Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše:
Tak to abych se pomalu začal loučit… To zas udělám hromadu práce…
Tohle je nahodou zajimavy experiment.
Jestli dostanes tytyty, tak by me zajimalo, co adminstvo rika na nedavny prispevek od Ou, co nedavno taky poslala pecko do nahodne diskuze. Tady je to alespon k tematu ![]()
@Serpentini píše:
Nikdy jsem se tak nefotila a asi je mi to i líto. Ve dvaceti jsem měla boží tělo. Škoda, že nemám žádnou odhalenou fotku.
Já jsem se vyfotila v devatenácti, nechala jsem to klasicky vyvolat a dala tehdejšímu příteli. Jen teda cudně nahoře bez. Ty fotky mám snad ještě někde na CD
Kdyby je bývalý pustil ven… tak by se mi asi celkem i líbilo, že si moje devatenáctiletý prsa může někdo spojit se mnou ![]()
@Anonymní píše:
@jege No kolikrát jsem zde už viděla 14 leté děcka.
A co tady ctrnactilety hleda? Ducha? ![]()
Mimochodem obdivuhodny anonym. To muselo stat hodne odvahy tohle verejne prohlasit.
@Anonymní píše:
No, schválně Marti, kolikrát?
@Anonymní píše:
14 letý asi nikdy žádnou nahou ženskou neviděly, teta
@terien píše:
14 letý asi nikdy žádnou nahou ženskou neviděly, teta
Hlavne bych cekala, ze pokud by nejake nevinne dite mohl poskodit pohled na nahotinky, tak nepoleze do diskuze „intimni fotografie“. Anonymni ma fistrona, to se ji musi nechat. ![]()
Pokud něco takového chci provést, tak jedině LIVE a to ne jako živé vysílání, ale jako z očí do očí. Buď se dotyčná lekne a uteče, nebo přede mnou padne na kolena.
Takové fotky si posíláme tak dvakrát do týdne. V pc mám svou složku a pak další se jmény
Jsou tam tedy jen tři, k nikomu dalšímu jsem neměla takovou důvěru, abych mu explicitní fotky poslala a pokud poslal on mně, neuložila jsem si je.
No a? Mám profil na Amatérech. Jestli si někdo prohlíží moje fotky nebo videa(bez obličeje) a ještě dalších 100let to tam bude viset, mi nevadí. Nemám se za co stydět.
Jinak, se svým partnerem se občas navnadime, občas zpříjemníme chvíle, kdy jsme od sebe…
Edit: myslela jsem fotkama
Kdysi kdyz jsem zila s vojakem a byl pak rok na misi, posilali jsme si taky takove lechťárny…i pak kdyz byl nekde na cviceni… a doufam, ze to vsechno smazal… ![]()
@Serpentini píše:
Nikdy jsem se tak nefotila a asi je mi to i líto. Ve dvaceti jsem měla boží tělo. Škoda, že nemám žádnou odhalenou fotku.
Přesně, taky jsem to prosvihla
@Veri.sta fotila a obcas to s chlapem děláme dodnes.. Ale vždy tak, aby nebyl vidět xicht a nebylo poznat v případě zneužití ![]()
Jake male deti?
Jestli sem jako rodic poustis sve ratolesti, tak to je tvoje maslo. Tvl cenzurovat se na diskuznim foru, kde je kazda druha diskuze o sexu nebo moceni na test. Co presne tu ty deti hledaji?