Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem dva roky i in dům mám na sebe. Pokud ins platí nikdo jí dům neprodá alespoň takto to mám já. A druhá věc pokud se cokoli děje na katastru nemovitostí informují všechny a to písemně. Zdědila jsem dům ten jde do dražby a dokud není vydražen jsem stále majitelem a za další o všem tu danou informuje ins správce. Řekla ti všechny informace ta dotyčná.
Pokud nemá příjmy (má je příliš malé) a má dluhy vysoké a vlastní nemovitost - tak se prostě zpeňěžuje.
Ale bůhví, kde je v příběhu pravda a co je kolik přibarveno.
@Anonymní píše:
Jsem dva roky i in dům mám na sebe. Pokud ins platí nikdo jí dům neprodá alespoň takto to mám já. A druhá věc pokud se cokoli děje na katastru nemovitostí informují všechny a to písemně. Zdědila jsem dům ten jde do dražby a dokud není vydražen jsem stále majitelem a za další o všem tu danou informuje ins správce. Řekla ti všechny informace ta dotyčná.
No tezko říct jestli vše ale nejspíš ano jelikož vím co kam posila mohu na Hložek do jejího rejstříku atd. Pokud něco přijde tak o tom rekne…ono kdyby šlo jen o ty zbylé půjčky tak problém není to hradí bez problémů. Ale to mu chlapovi co to na ni usil jde o ten domek (podvedl hodně lidí to lze dokázat její podpis je zfalsovany ale nikdo to nezkoumal i když o to zadala)a právě na žádost toho chlapa se domek prodává. Teď ji soud přidělil právníka a ten jí řekl ze ji vystěhovat jen tak nemůžou. A ona se toho drží a vymýšlí kde co.Mne se to nezdá. Ale hledala jsem i zde a zkušenosti jsou ruzne.
@anonymouss píše:
Pokud nemá příjmy (má je příliš malé) a má dluhy vysoké a vlastní nemovitost - tak se prostě zpeňěžuje.
Ale bůhví, kde je v příběhu pravda a co je kolik přibarveno.
Prijem má dostatečný každý měsíc plní pravidelně bez problémů ale tomu chlapovi šlo o ten barak dokonce jednu dobu zadal aby šla do konkurzu ale to zamítl soud. A už jí prodali pozemek který byl za cenu milionů. Přitom ani i s těmi opravnenymi dluhy ta částka nebyla taková.
To se my zdá divné ona nehradí nic hradí to ins správci a ten to rozděluje. A jinak to že na ní někdo podal ins tak to jsou zřejmě dluhy z podnikání a tomu nerozumím a jak tu někdo psal ona sama si o ní musela zažádat. A za další pokud někdo zfalšoval podpisy at podá trestní oznámení tím se někdo musí zabývat takto jsem se zbavila dvou dluhů co na mě udělal manžel a prokázala jsem že to nejsou dluhy mé a jinak toto musí udělat hned při vstupu do ins pokud se neohradila tenkrát tak ted to asi bude muset splatit
@Anonymní píše:
Prijem má dostatečný každý měsíc plní pravidelně bez problémů ale tomu chlapovi šlo o ten barak dokonce jednu dobu zadal aby šla do konkurzu ale to zamítl soud. A už jí prodali pozemek který byl za cenu milionů. Přitom ani i s těmi opravnenymi dluhy ta částka nebyla taková.
přijde my to divné tak už jí něco prodaly za milion a stejně jí ins neskončila nemá to celé zaplacené můžu se jen zeptat kolik platí
@lalajdaa píše:
přijde my to divné tak už jí něco prodaly za milion a stejně jí ins neskončila nemá to celé zaplacené můžu se jen zeptat kolik platí
také by mě to zajímalo jako lalajdaa
@Anonymní píše:
To se my zdá divné ona nehradí nic hradí to ins správci a ten to rozděluje. A jinak to že na ní někdo podal ins tak to jsou zřejmě dluhy z podnikání a tomu nerozumím a jak tu někdo psal ona sama si o ní musela zažádat. A za další pokud někdo zfalšoval podpisy at podá trestní oznámení tím se někdo musí zabývat takto jsem se zbavila dvou dluhů co na mě udělal manžel a prokázala jsem že to nejsou dluhy mé a jinak toto musí udělat hned při vstupu do ins pokud se neohradila tenkrát tak ted to asi bude muset splatit
Nejsou ona je normální zaměstnanec jak říkám on si napsal směnku zfalsovany podpis. Trestnich oznámení podala několik a vždy to odložili je to složité a já to tu nechci psát. Ještě by to někdo poznal a nejde o mě tak bych nerada aby to její známí zjistili a tak. Platí cca 4 tisíce mesicne
@Anonymní píše:
Nejsou ona je normální zaměstnanec jak říkám on si napsal směnku zfalsovany podpis. Trestnich oznámení podala několik a vždy to odložili je to složité a já to tu nechci psát. Ještě by to někdo poznal a nejde o mě tak bych nerada aby to její známí zjistili a tak. Platí cca 4 tisíce mesicne
Vuci falosne smence se podava odpor, jeste ve stadiu nalezaciho rizeni. Pred soudem. Zadne trestni oznameni neni potreba. Staci pismoznalecak, ktery by prokazal, ze to neni jeji podpis.
