Inzeráty na léky na předpis

Anonymní
26.9.22 21:43

Inzeráty na léky na předpis

Scháním léky na spaní přes inzeráty. Je jich mrak, na některé jsem již několikrát psal už v dřívější době i nyní ale nikdy se nikdo neozve zpátky. Zajímalo by mě proč ti lidé inzeráty podávají, když se stejně neozvou. O co jim teda jde?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77008
26.9.22 21:49
@Anonymní píše:
Scháním léky na spaní přes inzeráty. Je jich mrak, na některé jsem již několikrát psal už v dřívější době i nyní ale nikdy se nikdo neozve zpátky. Zajímalo by mě proč ti lidé inzeráty podávají, když se stejně neozvou. O co jim teda jde?
že by proto, že je to nezákonné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 21:52
@stinga píše: že by proto, že je to nezákonné?

Jaký je tedy smysl toho inzerátu?

• Citovat
  • Upravit
11559
26.9.22 21:53
@stinga píše: že by proto, že je to nezákonné?

Ale to pak nedává smysl, že ten inzerát podají. K čemu ta práce?
Jinak bych očekával, že pokud je to přes inzerát a přes web, že tak cca. 10% bude skutečných a 90% fejkovatých.

Příspěvek upraven 26.09.22 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42341
26.9.22 21:53
@Anonymní píše:
Jaký je tedy smysl toho inzerátu?

Třeba jsi nebyl 1.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 21:54

Lákají tak třeba z lidí telefonní čísla/emaily?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.9.22 22:59

Protože to je nelegállní a nejspíš, když už se ozvou tě okradou? To se tak feťákům stává.

Pokud jsi závislá na lécích na spaní, tak nezačínej shánět věci na černém trhu - to přesně děláš, ale zajdi si do nejbliší adiktologické ambulance a tam to řeš. Jak na sedativech - tedy lexaurin, neurol, rivotril a spol, tak na zolpidemu (stilnox ) vzníká regulérní fyzická závislost a ty v tom zjevně lítáš a máš rozumného doktora co ti to nechce psát.

Takže teď kromě poruchy spánku musíš řešit i závislost.

Neřeš to tím, že budeš léky shánět nelegálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
27.9.22 12:06

Pominu to, ze je to nelegalni… ale ono se to nedeje jen s leky na spani. Tudle jsem reagovala na prodej knihy. Jasne a srozumitelne jsem dala najevo, ze o knihu mam zajem. A ted pozor, ted te to mozna bude sokovat… zprava byla zobrazena, ale odpoved zadna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.9.22 12:14

Ale jo, lidi prodávají něco, třeba hned prvnímu zájemci. Dalším ani neodpoví a dokonce mají tu „drzost“, že tam ten inzerát nechají třeba měsíc. Tohle mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová