Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
28.11.17 08:50

@Ivetasek máme 2 (8 a 11 let) a zatím žádná zlomenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 12:41

Prosim majitele italskych chrtiku.Kde a za kolik jste koupili stenatkoPredem moc dekuji. Pejska nechci na vystavy a cena 25000kc je pro nas dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.18 12:44

@marketa0211 - tak zkus sehnat nějaký nestandardní štěně, ty bývají levnější. Zavolej poradci chovu, ten ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 12:52

@marketa0211 obvolej si chovky, většinou ty ceny jsou dost rozdílné. Nebo chceš bez PP do 5000 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 13:03

@Markéta80 radsi bych asi s pp, kvuli nemocem. Navic bez pp jsem ani nenasla.Ale myslela jsem max do 15tisic. Stavime barak a navic pejska opravdu nechci na zadne vystavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 13:41

@marketa0211 tak poradce chovu a ten by měl říct kde jsou aktuálně vrhy. nevím jak se pohybují ceny :think:. Jedině pak obvolat stanice a uvidíš. Já mam doma psy jiných ras a ty ceny jsou dosti rozdílné. Je fakt že u mladší jsem nic moc neřešila, tam tolik chs není takže jsme spíš byla štastná že jsme fenku vůbec sehnali :palec: A nebo čekat kdy bude v nabídce za lepší cenu ale pokud stojí 25000 tak nestandard nepůjde dolů o 10 000. Feny jsou vždy dražší ;) Naše stála 20 000, pes 17000 a toho mě paní nabízela za 15 000, měl pár bílých chlupů na noze které být nesmí, kdyby to byla fenka vzala bych pár chlupů bych neřešila ale já chtěla jedině fenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
3.3.18 13:54
@PetraJ píše:
@marketa0211 - tak zkus sehnat nějaký nestandardní štěně, ty bývají levnější. Zavolej poradci chovu, ten ti poradí.

tohle vidím taky jako nejrozumnější řešení. Pokud mají slušně vedený chov a normální lidi tam, tak by měl mít poradce chovu přehled. A ikdyž nevím, jaká je cenová a chovatelská situace právě u chrtíků, tak předpokládám, že se u nich řeší jak exteriér, tak sportovní výkonost a pokud je už u štěněte jasné, že něco nebude splňovat, tak by u takových nestandardních měla jít cena (o něco) dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.18 14:06
@marketa0211 píše:
Prosim majitele italskych chrtiku.Kde a za kolik jste koupili stenatkoPredem moc dekuji. Pejska nechci na vystavy a cena 25000kc je pro nas dost.

pokud chceš s PP, tak prostě budeš muset tu cenu dát.. nebo bez PP, nějakýho podvrata z množírny, ale pak zaplatíš šmejdům a pes na 99 % nebude takový, jak si představuješ.. tak prostě počkej, pokud na něj teď nemáš, pořiď si ho za rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.18 14:12
@marketa0211 píše:
@Markéta80 radsi bych asi s pp, kvuli nemocem. Navic bez pp jsem ani nenasla.Ale myslela jsem max do 15tisic. Stavime barak a navic pejska opravdu nechci na zadne vystavy.

Nevím, jak se pohybujou ceny italáků, ale když to vezmu podle vipetů, tak za těch 15 tisíc štěně seženeš. Asi ne po rodičích multišampionech, ale to ty stejně nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.18 14:15

Jinak tady máš inzeráty na štěňata, tak koukni: http://www.italsky-chrtik.utf.cz/inzerce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.18 16:37

My měli štěňátko malinoise za 3000 s PP a to jen proto, že už bylo odrostlejší a mjitel je potřeboval dát pryč. Normálně taky stojí strašně moc. Tak třeba se ti poštěstí a narazíš na nějaké odrostlejší štěňátko, ty se prodávají za méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 17:25

@PetraJ psala dalsi pani, ze standartni stene 25000kc a vys.Tak uz vazne nevim.Na netu pisi, ze se ceny papiraku pohybuji od 10000kc vys, ale zadne levnejsi jsem nenasla.Tak mam asi smulu, ale za 25tisic mi partner vazne nedovoli. Kdybych ho mela na vystavy, tak to neresim, ale me vazne staci obyc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 17:27

@martina.se Partner proste nedovoli dat takovou castku za psa ani za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 17:31

@PetraJ Jenomze zadne takove jsem bohuzel nenasla.Ani zadne planovane vrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 17:37

@marketa0211 tak čekej třeba se takové štěně najde, každý měsíc si dávej bokem nějaké peníze nebo hledej jiné plemeno které nestojí tolik peněz. A on toho psa chce? Jak to chceš jinak vyřešit? Bud chci určitou rasu a peníze dám nebo si najdu jinou rasu nebo psa skoro zadarmo ;) Pes s PP stojí většinou dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný