Insolvence a dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77008
26.7.21 22:07
@Anonymní píše:
@stinga co prosím 8o vůbec nemáte ponětí o mém životě tak nechápu, a to ze mám starou motorku za dvacku neznamená že jsme bohata proboha, mame normální veci a majetek jako kazdy druhy az na to ze nemame auta za miliony :roll:

tak asi sama cítíš, že je to problém, když zakládáš diskusi - jinak mně jsi úplně volná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.7.21 22:16
@Anonymní píše:
@Malineka moje motorka stala dvacku takže tak, motorka není o bohatství je dvacet let stará

dvacet tisíc není pár šupů. Pár šupů je pár stovek, možná tisíc. Ale v insolvenci i těch pár tisíc je hodnotný dar.
Ty nemáš poradce v insolvenci. Moje sestra má právničku, která ji ve všem radí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
26.7.21 22:20

Proc ji nenechal napsanou na sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
26.7.21 22:27
@JancaS84 píše:
Proc ji nenechal napsanou na sebe?

to by se asi dopraváci divili, kdyby na sebe psal dvě motorky, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.7.21 22:31
@stinga píše:
to by se asi dopraváci divili, kdyby na sebe psal dvě motorky, ne :mrgreen:

proč? Tchán má tři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65302
26.7.21 22:31
@stinga píše:
to by se asi dopraváci divili, kdyby na sebe psal dvě motorky, ne :mrgreen:

To se nesmi? Vždyť jsou lidi, co na morkach ujizdi, kupuji si ruzne druhy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 22:32

@Netopirek bohuzel mi zatim poradce neodpovídá a samozřejmě jsem motorku nahlasila pro vsechny tady, nedělám chudinku, jen mi slo o to ze manzel dostal penize tak jak to řešit nic vic

• Citovat
  • Upravit
1785
26.7.21 22:32

:D to je sranda, ty jsi v insolvenci a ještě si na sebe necháš napsat motorku, která je za pár šupů, jak ty říkáš. 20 tisíc je docela dost a spíš jste měli hnout s tou insolvencí, když už ji máš.
Já co znám lidi v insolvenci, tak vše navíc dávají právě do jejího splácení, aby měli klid. Ono pak i dlouho trvá, než máš čistý rejstřík a vůbec ti něco půjčí jinde. Tuším, že to trvá 5 let. Což je v porovnání s nějakou sezónní zábavou docela drahý špás. Ale očividně vám peníze nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
26.7.21 22:34

@Netopirek @vokishka tak samozřejmě, že se to může, ale už je pozdě, před dvěma lety si každý napsal svou motorku na sebe, možná jsou to motorky stejné - to musí napsat zakladatelka, proč si to psala na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
26.7.21 22:37
@Anonymní píše:
@Netopirek bohuzel mi zatim poradce neodpovídá a samozřejmě jsem motorku nahlasila pro vsechny tady, nedělám chudinku, jen mi slo o to ze manzel dostal penize tak jak to řešit nic vic

a proč to řešíš 2 roky zpětně? někdo se toho domákl, že máš na sebe motorku a nehlásila jsi to insolvenčnímu správci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 23:39

@Malineka bohuzel jsem v te dobe netušila že vubec nějaká insolvence bude, bohužel to nebyla až tak moje vina ale musím za to zaplatit, motorky jsou kupovane dva roky zpět a z daru ktery dostal manzel, já nic nedostala, manžel dostal pro sebe peníze od rodičů, motorky nejsou stejné, svou mam nahlasenou ale nevím jak s tima darem nalozit jenom, holky nevím proc jste zlé jenom jsem chtěla radu, vse platim jak mam, penize žádné nasetrene nemám jinak bych to splatila cele :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.21 23:52

@stinga nene nikdo se niceho nedohmatl, jen po mě chce IS vsechen i manželův majetek (svůj jsem samozřejmě nahlasila) a nevim jak to je s tim darem právě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.21 00:00

@Levandulová voda nehraju si ani na chudinku, ano se nevztekam, jen jsem chtela radu jak to je s tím darem co obdrzel manžel nic víc, nevím proč me tu hned kamenujete :?

• Citovat
  • Upravit
77008
27.7.21 00:10
@Anonymní píše:
@Malineka bohuzel jsem v te dobe netušila že vubec nějaká insolvence bude, bohužel to nebyla až tak moje vina ale musím za to zaplatit, motorky jsou kupovane dva roky zpět a z daru ktery dostal manzel, já nic nedostala, manžel dostal pro sebe peníze od rodičů, motorky nejsou stejné, svou mam nahlasenou ale nevím jak s tima darem nalozit jenom, holky nevím proc jste zlé jenom jsem chtěla radu, vse platim jak mam, penize žádné nasetrene nemám jinak bych to splatila cele :,(

tak já nejsem právník, ty to píšeš tak, že tomu není až tak rozumět - tak když jsi před 2 lety neměla insolvenci, tak jsi dar nemusela hlásit,
teď chce IS majetek, tak motorky nahlásit musíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 00:50

@stinga aha dekuji, on ten finanční dar dostal od rodičů aby si za to něco koupil pro sebe a koupil, a prave jsem nevedela jestli do SJM spada i dar co dostal manzel pro vlastní potrebu, nekde jsem cetla ze ne, tak jsem si nebyla jista právě, ale když teda říkáš že z jeho daru musím hlasit vše tak to jsem právě nevěděla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel