internetové obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
17.10.07 13:06

přidávám pár pozitivních zkušeností, většinou obchody s dětským zbožím - doporučuju

www.brumlik.cz - rychlé jednání, sleva pro platby předem na účet, dostanete i slevu pro příští nákup + český textil

www.babyexpert.cz - rychlé, přehledné, i s dárečkem :wink:

www.cvrcek.mimishop.cz - bazárek, ale když napíšou, že je něco jako nové, tak to takové opravdu je. Platí se minimální poštovné.

www.yourbody.cz - těhotenské oblečení, okamžitě Vám dají vědět, jestli je zboží skladem nebo ne a do 2 dnů jej pošlou

u dalších jsem nakupovala jen 1×, ale bez problémů: www.batolata.cz, www.bonifac.cz, www.detskagalaxie.cz, www.mimishop.cz/katoki/- SUPER CENY , www.mimishop.cz/vseprodite/ (Obchůdek Radost), http://daniela.mimishop.cz/index.php, www.promi.cz

je toho dost, ale mně nebaví lítat po obchodech, a navíc přes net je to většinou výhodnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.07 23:20

www.prckove.cz pochvala

Musím pochválit internetový obchod www.prckove.cz. Dostala jsem na ně dobrou referenci a nezklamali. Jako jediní mají snad nejvíce dostupných fotografií u výrobků a je vidět, že se tomu věnují. Hledala jsem informace ke kočárku Cosatto Mobi a nikde jsem nenašla tolik fotografií a detailů, jako mají oni. Mluvila jsem telefonicky s příjemným a vtipným pánem a co slíbil, to splnil do puntíku. Zboží jsme měli hned druhý den doma!! Musím jenom vřele doporučit. Kamarádka tam kupovala autosedačku a druhý den už malá jezdila v autě. Takže :lol: dávám za jedna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.11.07 10:35

S internetovym obchodem Datart mam zkusenost. Cekala jsem na zbozi trochu dele a nekolikrat tam volala.

Nakupuju obcas na
www.kasa.cz ale ani tam to neni uplne bez problemu. Sporak mi dodali o ctyri tydny pozdeji, termin posunovali 2×

Jinak mam
www.krasa.cz - kosmetika
www.fugu.cz - obleceni
 www.bontonland.cz

to jsou obchody, kde jsem moc spokojena. Zbozi dorazi rychle a bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.11.07 14:53

nákup na internetu

Já jsem nakoupila na www.abaobchod.cz - vše poběhlo v pořádku.
Kromě dárků mně nadchly sleměné vánoční ozdobičky :lol:

• Citovat
  • Upravit
38
1.1.08 21:35

Tak tady jsou i moje zkušenosti:

www.etravel.cz - cestovní agentura, chodím tam sledovat last minute zájezdy, mají velký výběr a dobře se tam vyhledává. Zájezdy jsou přehledně řazeny. Zájezd jsem si přes ně jednou objednala a vše bylo v pořádku.

www.helap.cz- obchod s papírnictvím, kancelářským nábytkem a doplňky. Nakupovala jsem tam některé vánoční dárky (kožené desky, dětský tablet), vše v pořádku. Pro firmy mají dokonce speciální schvalovací objednávku, kterou jiné podobné e-shopy mají zpoplatněnou, Helap tuto službu poskytuje zdarma.

www.czechcomputer.cz - vše pro počítače, mám zkušenosti s osobním vyzvedáváním v Praze, až na nepříjemné fronty je to dle mého super obchod.

www.topgal.cz - známý český výrobce batohů a tašek, kupovala jsem si batoh, vše proběhlo v pořádku a s batohem jsem naprosto spokojená.

www.fotoskoda.cz - foto zboží, mám od nich stativ, vyzvedávala jsem ho osobně, nebyl problém. I jejich kamenný obchod je moc fajn.

Špatné zkušenosti mám obecně s Aukrem, dvakrát jsem tam nakupovala tričko a pokaždé jsem byla zklamaná, v druhém případě jsem ani nedostala peníze zpět, protože z prodávajícího se stal podvodník.
A jednou jsem si objednala na nějakém sexshopu přívěsek s plyšovým zvířátkem, králíčkem. Vůbec si nedělali problém a poslali mi opičku.

Nejhorší zkušenost mám s http://www.tntrade.cz, vůbec mi neodpověděli na reklamaci svítící podložky pod myš, jejich fotka produktu vůbec neodpovídala skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.1.08 12:17

Dětské oblečení - internetový obchod

Zdravím všechny, kdo shánějí pro naše rychle rostoucí ratolesti nové oblečení, hlavně trička, bodyčka, kalhoty, overálky, pyžama apod. Objevila jsem nedávno internetový obchod s velkoobchodními cenami
www.antony.mimishop.cz
Objednávala jsem tam pro našeho prcka overálky na spaní. Mají tam velikosti 56 - 128. Objednávku jsem poslala ve středu a zboží přišlo už v pátek, a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
6.6.08 10:48

TAk a už jsem pěkně naštvaná, tak jdu podat reference o jednom e-shopu :twisted:

jde o Dodavatele: „NAŠE DÍTĚ“
Na Vinici 435,335 01, Nepomuk http://www.master-shop.cz/ resp. http://www.plzen-info.cz/…d/nase-dite/
IČO: 72226226

Objednala jsem si 9.5.08 lahvičky, vložky do podprsenky apod. s uvedenou dobou dodání 1-2dny :roll: Platbu jsem udělala předem z BÚ - více než 700,– . Po potvrzení objednávky asi za 4dny mi přišel mail, že dodání bude do 10dnů s tím, že bohužel některé položky již nejsou na skladě. No nemusím říkat, že zboží nemám do teď - již je to skoro měsíc. Tento týden jsem jim psala urgující mail s dotazem, kdy mám čekat zboží a oni prý, že by jim snad mělo objednané zboží dojít koncem týdne :roll: No tak abych dřív neskončila s kojením, než mi dojdou vložky a dítě už nepotřebovalo ty objednané lahvičky :roll: :evil: :evil: Opravdu NEDOPORUČUJI ! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.6.08 16:49

Nemáte prosím někdo zkušenost s tím, jak z e-shopu dostat peníze zpět? Reaguji na můj předchozí příspěvek…před 11 dny jsem jim psala, že již nemůžu čekat a ať mi do týdne zašlou peníze zpět na účet - již je to 11 dní a ani se neozvali, natož aby poslali ty peníze. Celkem je to od objednávky víc jak měsíc a půl :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12098
27.6.08 10:57

Koreno, nezkoušela jsi jim tam zavolat? Ono když je někde nějaký problém, jako že tady evidentně je, tak e-maily jdou ignorovat velmi snadno. :? Telefonát by je mohl trošku víc popíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
29.6.08 12:19

Titty: Zkoušela jsem jim volat na obě tel.čísla uvedná v objednávce -jedno je stále vypnuté a druhé nikdo nebere…už jsem jim i napsala „výhružný“ mail. jakože že to postupuji ČOI a ŽÚ a bez reakce - myslela jsem, že by na alespoň to třeba mohli reagovat vrácením peněz.

…jen fakt nevím, jak to vyřídit - zde to mám brát jako reklamaci nebo co to vlastně je - když zaplatím a nic mi nedodají? Mám vůbec co relamovat, nebo je to podvod???? díky za jakékoliv rekace :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
10.8.08 22:19

Uz dlouho se chystam napsat negativni zkusenost s obchodem http://andrieshop.neonix.cz/ :evil:
Objednala jsem si troje (tj. podle me tri baleni) kalhotky, v popisu pisou ze v baleni jsou tri kusy. Misto 9 ocekavanych ks mi prisly dva!!! Jednak jine barvy a jednak se ani neobtezovali oznamit mi, ze ty treti nejsou (vybrala bych si jine, kdyz uz platim 100 postovne). Na muj dotaz rakce zadna :roll: Uz k nim nevlezu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.8.08 09:57

Něco pro milovníky nákupů

Achojky, já přes internet moc nekupuji, spíše vyhledávám informace,názory, diskutuji o výrobků, snažím se zjstit od ostatních lidí klady a zápory na daném výrobku. Prostě dozvědět se o tom co nejvíc. a myslím si že na to je super

Jde o to že si zde můžete najít nové známé a prodiskutovat svůj nákup.a super je že můžete vložit nějaký výrobek a nechat si ho ohodnotit:)

http://www.foxter.cz/…e-to-foxter/

• Citovat
  • Upravit
1315
28.8.08 16:54
[quote:83b7cf964c]„NAŠE DÍTĚ“
Na Vinici 435,335 01, Nepomuk http://www.master-shop.cz/ resp. http://www.plzen-info.cz/…d/nase-dite/
IČO: píše: Více

mám s nimi taky moc špatnou zkušenost a nedoporučuji je.Sice je to už déle co jsem si u nich objednala mantinely a nebesa,ale nepřišli mi ty které jsem původně chtěla.Trvalo to tak dlouho ,že jsem si myslela že je nebudeme vůbec potřebovat.Volala jsem,emailovala a někdy dost neúspěšně.Vracela jsem jim zboží 2× s tím že to není to co jsem původně chtěla a po třetí jsem to už vzdala.Mám sice mantinely a nebesa,ale ne ty co jsem měla vybrané.Prosím tam nenakupujte,myslím že v tom mají dost zmatek a pokud je ještě před vánoci není šance to z nich dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.08 10:55

Dotaz

Ahoj, prosim o radu zkusenejsich - riskly byste koupit detske obleceni na novem internetovem obchode, jako treba www.hwkids.cz, nebo date prednost overenym znackam, i kdyz z dovozu?

Dik za nazor

• Citovat
  • Upravit
1083
31.8.08 13:40

Ahoj, my 98% věcí pro prcka nakupuje na www.malvik.cz bezproblémová komunice a pokud mají zboží na skladě okamžitě expedují, od určité sumy dovezou zboží zdarma až domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák