Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
931
3.3.18 17:53

@Markéta80 Penize mam, o odkladani nejde, ale partner mi nedovoli investovat tolik penez do pejska. Myslela jsem tak do 15tisic…Tato rasa by mu doma nevadila, jelikoz moc nelina, jinak prave zadneho psa domu nechce. A ja zas nechci psa jen ven.No,uvidime. Skoda, ze jsem nezacala hledat driv, nekdo nabizel starsi stenatko za 9000kc s pp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.3.18 17:55

Psi jsou levnější, za nestandardního těch 17 by se dalo. Ale je jich málo, no. Chce se to poptat po chs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 18:00

@marketa0211 hlavně si pořádně vše promyslet. Že by mu pes nevadil nezní moc dobře :? Jak nedovolil? pokud si na něj našetříš? Tak mu to může být jedno ne? On se Tě taky dovoluje za co utrácí peníze? Ale pokud nechce psa doma hodně to zvaž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 18:07

@Markéta80 Jelikoz stavime barak a mame hypoteku, tak se proste penize musi investovat do baraku a do „dulezitejsich“veci.On by mu doma nevadil, jemu je to v podstate jedno.Psa chci ja a on to toleruje.Jen netoleruje tu cenu.No uvidime, treba narazim na nejakeho levnejsiho.Je pravda, ze pani psala, ze fenka je 25tisic, pejska nepsala.Ale ja bych prave radsi tu fenku.Teda nevim, co je lepsi.Ale meli jsme retrivra fenku a prijdou mi takove lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 18:12

@marketa0211 my taky máme jen fenky a ted máme v plánu ještě jednu. Malá už vymyslela jméno, ale štěnata ještě ani nejsou na světě :mrgreen:. Já bych si prostě šetřila a i bych to manželovi řekla že prostě chci určitou rasu, bohužel ceny jsou vysoké takže si na štěně našetřim z toho co mě zůstává. Pokud chceš určité plemeno. Ted chci štěně z jiné chovky a tam je rozmezí 15 000-25000 :lol:. Takže to vidim spíš těch 20 000. Feny jsou dražší cca o 2000 ;). Nebo fakt hlídat a čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 18:30

@Markéta80 tech 15tisic by bylo idealni ☺ Ja bohuzel takovou stanici nenasla. Problem je v tom, ze ja jsem na materske, takze hlavni zivitel je pritel. A tady v blizkosti bohuzel stenatka na prodej nejsou, abych si ho koupila sama a partnerovi cenu nerikala. Kdyby jsme nestaveli, bylo by to o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 19:32

@marketa0211 pokud všude jsi našla za 25 000 tak nikdo nesleví 10 000 :?. S tím bych fakt nepočítela :? Ty si z mateřské nebo rodičáku nic neušetříš? jestli máš 15 000 tak těch 10 by jsi dala třeba během 1 roku? Nebo hledat v jiném plemeni. Já bych se do odrostlého štěněte bála jít, z nějakého důvodu se ho někdo zbavuje, určitě ne proto že je poslušný, hodný a zvládá hygienu :?. Bud bych mrkla na jiné plemeno které stojí méně nebo bych si odkládala co půjde. třeba mezitím fakt někde najdeš. Napsala bych do klubu plemene, tam můžou vědět a třeba ani ten pes není nikde v nabídce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.18 19:41

@marketa0211 - a co vipet? Tam bys za těch 15 sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.3.18 19:51

@Markéta80 Mam rodicak 3800kc, zbyva mi necelych 1000kc na mesic.Ale o to nejde, mam i tech 25000 nasetrenych.Ale proste je nemuzu dat za psa.Mit chlapa milovnika zvirat, je to o necem jinem. Sestrence chlap taky toleruje kone ???? a tam uz je to taky cenove uplne jinde…Uz cekam na schvaleni na fb ve skupine chrtiku, treba se nekdo najde ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
3.3.18 20:22

@marketa0211 :? tak to jo, já měla vždy rodičák kolem těch 7000. Třeba se tam někdo najde, nebo poradí kde sám ho sehnal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 08:14

@Markéta80 A jaké mas barvy chrtiku? Porad se nemůžu rozhodnout, která je ta nejhezčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 08:30

A ještě se zeptám. Pani mi doporučuje spíše pejska, když nechceme stenatka.Ale já nevím, byla jsem zvykla na fenku, pry jsou vic chapavejsi a mazlive.Pani ma pry vic mazliveho pejska.Kdo ma pejska, neni moc palicaty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
4.3.18 09:09
@marketa0211 píše:
@Markéta80 Mam rodicak 3800kc, zbyva mi necelych 1000kc na mesic.Ale o to nejde, mam i tech 25000 nasetrenych.Ale proste je nemuzu dat za psa.Mit chlapa milovnika zvirat, je to o necem jinem. Sestrence chlap taky toleruje kone ???? a tam uz je to taky cenove uplne jinde…Uz cekam na schvaleni na fb ve skupine chrtiku, treba se nekdo najde ☺

to jsem ti taky chtěla akorát napsat, že bych zkusila FB skupinu :palec:
V rámci těch skupin se relativně často stává, že někdo musí dát svého psa „pryč“ a tam se mu snaží najít nového fajn pána v rámci komunity…nebo se vrátí :palec: z nejrůznějších důvodů štěně chovateli…nebo s eprostě někde zjeví čipovaný pes „v nouzi“ a v rámci komunity se sdílí, kdo by se ho ujal… aspoň u jiných plemen ty skupiny takhle fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.3.18 09:35

@marketa0211 já nemám chrtíky :lol:, jo oni radí psy a víš proč? O fenky je mnohem větší zájem :mrgreen:. Já psa do bytu nikdy :lol:, mě ty feny prostě vyhovují víc. Psi jsou levnější ale zase ten rozdíl není takový a já vím že psa už nikdy :lol:. navíc ted máme dvě feny, v plánu je ještě jedna a opravdu mezi dvě feny různých plemen nepřinesu psa :jazyk: Mě taky vždy chovatelka nabízela pejska a když jsme řekla že jedině fenku tak taky byla. Raději si počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106300
4.3.18 09:41
@marketa0211 píše:
@Markéta80 Jelikoz stavime barak a mame hypoteku, tak se proste penize musi investovat do baraku a do „dulezitejsich“veci.On by mu doma nevadil, jemu je to v podstate jedno.Psa chci ja a on to toleruje.Jen netoleruje tu cenu.No uvidime, treba narazim na nejakeho levnejsiho.Je pravda, ze pani psala, ze fenka je 25tisic, pejska nepsala.Ale ja bych prave radsi tu fenku.Teda nevim, co je lepsi.Ale meli jsme retrivra fenku a prijdou mi takove lepsi.

A co mu nerikat kolik stoji…nekteri (ne) pejskari, kocickari tohle proste nechapou..a radeji bych si vybrala stenatko z dobre CHS se zarukou zdravi a pece..nez levnejsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný