Italský chrtík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
31.5.17 09:48

@LenkaN26 Najdou se fakt i fenky, které jsou hodně drobné. Adopťáčka doporučuju :hug: my jsme sice měli trochu horší začátek, úplně jsme na to nebyli připravení, že bude Ringo v duši tolik zlomený předchozím zacházením, ale zvládlo se to a půjdu do toho klidně znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.5.17 09:48

My nakonec letos štěňátko pořizovat nebudeme, protoze jsme to zvážili a mame uz zaplacené nějaké dovolené a akce a nemohli bychom se mu věnovat tak, jak bychom chtěli :( každopádně jste me holky jen utvrdily v tom, ze do italáčka mam jít a snad si ho poridime pristi rok. Ja moc chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
31.5.17 09:55

@LenkaN26 naše ne, ven se těší, obejdou svoje kolečko, někdy ani to ne a táhnou domů :jazyk: :cert: asi to berou že venku se jen venčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 09:59

@Baruš.B no, v to doufám, kdyžtak dám na chrti v nouzi konkrétní požadavek a bude, nicméně víc jak dva psy nechci a Aťák snad ještě nějaký čas vydrží i když těch 13 let už je celkem věk… Teď je na řadě kočka, o tu bojuju už druhý rok tak se snad brzy zadaří, ale taky chci nějakou útulkovou.
@loula Já se na toho nešeho blbouna jela jen podívat a už jsem s ním odjela, on tam byl chudáček poslední a už děsně drásal maminku. Navíc byl takové ustrašené štěně a nakonec je z něj hlídač a klidně půjde vyštěkat i ritchbacka, prostě magor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 10:00

@Markéta80 to já mám naše psy problém odchytit na vodítko, když jdeme z procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 10:03

Nicméně, když jsme u těch zábavných historek tak jsem měla předloni takovou zábavnou procházku. Nejdřív mi Athos pláchl za kočkou a zadávil ji, pak na něj startovaly čivavky tak jsem měla strach, že si kluci jednu uloví neb si ji začali nadhánět, naštěstí ji pán vzal na ruku. Posléze se Amon tak dlouho šteloval ke skoku přes potok až v něm skončil a ve finále byl Amonek na louce tak rozběhlý, že mě nabral a já jsem upadla do bláta takže jsem byla jak prase. No, za 1,5 hodiny toho na mě bylo až moc tak jsem je drapla na vodítko a odtáhla domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.5.17 10:21

@LenkaN26 vy se s těmi pejsky vubec nenudíte :D a bydlíte v bytě nebo v baráku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 11:26

@loula v domečku. Ona je prča hlavně s tím vipetem, při běhu je krásný, elegantní, ale jinak děsný nemotora. Třeba když chce skočit na pohovku a šteluje se dlouho tak podjede na plovoučce a rozříská se o zem. Případně když vytřu, hodně to klouže a on se otřepe, to jsou pak taky velice vtipné držkopády. O vytí při stříhání drápů ani nemluvím… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.5.17 12:12

@LenkaN26 treba si k tomu stříhání drápků prozpěvuje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 12:25

@loula kdepak, trpí jak pes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.5.17 12:56

@LenkaN26 božatko :) skoda, ze mu nejde vysvětlit, ze kdyby pravidelně nestrihanymi drápky našlapoval na zem, tak trpí jeste víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 13:22

@loula hajzlík je to, jen kouká co by kde ukradl k jídlu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.5.17 13:43

@LenkaN26 a daří se mu ukrást? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
31.5.17 14:08

@loula to víš, že jo. Už rozebral dřevěný chlebník a v neděli ukradl bramborák co byl strčený až vzadu na sporáku. Když nechají někde něco sladkého děti tak se to taky ztratí. Naštěstí se (zatím) nenaučil otvírat ledničku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.6.17 11:58

Holky, nakonec si italáčka poridime uz letos :) Chtela jsem se vas zeptat, jaké mate zkušenosti s adaptaci pejska doma? Budeme s nim doma 5 dni, pak nástup do práce. Na netu jsem četla, ze italacci jsou docela cunatka a rádi ničí věci, tak to me trochu děsí. Myslíte, ze mame šanci ho naučit, ze se na záchod chodí jen ven a ze pres tu dobu co budeme v praci (cca 8 - 9 hodin) nám nezdevastuje byt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný