IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
6.2.25 23:14

@Elkapelka máme to samé doma, tři lety a vztekly od mala, dlouho jsem si druhé neuměla ani představit, teď už teda těhotná jsem a snad to bude lepší do te doby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
7.2.25 10:38

@Elkapelka
Tak si myslim, že něco “podobného” máme doma taky, no, celý tatínek, jak říkáš, akční, často zbrklá a vzteklá, když něco nejde jak si představuje, ale to mám i já… Je i normální, že ty akční děti tak trochu při tom všem tu myšlenku na to, že mají jít na nočník, wc, jednoduše “vypustí”, není to pro ně důležité, když mají na starosti jiné zajímavější aktivity a věci, u nás se to vždy třeba pokazilo na chalupě, jak nás tam bylo víc a každý jsme si s ni hráli a blbli, tak nebyl čas. Jak bylo teplo, tak super, chodila sama na nočník, na travičku, začal podzim/zima, vrstva navíc a bum ho, zase problém. Ale pak, fakt ze dne na den a nebyla potřeba plínka ani ven, ani na noc, ani do auta “pro jistotu”, prostě najednou úplná pohoda 🙏🏼. Věřím, že se to tak vyvine i u vás :kytka: :hug:.

Možná tě uklidni, že ani u nás to vždy nebylo tak, že druhé dítě určitě ano a také se tomu chvíli “bránil” tatínek, protože máme “akční” Sofinku :lol: :mrgreen:. Že byl on jako dítě ještě horší, to mu jaksi nedošlo. Držím palce, ať vše dopadne dle tvých přání :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.25 13:48

@18verca naštěstí aspoň se nebrání y že by třeba bral schválně kondomy, ale asi spoléhá na to, že to prostě nevyjde.

@Lucinta díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.2.25 19:59

@Elkapelka ahojky, dle mého jim to musí docvaknout. Naty taky dlouho nic, i odmítala mít nocnik v místnosti a najednou bum a ve 2r a 3m sama řekla, že plinu nechce a bylo, od té doby byly jen dvě nehody, ale na noc plinu ma ;)
Co je problém je kákani, to dělá do kalhotek a když ji chci dát na nočník, tak to zatahne a řve, takže to neřeším, taky na to přijde.
Vaše Natálka je moc šikovná a neboj, bude to ze dne na den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
17.2.25 07:16

Ahoj holčičky, jdu vás sem pozdravit… zatím se radujeme opatrně, ale snad to opět vyšlo 🥹 ❤️ 🙏🏼. Dnes jsem 11 dní od ET a testíky krásně sílí. Jsem zatím spíš v šoku, než abych se radovala, protože po tom zmatku, co byl kolem tohodle cyklu ivf jsem měla celkem velké obavy, aby to k něčemu bylo… Nakonec v prodloužené kultivaci vydrželo 5 embryjek, 1 bojovníček bojuje se mnou a ze 2 jsou sněhuláčci, čtvrté se nedostalo kam mělo, aby mohli zamrazit a páté se zastavilo.
Ve středu si skočím na krev a volám si o termín na utz :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
17.2.25 18:00

@Lucinta krásná zprava a mám husí kůži, taky si pamatuju jak jsem s tím vůbec nepocitala a zjistila to, pocity byly smíšené :D teď už jsem v 18tydnu a čekáme nejspíš holčičku :dance: tak moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
17.2.25 18:11

@18verca
Ahojky Veri, moc děkuji, zatím jsem ale hodně a hodně opatrná a spíš mám obavy, aby to nebylo jen “biochemko” třeba, i když to mi testy nesílily a vždy to spíš hned “vyšumělo”, budeme moudřejší po krvi a vůbec nejlépe po pozitivním utz… 😇 🙏🏼 ❤️ 🕊️. Tak kéž by 🙏🏼. 18tt, to už je nádhera 🤩, snad tě budeme “dohánět”, ja už bych měla teď ve středu začínat 5TT, tak uvidíme… Snad to půjde jak má. K holčičce moc gratuluji :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
17.2.25 20:32

@Lucinta my děkujeme a ty se zase ozvi jak dopadla krev a ultrazvuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.2.25 04:37

@Lucinta taky potichounku gratuluju a přeji ať je to na dobré cestě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
12.3.25 19:10

@Lucinta opatrně gratuluji :srdce: a dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
14.3.25 10:00

Ahoj holky, bohužel to nakonec nedopadlo… pokles hcg a pak po vysazení léků silná menstruace… Akorát dnes jsme měli jít na KET, protože jsem se hezky vyčistila, nebyl nutný žádný zásah, revize, atd a prý bývá po neúspěchu “pohnojeno”, ale nakonec ho zrušili, doktorka mi pro jistotu nechala nabrat opět veškeré odběry včetně imunologie, bohužel až na první kontrole “pro jistotu” před KET, takže nemá veškeré výsledky a nechtěla riskovat… tak zas nic :(.
Snad se brzy dočkáme 🙏🏼.
Sofinka je miláček a jsem neskutečně šťastná a vděčná, že ji máme, člověk to přeci jen zvládá lépe ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
14.3.25 14:09

@Lucinta ahojk, to me moc mrzi :,( a leky jsi vysadit musela? Nedávají se i léky co pomáhají udržet? Ja se v tomto prd význam.. ale určitě to brzy vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
14.3.25 14:57

@18verca
Ahoj Veru, děkuji, no stává se… bohužel, léky při ivf mají význam, samozřejmě, ale jen pokud je těhotenství prosperující a v pořádku, u mě byl bohužel výrazný pokles hcg, co značilo, že to embryjko nezvládlo a tak nebylo potřeba v lécích dále pokračovat a čekalo se, zda si tělo “poradí” samo, nebo bude nutná revize…
Já už jsem tak nějak “obrněná”, a dá se říci, že smířená se vším, beru to jak to je… děťátko je zázrak a já jsem moc šťastná za Sofinku, jen bych si pro ni a kvůli ni přála, aby měla k sobě parťačku/parťáka… Snad se zadaří 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.3.25 03:13

@Lucinta Jsk statečná, ze to beres takhle.. ono člověk se musí obrnit, jinak by se psychicky zbláznil.. :( Sofinka určitě brzy bude mít parťáka a poštěstí se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.3.25 19:59

@Lucinta moc mě to mrzí a doufám, že příště už to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie