Inseminace (IUI)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
6.6.20 16:15

@Adulkad dakujem :* nie, nebrala som nic, len to ovitrelle. A inak som z toho bola dost placliva az som si myslela ze nam to vyslo ze som tehotna a nic :( vy pojdete na dalsiu iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.6.20 16:47

@Baska1 Též jsem si myslela, ze to vyšlo. Bolesti takto mimo ms jsem nikdy neměla, plynatost už vůbec ne, nechuť k alkoholu, stále výborná nálada, žádné výkyvy, odpoledne se mi vždycky točila hlava a byla jsem šíleně unavená, teda vsechno kromě těch bolesti trvá stále… Jinak na další IUI jdeme určitě. Tak čekám kdy dorazí ta MS a pokud se nám další ovu nebude křížit s dovolenou, tak jdeme ještě teď v červnu. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.6.20 00:09

@Adulkad kym si este nedostala, tak je vzdy nadej. Drzim palce :srdce: jj, my este skusime 1-2 iui a uvidime ci pojdeme do ivf. Dufam, ze nam to vyjde este predtym a do ivf nebudeme musiet ist. Stale verim. Aky mate vy problem ak sa mozem spytat? Alebo kludne napis spravu :) ja mam nizke amh, tu cystu, ale tu vo februari odstranovali a je tam zas :( a robili mi aj hysteroskopiu a odstanili polyp. A priatel ma zhorseny spermiogram. Ale chceme skusit a verit ze nam iui pomoze, kym by sme museli na ivf 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.6.20 20:44

@weru20 Ahojky, tak to Vam gratuluji. My se snazime pul roku a nic. Ted jdeme na druhou inseminaci, tak doufam, ze to vyjde :(
Mohu se jeste zeptat…davaji sperma jenom do jednoho vejcovodu, ale to se nevi kde prave uzraje vajicko, jestli v pravem nebo levem…Mne prvne dali do leveho a nic :(
Nemuzou to dat do obou, aby byla jistota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.6.20 21:12

@Maci13 ahij,ty jo to ja nev8m kam mi to dali…ale mela sem primo ovulaci..a ja si myslela ze to zavedou jen za delozni cipek a tam uz se snazi samotne…:) pul roku? uvidis pokud neni nikde problem tak by to melo vyjit;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.6.20 21:15

@weru20 doufam ze to vyjde, mimco moc chceme. Po zdravotni strance jsme oba v poradku, partnerovo sperma je malinko pomalejsi, ale pry to problem neni, bylo nam receno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.6.20 21:51

@Maci13 a hlavne se na to neupinaj…;) a venuj s enecemu jinemu…ja osobne vim o cem mluvim…u nas probehlo snazeni 2,5 roku a predtim s minulyma. partnera oba 5 let;) takze v klidu a oba dva jsme naprosto v poradku dokonce dr chlapovo sperma pochvalila, ze je jak ma byt neli lepsi jem se nam nedarilo porad…tim chci rict ze pul roku snazeni neni moc…a ze to vyjde jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.6.20 22:02

@weru20 dekuji za podporu, nic jineho nezbyva jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.6.20 09:00

Ahojky, chci se poptat kdo měl takové problémy jak ja.Byla jsem na jiné gynde, chceme taky mít imco z přítelem, moje gyndarka říká že mam delohu plnou myomu, a ten nový říkal že nemám nic, je tady je mensi problem nedozravaji mě vajicka, ani na leve strane ani právě straně..A Buď se to bude řešit Glostikem nebo IUI inseminaci, a ráda bych slyšela ;), jak to cele probíhá ;),a zda senejake zadarilo hned, kolik se platí a jak cestě to může za ten rok být. Dekuji ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.6.20 09:12

@Staninka30 Ahoj, já jsem brala Clostík 2× - poprvé jsme měli časovaný pohlavní styk, podruhé IUI. Nevím, jestli se zadařilo z IUI nebo z pohlavního styku, ale za týden jdu na ultrazvuk, zda je všechno v pohodě. Jinak před IUI jsem si píchla injekci. Platila jsem 1500 za katetr. Jinak IUI se dá srovnat s běžným vyšetřením. Myslím, že můžeš 4× na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.6.20 11:05

@Myska5 Je děkuji ti moc.Me právě nedozravaji tý vajíčka, tak nevím jak dopadnu, vše se.taky dozvím v pátek..A moc gratuluji, a sedím jsi měla po menzes? Podle mého, to je asi podaří stykem.. :dance:.Dej pak vědět jak jsi dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.6.20 11:10

@Staninka30 Mně taky ne, mám PCO syndrom. Asi souhra všeho dohromady :) A kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.6.20 11:49

@Myska5 Jejda to mě moc mrzí, ještě nechodím nikam, vše se dozvím v pátek, co a kam mě pošle, docela se toho obávám. Jak dopadnu.Moje gyndarka mě léčila jen leky, a už mě došla trpělivost. Jinak kdybych měla jít do Caru, tak musím vybrat a Brno, asi bych vzala Helios. ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.6.20 11:51

@Staninka30 Já chodím v Praze. Tak ať to vše dobře dopadne. Mě doktor odeslal do CARu po necelém roce snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.6.20 15:13

@Myska5 Tak držím i já palečky, aby vše bylo jak má. No taky jsem to zvedava jak dopadnu :palec: :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí