Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
přidávám pár pozitivních zkušeností, většinou obchody s dětským zbožím - doporučuju
www.brumlik.cz - rychlé jednání, sleva pro platby předem na účet, dostanete i slevu pro příští nákup + český textil
www.babyexpert.cz - rychlé, přehledné, i s dárečkem ![]()
www.cvrcek.mimishop.cz - bazárek, ale když napíšou, že je něco jako nové, tak to takové opravdu je. Platí se minimální poštovné.
www.yourbody.cz - těhotenské oblečení, okamžitě Vám dají vědět, jestli je zboží skladem nebo ne a do 2 dnů jej pošlou
u dalších jsem nakupovala jen 1×, ale bez problémů: www.batolata.cz, www.bonifac.cz, www.detskagalaxie.cz, www.mimishop.cz/katoki/- SUPER CENY , www.mimishop.cz/vseprodite/ (Obchůdek Radost), http://daniela.mimishop.cz/index.php, www.promi.cz
je toho dost, ale mně nebaví lítat po obchodech, a navíc přes net je to většinou výhodnější ![]()
Musím pochválit internetový obchod www.prckove.cz. Dostala jsem na ně dobrou referenci a nezklamali. Jako jediní mají snad nejvíce dostupných fotografií u výrobků a je vidět, že se tomu věnují. Hledala jsem informace ke kočárku Cosatto Mobi a nikde jsem nenašla tolik fotografií a detailů, jako mají oni. Mluvila jsem telefonicky s příjemným a vtipným pánem a co slíbil, to splnil do puntíku. Zboží jsme měli hned druhý den doma!! Musím jenom vřele doporučit. Kamarádka tam kupovala autosedačku a druhý den už malá jezdila v autě. Takže
dávám za jedna
S internetovym obchodem Datart mam zkusenost. Cekala jsem na zbozi trochu dele a nekolikrat tam volala.
Nakupuju obcas na
www.kasa.cz ale ani tam to neni uplne bez problemu. Sporak mi dodali o ctyri tydny pozdeji, termin posunovali 2×
Jinak mam
www.krasa.cz - kosmetika
www.fugu.cz - obleceni
www.bontonland.cz
to jsou obchody, kde jsem moc spokojena. Zbozi dorazi rychle a bez problemu.
Já jsem nakoupila na www.abaobchod.cz - vše poběhlo v pořádku.
Kromě dárků mně nadchly sleměné vánoční ozdobičky ![]()
Tak tady jsou i moje zkušenosti:
www.etravel.cz - cestovní agentura, chodím tam sledovat last minute zájezdy, mají velký výběr a dobře se tam vyhledává. Zájezdy jsou přehledně řazeny. Zájezd jsem si přes ně jednou objednala a vše bylo v pořádku.
www.helap.cz- obchod s papírnictvím, kancelářským nábytkem a doplňky. Nakupovala jsem tam některé vánoční dárky (kožené desky, dětský tablet), vše v pořádku. Pro firmy mají dokonce speciální schvalovací objednávku, kterou jiné podobné e-shopy mají zpoplatněnou, Helap tuto službu poskytuje zdarma.
www.czechcomputer.cz - vše pro počítače, mám zkušenosti s osobním vyzvedáváním v Praze, až na nepříjemné fronty je to dle mého super obchod.
www.topgal.cz - známý český výrobce batohů a tašek, kupovala jsem si batoh, vše proběhlo v pořádku a s batohem jsem naprosto spokojená.
www.fotoskoda.cz - foto zboží, mám od nich stativ, vyzvedávala jsem ho osobně, nebyl problém. I jejich kamenný obchod je moc fajn.
Špatné zkušenosti mám obecně s Aukrem, dvakrát jsem tam nakupovala tričko a pokaždé jsem byla zklamaná, v druhém případě jsem ani nedostala peníze zpět, protože z prodávajícího se stal podvodník.
A jednou jsem si objednala na nějakém sexshopu přívěsek s plyšovým zvířátkem, králíčkem. Vůbec si nedělali problém a poslali mi opičku.
Nejhorší zkušenost mám s http://www.tntrade.cz, vůbec mi neodpověděli na reklamaci svítící podložky pod myš, jejich fotka produktu vůbec neodpovídala skutečnosti.
Zdravím všechny, kdo shánějí pro naše rychle rostoucí ratolesti nové oblečení, hlavně trička, bodyčka, kalhoty, overálky, pyžama apod. Objevila jsem nedávno internetový obchod s velkoobchodními cenami
www.antony.mimishop.cz
Objednávala jsem tam pro našeho prcka overálky na spaní. Mají tam velikosti 56 - 128. Objednávku jsem poslala ve středu a zboží přišlo už v pátek, a v pořádku.
TAk a už jsem pěkně naštvaná, tak jdu podat reference o jednom e-shopu ![]()
jde o Dodavatele: „NAŠE DÍTĚ“
Na Vinici 435,335 01, Nepomuk http://www.master-shop.cz/ resp. http://www.plzen-info.cz/…d/nase-dite/
IČO: 72226226
Objednala jsem si 9.5.08 lahvičky, vložky do podprsenky apod. s uvedenou dobou dodání 1-2dny
Platbu jsem udělala předem z BÚ - více než 700,– . Po potvrzení objednávky asi za 4dny mi přišel mail, že dodání bude do 10dnů s tím, že bohužel některé položky již nejsou na skladě. No nemusím říkat, že zboží nemám do teď - již je to skoro měsíc. Tento týden jsem jim psala urgující mail s dotazem, kdy mám čekat zboží a oni prý, že by jim snad mělo objednané zboží dojít koncem týdne
No tak abych dřív neskončila s kojením, než mi dojdou vložky a dítě už nepotřebovalo ty objednané lahvičky
Opravdu NEDOPORUČUJI ! ![]()
Nemáte prosím někdo zkušenost s tím, jak z e-shopu dostat peníze zpět? Reaguji na můj předchozí příspěvek…před 11 dny jsem jim psala, že již nemůžu čekat a ať mi do týdne zašlou peníze zpět na účet - již je to 11 dní a ani se neozvali, natož aby poslali ty peníze. Celkem je to od objednávky víc jak měsíc a půl
![]()
Koreno, nezkoušela jsi jim tam zavolat? Ono když je někde nějaký problém, jako že tady evidentně je, tak e-maily jdou ignorovat velmi snadno.
Telefonát by je mohl trošku víc popíchnout.
Titty: Zkoušela jsem jim volat na obě tel.čísla uvedná v objednávce -jedno je stále vypnuté a druhé nikdo nebere…už jsem jim i napsala „výhružný“ mail. jakože že to postupuji ČOI a ŽÚ a bez reakce - myslela jsem, že by na alespoň to třeba mohli reagovat vrácením peněz.
…jen fakt nevím, jak to vyřídit - zde to mám brát jako reklamaci nebo co to vlastně je - když zaplatím a nic mi nedodají? Mám vůbec co relamovat, nebo je to podvod???? díky za jakékoliv rekace ![]()
Uz dlouho se chystam napsat negativni zkusenost s obchodem http://andrieshop.neonix.cz/ ![]()
Objednala jsem si troje (tj. podle me tri baleni) kalhotky, v popisu pisou ze v baleni jsou tri kusy. Misto 9 ocekavanych ks mi prisly dva!!! Jednak jine barvy a jednak se ani neobtezovali oznamit mi, ze ty treti nejsou (vybrala bych si jine, kdyz uz platim 100 postovne). Na muj dotaz rakce zadna
Uz k nim nevlezu!
Achojky, já přes internet moc nekupuji, spíše vyhledávám informace,názory, diskutuji o výrobků, snažím se zjstit od ostatních lidí klady a zápory na daném výrobku. Prostě dozvědět se o tom co nejvíc. a myslím si že na to je super
Jde o to že si zde můžete najít nové známé a prodiskutovat svůj nákup.a super je že můžete vložit nějaký výrobek a nechat si ho ohodnotit:)
mám s nimi taky moc špatnou zkušenost a nedoporučuji je.Sice je to už déle co jsem si u nich objednala mantinely a nebesa,ale nepřišli mi ty které jsem původně chtěla.Trvalo to tak dlouho ,že jsem si myslela že je nebudeme vůbec potřebovat.Volala jsem,emailovala a někdy dost neúspěšně.Vracela jsem jim zboží 2× s tím že to není to co jsem původně chtěla a po třetí jsem to už vzdala.Mám sice mantinely a nebesa,ale ne ty co jsem měla vybrané.Prosím tam nenakupujte,myslím že v tom mají dost zmatek a pokud je ještě před vánoci není šance to z nich dostat.
Ahoj, prosim o radu zkusenejsich - riskly byste koupit detske obleceni na novem internetovem obchode, jako treba www.hwkids.cz, nebo date prednost overenym znackam, i kdyz z dovozu?
Dik za nazor
Ahoj, my 98% věcí pro prcka nakupuje na www.malvik.cz bezproblémová komunice a pokud mají zboží na skladě okamžitě expedují, od určité sumy dovezou zboží zdarma až domů.