Insolvence a dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.21 13:28

@bertoldina děkuji za radu obratila jsem se, ale bohužel uz cekam skoro tyden na odpověď a musim IS poslat papiry a fotky tak proto se ptám zde
@markytka3
Pardon ale nejak nechapu to napadani, chtela jsem jen radu, nic nevite o mém životě ani o tom proc to tak je, nikoho jsem neokradla.

• Citovat
  • Upravit
13197
27.7.21 13:31
@markytka3
Pardon ale nejak nechapu to napadani, chtela jsem jen radu, nic nevite o mém životě ani o tom proc to tak je, nikoho jsem neokradla.

kazdy dluh, ktery se nesplaci, je kradez… nebo ti lide/banky, od kterych mas penize je nekdy vsechny zpatky uvidi?… muzete nekde prokazat, ze penize od rodicu byly na nakup motorky? to by mohl rici kazdy, ze to a to, dostal od toho a toho… vzdyt i ty veci do domacnosti mohl manzelovi nekdo darovat… :lol:… misto psani sem, bych zvedla telefon, kdyz nereaguje na email, a zavolala mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 14:04

@markytka3 děkuji za radu, bohuzel já si nic nepujcovala ale byla jsem blba a rucila. Ale děkuji že mi tady skoro vsechny ochotne poradily

• Citovat
  • Upravit
18234
27.7.21 14:07
@markytka3 píše:
btw. v manzelstvi jde oddluzit jen jednoho manzela? ja mela za to, ze to jde, jen kdyz dluhy vznikly prokazatelne pred manzelstvim, a v tom pripade by byl manzel pablb, kdyz by na ni psal pak tu motorku :nevim:… jinak ptat se zde misto zpracovatele navrhu - taky nechapu, to jsou lide tak vymatlani? copak nekdo z netu muze vedet, podrobne info k jejich pripadu?

Jasně, že to jde. Dokonce historicky v prvopocatcich to šlo jen za každého zvlášť. Pak se spojovala řízení a pak konečně to dali přímo do zákona. Tak lidi občas doufají, že se vyskytne někdo, kdo ví..bohužel u oddlužení je potřeba znát tolik konkrétního, že se často cizí zkušenost použít nedá. Jde i o to, kdy se co delo, přeci jen těch novel bylo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18234
27.7.21 14:09

Zakladatelko, tak zkus oslovit nějakou občanskou poradnu, Poradnu pri finanční tísni nebo Poradnu Člověka v tísni. Jak jsou prázdniny, tak ne vždycky se da cekat rychlá reakce od kohoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel