Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:že by proto, že je to nezákonné?
Scháním léky na spaní přes inzeráty. Je jich mrak, na některé jsem již několikrát psal už v dřívější době i nyní ale nikdy se nikdo neozve zpátky. Zajímalo by mě proč ti lidé inzeráty podávají, když se stejně neozvou. O co jim teda jde?
@stinga píše: že by proto, že je to nezákonné?
Jaký je tedy smysl toho inzerátu?
@stinga píše: že by proto, že je to nezákonné?
Ale to pak nedává smysl, že ten inzerát podají. K čemu ta práce?
Jinak bych očekával, že pokud je to přes inzerát a přes web, že tak cca. 10% bude skutečných a 90% fejkovatých.
Příspěvek upraven 26.09.22 v 21:54
@Anonymní píše:
Jaký je tedy smysl toho inzerátu?
Třeba jsi nebyl 1.?
Protože to je nelegállní a nejspíš, když už se ozvou tě okradou? To se tak feťákům stává.
Pokud jsi závislá na lécích na spaní, tak nezačínej shánět věci na černém trhu - to přesně děláš, ale zajdi si do nejbliší adiktologické ambulance a tam to řeš. Jak na sedativech - tedy lexaurin, neurol, rivotril a spol, tak na zolpidemu (stilnox ) vzníká regulérní fyzická závislost a ty v tom zjevně lítáš a máš rozumného doktora co ti to nechce psát.
Takže teď kromě poruchy spánku musíš řešit i závislost.
Neřeš to tím, že budeš léky shánět nelegálně.
Pominu to, ze je to nelegalni… ale ono se to nedeje jen s leky na spani. Tudle jsem reagovala na prodej knihy. Jasne a srozumitelne jsem dala najevo, ze o knihu mam zajem. A ted pozor, ted te to mozna bude sokovat… zprava byla zobrazena, ale odpoved zadna ![]()
Ale jo, lidi prodávají něco, třeba hned prvnímu zájemci. Dalším ani neodpoví a dokonce mají tu „drzost“, že tam ten inzerát nechají třeba měsíc. Tohle mi vadí.
Scháním léky na spaní přes inzeráty. Je jich mrak, na některé jsem již několikrát psal už v dřívější době i nyní ale nikdy se nikdo neozve zpátky. Zajímalo by mě proč ti lidé inzeráty podávají, když se stejně neozvou. O co jim teda jde?