Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
4.3.18 21:20

Mám psa, ale doma mi nic neočůrává. Venku teda jo. :mrgreen: Já fenu nechtěla, vadilo by mi to hárání a štěňata jsem odchovávat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
5.3.18 12:29

@PetraJ Ja se prave porad nemuzu rozhodnout. Nekdo doporucuje pejska, nekdo fenku.Fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
13.3.18 22:55

@marketa0211 :mavam: :mavam: tak co nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
13.3.18 23:29

@Markéta80 Štěňátka budou.Asi 4-5 kousků :mrgreen: Jelikož jsem se ještě nerozhodla pro pohlaví, uvidíme, které nám padne do oka po narození :srdce: Každopádně kluk bude buď Casper nebo Cooper a holka Cassie nebo Cassidy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
14.3.18 00:14

@marketa0211 a kdy má rodit? Pokud neřešíš pohlaví tak bych vybírala :srdce: U nás to taky vypadá nadějně, taky vrh C :lol: ale jméno už si malá vybrala a nemá cenu jí lámat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
14.3.18 09:45

@Markéta80 Az v půlce dubna, takže stenatko v červnu…Koupila jsem si knížku přímo o italském chrtikovi a tam pani chovatelka doporučuje u tohoto plemene spis kluka. U těch fenek je prý často problém s tím, ze jsou vybirave v jídle, při harani dokazi pry taky obcurat zed, jsou naladove(asi jako každá ženská :mrgreen: ).Ja vím, ze je to o výchově, ale kolikrát s tím pry nic ani vychova nezmuze.To se týká i obcuravani pejsku. V te skupince co jsem, mají dokonce na pejsky klece, když nejsou doma.Ale spis u těch stenatek pejsků. Me by vyhovovalo, kdyby bylo jen jedno pohlaví :mrgreen: Nemusela bych to resit.Ale to pochybuji, mimin bude celkem dost :lol:…Syn chce porad jen holčičku, ale tak přijal by snad i pejska.Uz tady chystá veci pro stenatko. Daruje hračky, shání deky :mrgreen:.Tak ať ti to taky vyjde a stenatka jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
14.3.18 10:00

@marketa0211 tak uvidíš ;). Já ted čekám co paní napíše, štěnátka mají pár dní. Na cenu jsme se raději ani neptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
14.3.18 10:25

@Markéta80 A jakeho pejska jste si vybrali tentokrat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
14.3.18 23:39

@marketa0211 to bude právě překvápko. když se štěně narodí tak až ve 3 týdnech věku chovatel pozná jestli to bude krátkosrsté nebo hrubosrsté. Ale bude to fenka a barva černá s pálením ;). Já napsala chovatelce a ona že má zrovna čerstvá štěnata jen mě nemůže říct jestli grifon nebo brabantík :mrgreen: U krátkosrsté by byla super údržba srsti takže je mě fuk co to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
15.3.18 09:30

@Markéta80 Tak to je zajímavý. Ja myslela, ze to jsou dve plemena :mrgreen:.To budete mit uz tri pejsky, pokud si dobre pamatuji, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
15.3.18 12:42

@marketa0211 jo třetí :mrgreen: No právě je to jedna rasa ale v jednom vrhu se často rodí hladkosrstý a hrubosrstý ale pozná se to práv až za pár týdnů. Každý má 3 druhy barev a moc se jich nerodí takže sice člověk něco chce ale pak rád ustoupí. Proto když mě psaní napsala že tam má fenku jen jednu černou s pálením a jestli je zájem at jí napíšu co nejdřív že by byla naše tak jsme nakonec napsala že i kdyby byla hrubosrstá tak jí bereme :mrgreen: Jen jsme nechtěli stejnou barvu co už máme :mrgreen:. Musim paní napsat kdy se mimina narodila a jaká bude cena ale jen proto aby jsme věděli kolik dát bokem. Ani moc věcí nemusím kupovat, jen vodítko a obojek a misku na žrádlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
15.3.18 14:37

@Markéta80 Já už bych měla taky nejradši mrňouse doma.Ale my si teda ještě dost počkáme :lol:.Ale až budu vědět pohlaví, tak můžu aspoň začít něco pomalu nakupovat. :mrgreen: Nemáme vlastně nic. Jelikož ty mega misky a ostatní po zlatém retrívrovi nevyužijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
15.3.18 14:42

@marketa0211 to ne, já jen jednu misku, obojek, vodítko a aby nebyla smutná tak taky známku na obojek :mrgreen:. Ono to ale uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
15.3.18 14:52
@Markéta80 píše:
@marketa0211 to ne, já jen jednu misku, obojek, vodítko a aby nebyla smutná tak taky známku na obojek :mrgreen:. Ono to ale uteče ;)
¨
a nějakou hračku nedostane?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
15.3.18 14:56

@Venetia :mrgreen: :mrgreen: asi jo jenže už vidím jak se všechny servou o jednu věc :mrgreen: Vali říká že bude moc hodná, no jen aby. Aby jsme jí hned nepřejmenovali na četici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný