Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@marketa0211 mate pravdu, to si nevyberete
podle me též hodne záleží i na samotné povaze toho konkrétního pejska, než na tom, jestli je to pes nebo fenka. Ten náš je hodný, ale i tak každý den trnu, jestli nepřijdu domů a nebudu překvapena nějakou nemilou novinkou co na nas začal zkoušet
ale můj strach prameni spíše z různých diskuzí, kde se s podobnými problémy svěřují ostatní chovatele italáčků. Jinak kdyz harala sousedovic fenka, tak to byl boj, bylo mi ho chudáka lito, první takové hormonální poblouznění - no pár dni jsme se trápili všichni (az na fenku
). S občůráváním okrasných květin neporadím-my sice jezdíme na zahradu k našim, ale ti tam okrasné květiny nemají, za to tam maji maliny, které s radostí obírá ![]()
@loula ja jsem právě taky ve skupině italských chrtiku.Tak občas si přečtu o nějakém tom zlobeni.Ale to i u fenek, jak jsou vybirave na zradlo, ze i fenka muze obcuravat atd…No, az se narodi, vezmeme to, které nas chytí za
.Nehledě na pohlaví. Jinak se z toho nevymotam. ![]()
@marketa0211 píše:
@Markéta80 To věřímAle pry chrtici nejsou moc nicitele veci, bot a pod..,takze si to budu i nadale naivne myslet
Nevím jak italáci, ale malí vipeti, to je demoliční četa. ![]()
@PetraJ Proto jsem rada, ze bydlime jeste ve starém a az se prestehujeme, tak budu ještě par měsíců na rodicaku.Az bude prckovi rok, konci mi rodicak a pak bude snad uz rozumnější a doma vydrží sám ![]()
@marketa0211 píše:
@PetraJ Proto jsem rada, ze bydlime jeste ve starém a az se prestehujeme, tak budu ještě par měsíců na rodicaku.Az bude prckovi rok, konci mi rodicak a pak bude snad uz rozumnější a doma vydrží sám
No, ale zvykej ho na samotu už odmala. Aby si pes nezvykl, že je s ním někdo rok pořád doma a najednou zůstane několik hodin sám.
@Markéta80 Nakonec to bude kluk, bohuzel se narodily uplne jine barvy, nez mely byt. Casem bych chtela i tu fenku, tak uvidime, jak to pujde.
Chlap se na to netvari ![]()
@marketa0211 a jaké barvy jsou? Pení v jednom vrhu umřely dvě fenky takže zůstala jen jedna a dva kluci a tu fenku si nechává pro sebe a v druhém vrhu 3 holky a 3 kluci a jen jedna černá s pálením tak je naše ale krátkosrstá verze mne není souzena takže zase hrubosrstý
. Ale před naší jsme chtěla černou s pálením takže jí budu mít ted. Kolik jim je? Naší včera bylo 6 týdnů ![]()
@Markéta80 Ja ani nevim, jakou bude mit ten nas barvu. Prijde mi, ze na kazde fotce vypada jinak a spis tmavne, nez ze by svetlal
.Zbyla tri stenatka jsou cerna.Ten nas je zatim spis do hnede, nez kremove, doufam, ze trochu zesvetla.
.Tak treba budete mit jeste dalsi stenatko, pokud nemas chlapa jak ja, ktery o dalsim nechce ani slyset
Nas se narodil teprve 17.dubna, takze si jeste chvili pockame ![]()
Náš malý Casper ???? první foto v den narození, poslední je dnešní ????
@marketa0211 to uteče, naše je v půlce března
manžel říká že to bude pěkná čertice
To já bych šla do černého i když já raději holky
Ke dvěma fenám nejsem blázen psa ![]()
@Markéta80 ja mam taky radeji holky, ale kdyz on byl zrovna nejmensi a nemohla jsem ho tam nechat
.Mne se prave uplne cerny chrtici moc nelibi, protoze cerna zestihluje a vypadaji jeste hubenejsi
Ale sedou bych klidne vzala, no uvidime, snad nebudeme litovat. Vzala bych i fenku, ale to by neproslo. Jedna je jeste. volna, ale uvidime treba za ty dva roky.Pani majitelka prave pocitala s tim, ze bodou stenatka smetanove barvy, jelikoz maminka je skoro bila a tatinek hnedy.Uz jsem si planovala světlou feneckua nakonec vylezly skoro vsechna stenatka cerna
.Ale sousedi budou mit vsichni psy, tak by asi za harajici fenku nebyli moc radi
Ja doufam, ze nebude moc obchcavat a syn si zvykne, ze to neni holka, kterou chtel. ![]()
@marketa0211 partner chtěl raději psa? Nebo kvůli barvě? My chtěli jedině holku černou nebo černou s pálením, hnědou už máme. Původně jsme chtěli krátkosrstou ale byli jen hrubosrstí
. Tak tam převládly geny od předků
. Mě se nejvíc líbí psy černí s pálením ale takovou barvu psa budu mít ted poprvé ![]()
@marketa0211 píše:
@Markéta80 Nakonec to bude kluk, bohuzel se narodily uplne jine barvy, nez mely byt. Casem bych chtela i tu fenku, tak uvidime, jak to pujde.Chlap se na to netvari
Ten bude jak náš. Segry jsou světle, jedna sedá. Máma isabel, táta černý.
@mooch Ja prave pocitala s tim, ze bude svetlejsi a svetlejsi, podle fotky kdy se narodil. A nejak se to nedari.Jsem mela snad vzit radsi tu fenu. Zlate kdyz clovek vybira uz z vetsich stenatek.