Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
4.3.18 09:44

Máme 2 psy a mazlivi jsou strašně. Jako kočky. Kam se hrabe naše kočka, ta se zas chová víc jak pes.

Příspěvek upraven 04.03.18 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 09:44
@marketa0211 píše:
@Markéta80 Mam rodicak 3800kc, zbyva mi necelych 1000kc na mesic.Ale o to nejde, mam i tech 25000 nasetrenych.Ale proste je nemuzu dat za psa.Mit chlapa milovnika zvirat, je to o necem jinem. Sestrence chlap taky toleruje kone ???? a tam uz je to taky cenove uplne jinde…Uz cekam na schvaleni na fb ve skupine chrtiku, treba se nekdo najde ☺

no jestli to tam funguje podobne jako u chovatelu kocek, tak te roznesou v zubech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 09:47
@marketa0211 píše:
A ještě se zeptám. Pani mi doporučuje spíše pejska, když nechceme stenatka.Ale já nevím, byla jsem zvykla na fenku, pry jsou vic chapavejsi a mazlive.Pani ma pry vic mazliveho pejska.Kdo ma pejska, neni moc palicaty? :lol:

Ja jsem za pejsky, mela jsem dva..aktualne jednoho, jine plemeno, ale taky spolecenske..a za mne super, mne prijdou lepsi nez feny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 10:31

@Venetia Mne prave na jednu stranu taky prijde lepsi pejsek, kdyz nechceme stenatka a kastrovat se mi fenku zbytecne nechce.Ale porad vaham.Spis mi jde o to, aby to pak nejak doma neobcuraval. Budeme mit novostavbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 10:31

@mooch Svagrova ma prave taky dva psy a to predtim mela fenu.Je to pejskarka, tak snad bude vedet, co je lepsi ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 10:33
@marketa0211 píše:
@Venetia Mne prave na jednu stranu taky prijde lepsi pejsek, kdyz nechceme stenatka a kastrovat se mi fenku zbytecne nechce.Ale porad vaham.Spis mi jde o to, aby to pak nejak doma neobcuraval. Budeme mit novostavbu.

to vubec ne..to jedine, ze by se tam ocitl jiny pes, tak to ohlidat..jinak nema duvod neco obcuravat..jak se nauci chodit ven, tak uz doma nic neudela..pokud se nestane nehoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 10:33

@Venetia Uz jsem nad tim premyslela, ze cenu mu reknu nizsi.On ma taky notas za 20tisic a nic jsem mu na to nerikala.Jen je pravda, ze on si na to vydela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 10:35

@Venetia zahradu budeme mit oplocenou, snad ????.Spis doma aby to vic nenicil.Pry jsou ti psi tvrdohlavejsi nez fenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 10:35
@marketa0211 píše:
@Venetia Uz jsem nad tim premyslela, ze cenu mu reknu nizsi.On ma taky notas za 20tisic a nic jsem mu na to nerikala.Jen je pravda, ze on si na to vydela.

tak ty ted vydelavat nemuzes, jsi na MD, to bych vubec neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 10:38
@marketa0211 píše:
@Venetia zahradu budeme mit oplocenou, snad ????.Spis doma aby to vic nenicil.Pry jsou ti psi tvrdohlavejsi nez fenky.

ani jeden pes mi doma nic nenicil… zalezi na povaze, ja mela jednoho pejska submisivnejsi povahy, je to i dane plemenem a byl absolutne bezproblemovy, tenhle druhy je spis dominant a ty prvni tri roku byly narocne, ale je to uzasnej pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.3.18 10:59

@Venetia Tak mi ted svagrova rikala, ze kdyz se da vykastrovat, je jedno, zda fena nebo pes. Jinak pry pes vsechno obchcava.Ja uz teda fakt nevim.Meli jsme jen tu fenku, babicka ma taky fenku, sestrenka taky. Morce mame taky holku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.3.18 11:02

@marketa0211 jeden neobcurava, dva Jo, parchanti. Ale dali jsme je po letech vykastrovat a je kód. Btw v Gil-Endor čeká Mimi štěňátka. Zkus se s nimi spojit, oni mají docela přehled i o cizích stenatech a případně poradi, od koho ne (bohužel jsou i chs s nic moc podmínkama pro psy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.3.18 11:04

Je klid jsem chtěla napsat. Ale dokud jsme měli jednoho, tak doma nic neochcal, jen jednou, když mu přišla fenka na krytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.3.18 11:05
@marketa0211 píše:
@Venetia Tak mi ted svagrova rikala, ze kdyz se da vykastrovat, je jedno, zda fena nebo pes. Jinak pry pes vsechno obchcava.Ja uz teda fakt nevim.Meli jsme jen tu fenku, babicka ma taky fenku, sestrenka taky. Morce mame taky holku ????

to je absolutni blbost..proc kastrovat psa, pokud k tomu neni zavazny duvod?
Doma neudela nic, ale jestli myslis zahradu, tak to ano…tam ti obcuraji vsechno, pokud si je nenaucis jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.3.18 11:06

@marketa0211 kastrovat jen tak bez důvodu? Tak to si načti i vedlejší účinky. jsem pro kastraci pokud je k tomu zdravotní důvod ;). Pokud je tě jedno ejstli pes nebo fena tak vybírej pocitově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný