Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Markéta80 Partnerovi je to jedno, prave se nam ale libil ten svetloucky a jak je videt na fotkach, tak tmavne a tmavne.Ach jo. Ze ja radsi nevzala tu fenu, ta naopak spis svetla ![]()
@Markéta80 Ta co jsem mela vybranou, uz je zadana a ke vsemu dostala jmeno, co jsem mela vybrane
.Achjo, pani psala, ze pejsek bude svetloucky s nadechem do seda (presne moje vysnena barva) a ted uz to tak vubec nevypada.
@marketa0211
no vidíš no, fenky jsou většinou rozebrané hned. Jména neřeším, opravdu bych na naší nevolala Eminence
, malá už jméno měla vybrané v únoru, to jsme jí říkala že se pro nás ještě nenarodila ![]()
@Markéta80 nejdriv byli zadani pejsci, jedna fenka je mozna jeste volna, ale nevim, kazdopadne je to ta nejtmavsi.
@marketa0211 zas techhle tmavých Isabelu moc není. Za 8 let, co Jo máme, jsme tuhle barvu nepotkali
Tady foto našeho vrhu, segry jsou teď světle, ta horní sedá http://www.websnadno.cz/…original.php?…
@marketa0211
to je rozhodování
Já nakonec neměla z čeho vybírat a paní mě píše že odběr možný od 5.5.
tak jí Vali fakt dostane k narozeninám ![]()
@Markéta80 Tak treba jednou vyjde jeste jeden a budou zas jine barvy.Fakt jsem pocitala, ze budou vsechny stenatka svetle barvy, tak, jako myslela i pani majitelka.
@marketa0211 barvy jsou vždy tajemství
. My máme už hnědou takže hlavní bylo aby to byla holka a bud černá nebo černá s pálením
a až tam pojedu to bude přehlídka. Počítám že cca 10 dospělých tam mít bude ![]()
@mooch Uz jsem na to koukala
No, uvidime. Tatinek když se narodil, tak byl modrý a nakonec je hnědý. A je ze stejne chovatelské stanice, jako ten vas ![]()
@Markéta80 No,my pojedeme az pro stenatko a pani ma doma jen samé svetle pejsky.Dve fenky a jednoho psa. Jinak uz by mohla byt všechna stenatka pryč, az pro toho našeho pojedeme.At me to nestve jeste vic
.Pokud si pani nebude poslední fenku nechávat.
@marketa0211 já taky až odběr, bydlí z ruky, auto nemáme. I takhle je to složité, kamarád může v týdnu dopoledne a paní je doma po 17h, o víkendu kamarád taky nemůže tak jsem ted psala paí 2 termíny kdy by to šlo i odpoledne
. Paní má asi pěknou smečku tak se pomazlím, alespoň omrknu jak by mohla být v dospělosti velké. Bohužel tu co máme doma je malá, od štěněte každou chvíli průjem, v 7m na kapačkách a už to nedohnala
takže si myslím že štěně jí kolem půl roku přeroste ![]()