Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to musel byt opravdu pohled k popukání
v te chvili asi nic moc zážitek, ale ted aspoň mate na co veseleho vzpomínat ![]()
@LenkaN26 - já se teď zamilovala do afghánů.
Ale nevím, jestli bych zvládla tu péči o srst.
A musím se přiznat, že mě se teda italáci moc nelíběj, zdaj se mi takový furt uklepaný.
Italák je na mě moc malej a grey moc velkej, vipet je takovej ideální. ![]()
Tady můj miláček
@loula Já jsem se smála už tenkrát. Kolem byli samí známí tak jsme z toho měli srandu a prej mi pod sukní nebylo nic vidět, ke zklamání mužského osazenstva.
@PetraJ Mně se zrovna Afgán moc nelíbí, to už raději saluku, ale můj sen je ten barzoj.
@PetraJ Jinak teda Daff je nádherný, krásná barva. My toho našeho italáka máme trochu přerostlého a rozklepaný není vůbec, spíš takový lovec Pampalini. Z které chovky Daffa máš?
@PetraJ afgán je krásný ale ta srst
To asi nebude jen tak to udržovat ![]()
@Markéta80 to je jedna věc, navíc je má kamarád a nejsou úplně super povahově, jsou úplně jiní než třeba italáci, vipeti nebo greyhoundi. I ta saluka je taková jiná, hrozně plachá…
@LenkaN26 já si jednoho pamatuji z dětství. Vozili ho známí z německa a byl zlatej, jen prý jim zabavil sedačku
, mě se líbila hlavně ta srst která na péči musí být hodně složitá ![]()
@Markéta80 kamarád říkal, že někteří bývají ostřejší a že dva co měl byli vyloženě agresivní na psi. Mně se třeba líbí i faraon, ale ten už je opravdu na chrta hodně ostrý a to nechci. Já chci mazlíka a to chrti obecně jsou. Nicméně to asi jako u každého plemene chce nejlépe vidět oba rodiče.
My máme doma adoptovaného greyhounda a už asi jiné plemeno než chrta chtít nebudeme
Nejvíc se mi líbí taky barzoj popřípadě vlkodav, ale to, že greye vysvobodíme z těch podmínek, jaké tam panují je přecejen krásnej pocit, takže další bude taky zachráněnec z Irska.
A chrta jedině doporučuju, alespoň tedy italský chrtík, vipet a greyhound jsou asi povahou hodně podobní. Jsou to skvělí psi ![]()
@LenkaN26 tenhle byl hodnej, strašný mazel
a nechtěla bych ho, těch chlupů všude
každý pes má něco no, my máme jen společenská plemena ale zase venku je to děs, chodí pomalu a sotva se vyvenčí otáčí směr a jdou domů
a koukají na mě pohledem že at nepočítám že jdou dál ![]()
@Baruš.B já bych taky nejraději adoptovala, ale chlap nechce nic většího než vipeta
Možná časem zkusím ukecat na nějakou drobnější adoptovanou fenku… Nicméně většina lidí co si pořídí chrta už jiné plemeno nechce jsou úžasní a jak píšeš, italák, grey a vipet jsou si hodně povahově podobní.
@Markéta80 no, ty chlupy by mě taky štvaly, jinak chrti moc nelínají, nemají podsadu tak toho tolik nepadá. Naši psi vydrží klidně i 20 km túry a nijak jim to nevadí.
@LenkaN26 píše:
" Z které chovky Daffa máš?
Chov. stanice Lásky dar. Chovatelka je moje kolegyně z práce. ![]()
Mě se ty afgháni líběj, když je vidím na výstavách, krásný, učesaný, ale právě si nejsem jistá, jestli bych to zvládla. Už jenom kosmetika musí stát palbu. Vipeta před výstavou jenom přelíznu kartáčem, ostříhám drápy a ende. ![]()