Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Venetia náš se ještě ani nenarodil a už má hromadu hraček od dětí nachystaných ![]()
@marketa0211 píše:
@Venetia náš se ještě ani nenarodil a už má hromadu hraček od dětí nachystaných
já mám kočku juniora..a mohla bych si zřídit kočičí hračkářství ![]()
@Venetia u nas se jich asi jeste dost nahromadi za toho ctvrt roku, nez privezeme stenatko. ![]()
@marketa0211 píše:
@Venetia u nas se jich asi jeste dost nahromadi za toho ctvrt roku, nez privezeme stenatko.
a nakonec si štěně najde naprosto něco jiného ![]()
@Markéta80 To věřím
Ale pry chrtici nejsou moc nicitele veci, bot a pod..,takze si to budu i nadale naivne myslet ![]()
@marketa0211 píše:
@Markéta80 To věřímAle pry chrtici nejsou moc nicitele veci, bot a pod..,takze si to budu i nadale naivne myslet
malí pejsci většinou nic neničí
@Venetia píše:
malí pejsci většinou nic neničí
@Markéta80 píše:![]()
když vidim tady ty ohlodané věci tak nevím jestli naše je velký pes nebo místo psa nám prodali bobra co ale umí štěkat
Já měla šeltii a čínanka, toho ještě mám anevzpomínámsi, že by něco zničili…šeltákmi překousl jako štěnátek pásek u boty a měl sklony párat plyšákům švy, jinak i většinu těch hraček mám doted vpoužitém stavu, ale nezničené
@Venetia mladší fena co najde to kouše, nohy u lavice, lavice na předsíni všude si brousila zuby a ted přijde další hryzalka ne ![]()
@Markéta80 píše:
@Venetia mladší fena co najde to kouše, nohy u lavice, lavice na předsíni všude si brousila zuby a ted přijde další hryzalka ne
tak jsou to terieři ![]()
Jo Jo, chrtici věci nenici. Jediné, co nás mladsi děla, když najde papírový kapesník, tak ho rozcupuje na milion kousku.
@marketa0211 my máme kluka italáka a povahově je super, i když samozřejmě občas má svou hlavu, ale kdo ne, že jo
a doma nám neznačkuje, naučil se hezky chodit ven. Měli jsme problém s kakáním, jednu dobu nám přes dopoledne když jsme v práci nevydržel, ale změnili jsme granule a návyky a je po problému, nebo aspoň zatím tak ťukám na dřevo, ať to neprivolám zase zpátky
ale italáčci jsou super, to budete mít doma veselo ![]()
@loula To jo uz se tesim
.Jen se nemuzu rozhodnout, zda toho pejska nebo fenku.Byl mi doporucen pejsek a i v knizce je doporucovan.Ale mam strach, ze bude obcuravat celou okrasnou zahradu, az ji jednou zalozim. A harajicich fen bude v okoli taky dost. Kdybych ho chtela jen do bytu, tak to neresim.Ale fenky jsou pry dost vybirave v jidle a pry dokazou taky dost vysoko pocurat zed, kdyz haraji
Takze si clovek asi nevybere.
U nás teda chlapci na zahradě ocuravaj 3 keře, na zbytek zahrady prdej. (Pak samozřejmě 2 rohy domu, vrátka a bar). Jedle záhony mám pro jistotu vyvýšené.