinak tak jsem dostala ovitrelle zítra musím píchnout a od 2.6. do 12.6. Progesteron.. Když se nezadaří tak od 3. do 7. dne cyklu clostilbegyt a pak prý půjdu na to IUI.. Když ani to nepomůže pak IVF.. Prý je fajn, že se mi tam takhle ty folikuly dělají pak prý nebude složitá hormonální léčba na případné IVF.. Omlouvám se za sloh. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.6.20 14:36

IUI a spineni

Ahoj holky, před 16ti dny jsem byla na svém prvním IUI, den předem jsem píchla Ovitrelle a již večer po inseminaci jsem cítila, ze probíhá ovulace. Týden na to mě šílené bolelo na levé strane, kde byl folikul, měla jsem bolesti hlavně v levém trisle, které přešly po par dnech. Teď před pěti dny mě bolelo bricho jako před ms, ale stále jen na te levé strane, byla jsem nafoukla jak balon, ale kde nic tu nic. Včera v noci bolesti opět jako při ms a ráno jsem měla na toaletaku světlounce růžový výtok, ale úplně trosku, pak přes den na intimce úplně maličko a jen nahnedly a dnes spis takový nažloutlý a ms nikde. Včera byl test negativní, byl to 15 den po IUI. Dnes jsem netestovala, ale příchod ms mívám povětšinou okamžitý bez nějakých bolesti. Napadlo mě, zda by tam nemohla být cysta, která včera praskla? Nebo snad by ten Ovitrelle mohl mi rozhazet hormony? Po včerejšku jsem úplně splaskla, už nejsem nijak nafoukla jak jsem byla teď snad týden. Jsem zmatená, a i když mám celou dobu až nebývale skvělou náladu, tak s otehotnenim v tomto cyklu jsem se už rozloučila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.6.20 15:15

@Adulkad my sme mali prvu iui 24.5 a myslim ze to ovitrelle spravilo aj mne celkom bordel v tele. Tiez ma dost bolelo vlavo v podbrusku, ale mam na lacej strane cystu tak si to pripisujem k tomu, ze sa mozno zvacsila ☹️️ Strasne ma boleli prsia od druheo dna od kedy mi priatel tu injekciu pichol, a asi po 10dnoch ma prsia uz neboleli ale dostala som mesicky (prvy den tiez len skoro nic velmi slabunke a na druhy den sa to rozjelo) a dostala som ich o 6dni drive a to som mala vzdy pravidelne 😿 takze neuspesna iui. A v utorok idem test pruchodnosti vejcovodu a strasne sa toho bojim ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.6.20 15:19

@Baska1 A nebrala jsi i nějaké stimulacni hormony? Já jsem si prave rikala, ze to vyprcha a ze to nebude taková hrůza a nakonec teda jestli to je tím, tak strasny. :( Držím ti pěsti na vyšetření, ať ti to dopadne dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí