Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adulkad dakujem
nie, nebrala som nic, len to ovitrelle. A inak som z toho bola dost placliva az som si myslela ze nam to vyslo ze som tehotna a nic
vy pojdete na dalsiu iui?
@Baska1 Též jsem si myslela, ze to vyšlo. Bolesti takto mimo ms jsem nikdy neměla, plynatost už vůbec ne, nechuť k alkoholu, stále výborná nálada, žádné výkyvy, odpoledne se mi vždycky točila hlava a byla jsem šíleně unavená, teda vsechno kromě těch bolesti trvá stále… Jinak na další IUI jdeme určitě. Tak čekám kdy dorazí ta MS a pokud se nám další ovu nebude křížit s dovolenou, tak jdeme ještě teď v červnu. A vy?
@Adulkad kym si este nedostala, tak je vzdy nadej. Drzim palce
jj, my este skusime 1-2 iui a uvidime ci pojdeme do ivf. Dufam, ze nam to vyjde este predtym a do ivf nebudeme musiet ist. Stale verim. Aky mate vy problem ak sa mozem spytat? Alebo kludne napis spravu
ja mam nizke amh, tu cystu, ale tu vo februari odstranovali a je tam zas
a robili mi aj hysteroskopiu a odstanili polyp. A priatel ma zhorseny spermiogram. Ale chceme skusit a verit ze nam iui pomoze, kym by sme museli na ivf 😏
@weru20 Ahojky, tak to Vam gratuluji. My se snazime pul roku a nic. Ted jdeme na druhou inseminaci, tak doufam, ze to vyjde ![]()
Mohu se jeste zeptat…davaji sperma jenom do jednoho vejcovodu, ale to se nevi kde prave uzraje vajicko, jestli v pravem nebo levem…Mne prvne dali do leveho a nic ![]()
Nemuzou to dat do obou, aby byla jistota?
@Maci13 ahij,ty jo to ja nev8m kam mi to dali…ale mela sem primo ovulaci..a ja si myslela ze to zavedou jen za delozni cipek a tam uz se snazi samotne…:) pul roku? uvidis pokud neni nikde problem tak by to melo vyjit;)
@weru20 doufam ze to vyjde, mimco moc chceme. Po zdravotni strance jsme oba v poradku, partnerovo sperma je malinko pomalejsi, ale pry to problem neni, bylo nam receno.
@Maci13 a hlavne se na to neupinaj…;) a venuj s enecemu jinemu…ja osobne vim o cem mluvim…u nas probehlo snazeni 2,5 roku a predtim s minulyma. partnera oba 5 let;) takze v klidu a oba dva jsme naprosto v poradku dokonce dr chlapovo sperma pochvalila, ze je jak ma byt neli lepsi jem se nam nedarilo porad…tim chci rict ze pul roku snazeni neni moc…a ze to vyjde jednou…
Ahojky, chci se poptat kdo měl takové problémy jak ja.Byla jsem na jiné gynde, chceme taky mít imco z přítelem, moje gyndarka říká že mam delohu plnou myomu, a ten nový říkal že nemám nic, je tady je mensi problem nedozravaji mě vajicka, ani na leve strane ani právě straně..A Buď se to bude řešit Glostikem nebo IUI inseminaci, a ráda bych slyšela
, jak to cele probíhá
,a zda senejake zadarilo hned, kolik se platí a jak cestě to může za ten rok být. Dekuji
![]()
@Staninka30 Ahoj, já jsem brala Clostík 2× - poprvé jsme měli časovaný pohlavní styk, podruhé IUI. Nevím, jestli se zadařilo z IUI nebo z pohlavního styku, ale za týden jdu na ultrazvuk, zda je všechno v pohodě. Jinak před IUI jsem si píchla injekci. Platila jsem 1500 za katetr. Jinak IUI se dá srovnat s běžným vyšetřením. Myslím, že můžeš 4× na pojišťovnu.
@Myska5 Je děkuji ti moc.Me právě nedozravaji tý vajíčka, tak nevím jak dopadnu, vše se.taky dozvím v pátek..A moc gratuluji, a sedím jsi měla po menzes? Podle mého, to je asi podaří stykem..
.Dej pak vědět jak jsi dopadla. ![]()
@Staninka30 Mně taky ne, mám PCO syndrom. Asi souhra všeho dohromady
A kam chodíš do CARu?
@Myska5 Jejda to mě moc mrzí, ještě nechodím nikam, vše se dozvím v pátek, co a kam mě pošle, docela se toho obávám. Jak dopadnu.Moje gyndarka mě léčila jen leky, a už mě došla trpělivost. Jinak kdybych měla jít do Caru, tak musím vybrat a Brno, asi bych vzala Helios.
.
@Staninka30 Já chodím v Praze. Tak ať to vše dobře dopadne. Mě doktor odeslal do CARu po necelém roce snažení.
@Myska5 Tak držím i já palečky, aby vše bylo jak má. No taky jsem to zvedava jak dopadnu
![]()