Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám psa, ale doma mi nic neočůrává. Venku teda jo.
Já fenu nechtěla, vadilo by mi to hárání a štěňata jsem odchovávat nechtěla.
@PetraJ Ja se prave porad nemuzu rozhodnout. Nekdo doporucuje pejska, nekdo fenku.Fakt nevim.
@Markéta80 Štěňátka budou.Asi 4-5 kousků
Jelikož jsem se ještě nerozhodla pro pohlaví, uvidíme, které nám padne do oka po narození
Každopádně kluk bude buď Casper nebo Cooper a holka Cassie nebo Cassidy. ![]()
@marketa0211 a kdy má rodit? Pokud neřešíš pohlaví tak bych vybírala
U nás to taky vypadá nadějně, taky vrh C
ale jméno už si malá vybrala a nemá cenu jí lámat ![]()
@Markéta80 Az v půlce dubna, takže stenatko v červnu…Koupila jsem si knížku přímo o italském chrtikovi a tam pani chovatelka doporučuje u tohoto plemene spis kluka. U těch fenek je prý často problém s tím, ze jsou vybirave v jídle, při harani dokazi pry taky obcurat zed, jsou naladove(asi jako každá ženská
).Ja vím, ze je to o výchově, ale kolikrát s tím pry nic ani vychova nezmuze.To se týká i obcuravani pejsku. V te skupince co jsem, mají dokonce na pejsky klece, když nejsou doma.Ale spis u těch stenatek pejsků. Me by vyhovovalo, kdyby bylo jen jedno pohlaví
Nemusela bych to resit.Ale to pochybuji, mimin bude celkem dost
…Syn chce porad jen holčičku, ale tak přijal by snad i pejska.Uz tady chystá veci pro stenatko. Daruje hračky, shání deky
.Tak ať ti to taky vyjde a stenatka jsou ![]()
@marketa0211 tak uvidíš
. Já ted čekám co paní napíše, štěnátka mají pár dní. Na cenu jsme se raději ani neptala ![]()
@marketa0211 to bude právě překvápko. když se štěně narodí tak až ve 3 týdnech věku chovatel pozná jestli to bude krátkosrsté nebo hrubosrsté. Ale bude to fenka a barva černá s pálením
. Já napsala chovatelce a ona že má zrovna čerstvá štěnata jen mě nemůže říct jestli grifon nebo brabantík
U krátkosrsté by byla super údržba srsti takže je mě fuk co to bude ![]()
@Markéta80 Tak to je zajímavý. Ja myslela, ze to jsou dve plemena
.To budete mit uz tri pejsky, pokud si dobre pamatuji, ze? ![]()
@marketa0211 jo třetí
No právě je to jedna rasa ale v jednom vrhu se často rodí hladkosrstý a hrubosrstý ale pozná se to práv až za pár týdnů. Každý má 3 druhy barev a moc se jich nerodí takže sice člověk něco chce ale pak rád ustoupí. Proto když mě psaní napsala že tam má fenku jen jednu černou s pálením a jestli je zájem at jí napíšu co nejdřív že by byla naše tak jsme nakonec napsala že i kdyby byla hrubosrstá tak jí bereme
Jen jsme nechtěli stejnou barvu co už máme
. Musim paní napsat kdy se mimina narodila a jaká bude cena ale jen proto aby jsme věděli kolik dát bokem. Ani moc věcí nemusím kupovat, jen vodítko a obojek a misku na žrádlo ![]()
@Markéta80 Já už bych měla taky nejradši mrňouse doma.Ale my si teda ještě dost počkáme
.Ale až budu vědět pohlaví, tak můžu aspoň začít něco pomalu nakupovat.
Nemáme vlastně nic. Jelikož ty mega misky a ostatní po zlatém retrívrovi nevyužijeme.
@marketa0211 to ne, já jen jednu misku, obojek, vodítko a aby nebyla smutná tak taky známku na obojek
. Ono to ale uteče ![]()
@Markéta80 píše:¨
@marketa0211 to ne, já jen jednu misku, obojek, vodítko a aby nebyla smutná tak taky známku na obojek. Ono to ale uteče
@Venetia
asi jo jenže už vidím jak se všechny servou o jednu věc
Vali říká že bude moc hodná, no jen aby. Aby jsme jí hned nepřejmenovali na četici ![]()