Cele je to nejake divne.
Kazdopadne - gro ti vysvetlili vsichni, opakovane. Zdrzuje se v cizinemovitosti, neopravnene. Zhorsuje si to.
Tak to je pěkná povídka čím tě krmí pokud podáš na neznámého pachatele trestní oznámení za falšování nikdo to neodloží tomu nevěřím. A pokud platí 4 tisíce a prodej pozemku za milion nestačil tak je to pěkná blbost. Já měla dluh 800 tisíc platím 8 tisíc měsíčné a mám to na 44 procent z dlužné částky. Asi by jsis měla ověřit že ti říká pravdu. A to jž je ted zaměstnanec neznamená nic mohla podnikat a s toho jí vznikly dluhy. Zdá se my to celé postavené na hlavu a asi tě tahá za nohu.
@anonymouss píše:
Vuci falosne smence se podava odpor, jeste ve stadiu nalezaciho rizeni. Pred soudem. Zadne trestni oznameni neni potreba. Staci pismoznalecak, ktery by prokazal, ze to neni jeji podpis.Cele je to nejake divne.
Kazdopadne - gro ti vysvetlili vsichni, opakovane. Zdrzuje se v cizinemovitosti, neopravnene. Zhorsuje si to.
Už jsem to psala měla se odvolat hned na začátku při vstupu a někdo by to řešil
@Anonymní píše:
Tak to je pěkná povídka čím tě krmí pokud podáš na neznámého pachatele trestní oznámení za falšování nikdo to neodloží tomu nevěřím. A pokud platí 4 tisíce a prodej pozemku za milion nestačil tak je to pěkná blbost. Já měla dluh 800 tisíc platím 8 tisíc měsíčné a mám to na 44 procent z dlužné částky. Asi by jsis měla ověřit že ti říká pravdu. A to jž je ted zaměstnanec neznamená nic mohla podnikat a s toho jí vznikly dluhy. Zdá se my to celé postavené na hlavu a asi tě tahá za nohu.
Protože milion a půl spolkl jen ten jeden chlap a je mu to málo. Odpor podala i u insolvecniho soudu to poprela ale ten chlap změnil IS na svého známého…jak říkám tohle resit nechci zajímá mě jestli tu má někdo zkušenost s tím jak to funguje s tím soudním vystěhováním… zítra budu vědět přes známého od právníka snad více…ale jelikož jaksi nemá času nazbyt a je teď příbuzná mimo město snažím se zjistí co nejrychleji co se bude dít.
Hele mě to příjde jako pěkná blbost milion a pul a možná i víc a platí jen 4 tisíce. Promin to je volovina víc k tomu není co dodat.
@Anonymní píše:
Hele mě to příjde jako pěkná blbost milion a pul a možná i víc a platí jen 4 tisíce. Promin to je volovina víc k tomu není co dodat.
Ale tak to je…jemu splátky nejdou on chce zpeněžit její veškerý majetek dostal pozemek a teď chce dům. Kdybych u soudu nebyla jako svědek a tak tak bych tomu také nevěřila ale když se pak přišlo na další věci tak mi bylo jasné že to vyhrát nemůže ne v tomhle státě bohužel. Už si o nějaké spravedlnosti nedělám iluze. ![]()
Jinak se omlouvám úplně jsem zapomněla ze bere ještě čid takže srazku má nejspíš vyšší to ji strhavaji i z toho ne? ale netuším kolik