Ipad aplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2494
25.9.12 16:00
@paraple0508 píše:
Jojo, předevčírem jsem aktualizovala iPhona na iOS6 a ikona s Youtube v tahu :mrgreen:, tak jsem si to musela stáhnout :mrgreen: Ale zase nový systém šlape super a jsem moc spokojená s novou navigací ;)

joo, navigace je super :lol: zadala jsem trasu Zdar nad Sazavou - Zlín a vyslo mi Saar - Gottwaldov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.12 16:31
@martek01 píše:
joo, navigace je super :lol: zadala jsem trasu Zdar nad Sazavou - Zlín a vyslo mi Saar - Gottwaldov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je husty, zkusila jsem zadat Gottwaldov a skutecne mi to vyhodilo Zlin :mrgreen: :mrgreen:. takze ted tezko rict jestli je to aktualizace :think: :lol:. ale jinak ty mapy vypadaji pekne, a umeji nas zavest i do neexistujicich mist ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paraple0508
25.9.12 17:17
@martek01 píše:
joo, navigace je super :lol: zadala jsem trasu Zdar nad Sazavou - Zlín a vyslo mi Saar - Gottwaldov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, se Zlínem mají mapy problém, ale že tam neumíš nastavit Žďár n. S. - za to už nemůžou :nevim: :mrgreen: A kdy tě zavedla tato navigace do neexistujících míst? Že ty tady rozdáváš rozumy z jednoho článku? Já tam nemám problém najít cestu k vesničkám na Vysočině, které mají kolem 10 stálých obyvatel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2494
25.9.12 18:49
@paraple0508 píše:
No jo, se Zlínem mají mapy problém, ale že tam neumíš nastavit Žďár n. S. - za to už nemůžou :nevim: :mrgreen: A kdy tě zavedla tato navigace do neexistujících míst? Že ty tady rozdáváš rozumy z jednoho článku? Já tam nemám problém najít cestu k vesničkám na Vysočině, které mají kolem 10 stálých obyvatel :nevim:

ja zadny rozumy nerozdavam, jsem ze Zdaru a kdyz si ho najdes na mape, tak tam je proste napsany Saar, coz je historicky nazev mesta.
a ano, to ze tam je Gottwaldov a ne Zlin jsem opravdu vycetla na Idnesu, je to nejaky problem?
jinou trasu jsem zatim nehledala, takze me to nemela kam nenavest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová