Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
20.3.18 11:09

@marketa0211 mate pravdu, to si nevyberete :D podle me též hodne záleží i na samotné povaze toho konkrétního pejska, než na tom, jestli je to pes nebo fenka. Ten náš je hodný, ale i tak každý den trnu, jestli nepřijdu domů a nebudu překvapena nějakou nemilou novinkou co na nas začal zkoušet :D ale můj strach prameni spíše z různých diskuzí, kde se s podobnými problémy svěřují ostatní chovatele italáčků. Jinak kdyz harala sousedovic fenka, tak to byl boj, bylo mi ho chudáka lito, první takové hormonální poblouznění - no pár dni jsme se trápili všichni (az na fenku :D). S občůráváním okrasných květin neporadím-my sice jezdíme na zahradu k našim, ale ti tam okrasné květiny nemají, za to tam maji maliny, které s radostí obírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
20.3.18 14:34

@loula ja jsem právě taky ve skupině italských chrtiku.Tak občas si přečtu o nějakém tom zlobeni.Ale to i u fenek, jak jsou vybirave na zradlo, ze i fenka muze obcuravat atd…No, az se narodi, vezmeme to, které nas chytí za :srdce:.Nehledě na pohlaví. Jinak se z toho nevymotam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.3.18 15:29
@marketa0211 píše:
@Markéta80 To věřím :mrgreen: Ale pry chrtici nejsou moc nicitele veci, bot a pod..,takze si to budu i nadale naivne myslet :mrgreen:

Nevím jak italáci, ale malí vipeti, to je demoliční četa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
20.3.18 18:11

@PetraJ Proto jsem rada, ze bydlime jeste ve starém a az se prestehujeme, tak budu ještě par měsíců na rodicaku.Az bude prckovi rok, konci mi rodicak a pak bude snad uz rozumnější a doma vydrží sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.3.18 19:27
@marketa0211 píše:
@PetraJ Proto jsem rada, ze bydlime jeste ve starém a az se prestehujeme, tak budu ještě par měsíců na rodicaku.Az bude prckovi rok, konci mi rodicak a pak bude snad uz rozumnější a doma vydrží sám :mrgreen:

No, ale zvykej ho na samotu už odmala. Aby si pes nezvykl, že je s ním někdo rok pořád doma a najednou zůstane několik hodin sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.4.18 15:33

@marketa0211 tak co už víš co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
27.4.18 15:48

@Markéta80 Nakonec to bude kluk, bohuzel se narodily uplne jine barvy, nez mely byt. Casem bych chtela i tu fenku, tak uvidime, jak to pujde. :lol: Chlap se na to netvari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
27.4.18 15:53

@marketa0211 a jaké barvy jsou? Pení v jednom vrhu umřely dvě fenky takže zůstala jen jedna a dva kluci a tu fenku si nechává pro sebe a v druhém vrhu 3 holky a 3 kluci a jen jedna černá s pálením tak je naše ale krátkosrstá verze mne není souzena takže zase hrubosrstý :mrgreen:. Ale před naší jsme chtěla černou s pálením takže jí budu mít ted. Kolik jim je? Naší včera bylo 6 týdnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
27.4.18 19:18

@Markéta80 Ja ani nevim, jakou bude mit ten nas barvu. Prijde mi, ze na kazde fotce vypada jinak a spis tmavne, nez ze by svetlal :mrgreen:.Zbyla tri stenatka jsou cerna.Ten nas je zatim spis do hnede, nez kremove, doufam, ze trochu zesvetla. :lol:.Tak treba budete mit jeste dalsi stenatko, pokud nemas chlapa jak ja, ktery o dalsim nechce ani slyset :roll: Nas se narodil teprve 17.dubna, takze si jeste chvili pockame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
27.4.18 19:37

Náš malý Casper ???? první foto v den narození, poslední je dnešní ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
27.4.18 20:14

@marketa0211 to uteče, naše je v půlce března :lol: manžel říká že to bude pěkná čertice :mrgreen: To já bych šla do černého i když já raději holky :mrgreen: Ke dvěma fenám nejsem blázen psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
27.4.18 20:37

@Markéta80 ja mam taky radeji holky, ale kdyz on byl zrovna nejmensi a nemohla jsem ho tam nechat :mrgreen:.Mne se prave uplne cerny chrtici moc nelibi, protoze cerna zestihluje a vypadaji jeste hubenejsi :mrgreen: Ale sedou bych klidne vzala, no uvidime, snad nebudeme litovat. Vzala bych i fenku, ale to by neproslo. Jedna je jeste. volna, ale uvidime treba za ty dva roky.Pani majitelka prave pocitala s tim, ze bodou stenatka smetanove barvy, jelikoz maminka je skoro bila a tatinek hnedy.Uz jsem si planovala světlou feneckua nakonec vylezly skoro vsechna stenatka cerna :mrgreen:.Ale sousedi budou mit vsichni psy, tak by asi za harajici fenku nebyli moc radi :mrgreen: Ja doufam, ze nebude moc obchcavat a syn si zvykne, ze to neni holka, kterou chtel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
27.4.18 20:43

@marketa0211 partner chtěl raději psa? Nebo kvůli barvě? My chtěli jedině holku černou nebo černou s pálením, hnědou už máme. Původně jsme chtěli krátkosrstou ale byli jen hrubosrstí :lol:. Tak tam převládly geny od předků :lol:. Mě se nejvíc líbí psy černí s pálením ale takovou barvu psa budu mít ted poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.4.18 09:47
@marketa0211 píše:
@Markéta80 Nakonec to bude kluk, bohuzel se narodily uplne jine barvy, nez mely byt. Casem bych chtela i tu fenku, tak uvidime, jak to pujde. :lol: Chlap se na to netvari :mrgreen:

Ten bude jak náš. Segry jsou světle, jedna sedá. Máma isabel, táta černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
28.4.18 13:20

@mooch Ja prave pocitala s tim, ze bude svetlejsi a svetlejsi, podle fotky kdy se narodil. A nejak se to nedari.Jsem mela snad vzit radsi tu fenu. Zlate kdyz clovek vybira uz z vetsich stenatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný