Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linusren holka, myslim, ze u vas nebude tak zle jako u nas…nevim, jestli si ze me manzel delal srandu nebo to myslel vazne, ale navrhl Anakyna 😂 tak ja na to “Jasne, proc ne? Muze to byt treba Jonatan”🙈 …jinak nas maly kralicek je pekne neposedny, v leze uz fakt ne, plazeni je nuda ![]()
Ahoj holky hlásim se 14 dní po IUI po druhém pokusu a vypadá to takhle 😍 dnes budu volat do centra tak držte palce ať to vyjde! 😍
@Babybabe doufám, že si dělal srandu
protože to jméno, to je masakr teda
… no to je rozkošný králíček ![]()
Ahojte. Je tu niekto kto bol teraz niekedy na IUI? Ja som dnes bola prvý krát 😁
@Zicherka9020 já, loni, máme z prvního IUI půl roku starou holčičku ![]()
@Linusren
Tedaaaa, už půl roku, to je fofr, moc gratuluji k chlapečkovi a věř, že až jednou vyslovite to pravé jméno, poznáte to
❤️.
@Zuzca.K
To je krásná zprava, potichounku gratuluji a přeji hlavně zdraví Tobě i maličkému ❤️.
Zdravíme se Sofinkou všechny tetičky 🌷. My za sebou máme par neklidných dní a nocí, během ani ne 2 měsíců už máme 4 zoubky a podle toho jak slintá a pláče, když do něčeho kousne, tak se derou další. Je moc šikovná, už tak 100× za den stojí bez opory, chodí okolo všeho, okolo čeho se dá, tak jen s napětím sledujeme, kdy se pustí a rozběhne… Je učenlivá, líbí se ji muzika, tancuje a notuje si, už umi paci paci pacičky, teda tleskat a odžvatlá si svou verzi a zdůrazní, že táta táta táta má koupit botičky a mama mama pasek 😂. Je to kolikrát až dojemné ji pozorovat, chodí se už dlouho sama přitulit a dat pusinky, tatínek se kvůli ní oholil, tak i jemu… Dělá mám radost, pusinka naše Už plánujeme s rodinou první oslavu narozenin na Moravě i doma a také dovolené a výlety. A potom se od podzimu pokusíme vytvořit Sofince bratříčka, nebo sestřičku, nebo oba
… ať jsme kompletní ❤️ ❤️ ❤️ ❤️.
Příspěvek upraven 20.04.23 v 15:59
@Zicherka9020 Ahoj, já jdu na svoje první iui zítra. Moc od toho neočekávám, ale jsem ráda, že se něco konečně děje.
V čem máte problém vy?
@Lucinta to je krásný
je to velká šikulka a už skoro rok…hrozně to letí ![]()
Natalce je dnes půl roku
ma teď horší období, jelikož ji rostou 3 zoubky najednou, do toho jsme byli na očkování… jinak už krásně vydrží na bříšku a otáčí se o 360 stupňů
už spapa celý obidek a celkově to hrozně leti ![]()
@Babybabe ty jo krásný zajíček a jak je šikovný ![]()
@Lucinta nádherné fotky a krásná princezna. Je teda dost šikovná ![]()
Taky chceme na podzim nechat vše náhodě a začít se snažit od sestřičku či bratříčka ![]()
@Majdasss ty jo 3 zuby najednou no potěš koště ![]()
Jinak naší Natalce je dnes 7 měsíců a zdá plazime se tak akorát pozadu
jinak už máme dvě spodní jedničky, také vylezly najednou. Jinak noci furt stejný, usíná v kočárku a pak jde po nějakých 4 hodinách do postele kde spí do rána s buzením na kojení. Jinak už krásně papá ovocné přesnídávky dopoledne. Odpoledne si dá 150 g přikrmu. Naštěstí ji chutná i moje jídlo
dokonce i když rostly zoubky tak papala krásně. A když byla dost mrzutá, tak jsem mazla mastičkou na dásně. U nás se už hojně opakuje slabika ba a ne. ![]()
@Zicherka9020 Ahojky já jsem byla na IUI 5.4., byla jsem po druhé a zatím to vypadá nadějně. Příští čtvrtek jdu do Caru na krev a ultrazvuk už potřebuju vědět co a jak 😂 navíc jsem měla 3 vajíčka tak je tam šance trojčátek 😂 😂 to ale nevim jestli bude uz vidět 😂
@Zuzca.K to je krásný test ![]()
Já jsem měla 2 vajíčka a máme jednu princeznu ![]()
Ahoj holky!!
Jdu si k vám pro radu, nějak se v tom nevyznám.
Pracuji jako učitelka ve školce, loni jsem byla od půlky března do půlky srpna na PN, pak na MD od konce srpna do začátku března a hned v návaznosti na to jsem požádala o čerpání řádné dovolené v práci a přišlo mi zaplacenych 20 dnů… nevím, zda mám nárok na 40 dnů nebo těch 20 dnů je maximum při předchozí PN? Krati se to nějak??
Moc děkuji za odpovědi ![]()
Jinak Natalka už má 8 zoubků, otáčí se na brisko, zvedá kolinka a už spapa celý obidel. Příští týden máme vítáni občanku ![]()
Jak se máte vy?