IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
19.9.23 13:17

@Majdasss no jeje a jake uz mame obri sikulky vid :*

@Linusren Z cesty jsem mela velike obavy, ale uplne zbytecne, maly zvládal Vyborne! Ale samozrejme narocne to bylo hodne a nebudu ti lhat, ze jsem nebyla rada za dalsi ruce(jela s nami mamka)…ouska nebolela vubec, ani se nelekl vzletu. Chvili si hral s vecmi okolo a potom vesele usnul u kojeni. Leteli jsme lehce pres 2h a bylo to akoratni. Pak jeste 1,5h transfer z letiste do hotelu busem a to bylo daleko horsi…co se tyce jidla, nenechavala jsem nic náhodě a vezla si vse, na co jsme zvykli-krupky, susenky, presnidavky, sklenicky k obedu a kase k veceri. Byli jsme all in, ale nenachazela jsem tam nic vhodneho pro me miminko. Nechtel ani jejich bagety, sunku, syr…pritom doma to ji…jinak kocarek jsem si poridila takovy, aby mi bylo jedno, ze mi ho letecka spolecnost zničí, tedy z druhe ruky za par stovek. Mela jsem sportovni verzi složenou jako jeden kus Lionello Anett a maximalni spokojenost. Nechala jsem ho zdarma odbavit se zavazadlem a do letadla uz jen s nositkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.9.23 17:24

@Babybabe přesně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
19.9.23 19:42

@Babybabe ty jo, diky za shrnuti! Manzel by rad letel pristi rok, ja bych radeji autem, tak vedeme debatu co a jak 😅 a mam z toho letadla strach no. Na kocarek kouknu, dekuji za typ :hug:
Jen je tedy skoda, ze tohle vubec nejedl, kdyz to normalne ji 8o a co se tyka pomoci, tak ta dovca autem je lepsi, protoze moji rodice jezdi autem a nelitaji :lol: a manzelovi litaji, ale uz nejsou nejmladsi no 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.9.23 08:48

@Linusren urcite je super mit prarodice s sebou, vrele doporucuju :) jinak my jeli autem do Polska 5,5h a ted letecky 2h na Mallorcu a za me teda rozhodne lepsi letadlo…ale zalezi, jak snasite cestovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
20.9.23 09:10

@Babybabe my jsme jeste tak daleko nejeli, ale cesty autem do prahy, takze cca neco pres hodinku, tak zatim je to dobry, Sebik spinka, ale to se muze zmenit :)
Ale dekuji za zpetnou vazbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.23 19:51

@Babybabe ty jo obdivuji, že takhle cestujete. Já bych si to s naší dračici nedokázala představit :lol: jinak to malému sluší a měl krásný dort :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.23 19:54

1 rok

Tak my oslavili první rok včera. Natálka si těsně před focením udělala bouli na čele, ale naštěstí to zakryla mašle :lol: dort ji nechutnal. Jinak už dokáže chvíli stát a chodí za jednu ruku. Měří 74 cm a váží 9,2 kg. Takový drobek, hádám že budeme mít vajíčko do 2 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.9.23 20:40

@Elkapelka nebudu ti lhat, to cestovani neni vzdy snadny. Ale stejne mi to za to stoji :) …sikovna holcicka ❤️ my jeste na kontrole nebyli, ale myslim si, ze budeme mírami tak podobne. Sebicek se mi po šesté nemoci hodne pokazil v jidle, nic moc mu nechutna, nechce kousky, je to ted narocny…jinak dekuji, dort mi dal pekne zabrat. Delala jsem totiz soucasne dva…jeste jeden pro mamku ke kulatinam. Chutove se moc povedly, Sebicek si parkrat taky liznul :) jinak v pondeli mame mit foceni, ale mame vsichni tri covid, tak to asi nedopadne. Ja jsem dnes 9.den nemocna a stale huhnam a motam se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.23 20:58

@Babybabe jeee chudáčku, tak snad už to brzo přejde. Já budu ještě dělat zítra dort na oslavu s rodinou. My měli také před měsícem 6. Nemoc, ale naštěstí Natálce apetit nepřešel a furt se chce kojit, 3× přes den a přes noc stále často :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.9.23 21:04

@Elkapelka diky, snad uz to brzy prejde. Je to pekny moribundus. Mlecny apetit ho nepresel, jen na klasicke jidlo 😂 uz bych docela rada omezila nocni kojeni, ale zatim bez sance. To mame podobne - pres den kojim tak 2-3× a v noci treba 6× :oops: tak at se dortik povede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.23 21:16

@Babybabe děkuji :hug: také bych ráda to kojení už omezila. Už bych ráda měla zaděláno na druhé, ale opět to není tak jednoduché jako u první, a možná ještě trochu brání to kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.9.23 21:22

@Elkapelka ooooo to jsou novinky, takze se nam tu rozjede druhe kolecko holky? 😂 😅 uz zkousite? Ja jeste nejsem psychicky vzbec pripravena, Sebulka mi ted bohate staci ❤️ a ani by to neslo, stale nemam ms…za coz se fakt nezlobim, je to vegac!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.23 22:14

@Babybabe jj už tomu necháváme volný průběh. Já mám i přes to kojení ms od 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.9.23 10:50

@Linusren Ahojky, zrovna mi skočilo upozornění a nakoukla jsem…moc gratuluji k miminku :-) koukala jsem že nakonec přirozeně :srdce: jsem ráda že jsi nemusela podstupovat IVF. Moje cácora už má 8 měsícu :-) je to hrozný jak to utíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.9.23 10:53

@Babybabe otěhotnet můžeš i když nemáš MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí