Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj devcata ![]()
Dnes jsme byli na kontrole a vse v poradku
. Jsem 17+1, mimco prospiva, tak mam radost ![]()
@Linusren tak to jsou jen dobré zprávy ![]()
Natálka se dnes konečně přetočila na bříško týden před 6. Měsícem ![]()
@Linusren Ahojda, supeeeer, moc gratuluji :smiling_face_with3_hearts: a jak se citis ty, neni ti na blink?:)
@Elkapelka Juchuuu, to je sikulka ![]()
Ahoj holky!
Tak dnes je Natalce 5 měsíců 😍 😍, je neuvěřitelně ukecana a otáčí se na bok, plus už papa zeleninu a největší úspěch zatím měla dýně ![]()
Dnes jsme byli na druhé hexe a zvazili ji, váží 7300 gramu
![]()
Chci se zeptat, kdy vam přišel první rodicak?? Já jsem o něj byla žádat měsíc před koncem PpvM a od 7.3.jsem na rodicaku, dopis o schválení mi přišel, spadam pod UP Liberec… tak jestli přijde začátkem dubna?
A máte nějaký tip, kam darovat oblečení po prckovi?? Nechci si nechávát vše… děkuji
@Majdasss ahojky nám je dnes 6 měsíců a dnes poprvé vydržela večer 7 hodin bez mlíka. Měřit a vážit jdeme zítra plus na 2. Dávku bexsera.
Jinak já šla na rodicak 13.2. a přišla mi ta část kolem 9.3. Středočeský kraj.
Já oblečení budu darovat dál v rodině, ještě se očekává, že po nás bude mít snad někdo další mimco a my snad druhé ![]()
@Elkapelka ahojky, tak to je paráda
šikovná holka!! Naty dnes po dlouhé době spala celou noc
tak dej zítra vědět vaše míry ![]()
Jo aha, děkuji, tak to by mi mohl přijít s rozdílem ppvm do půlky dubna snad… prý mi přijde cast mateřský a část RP…
Jo, jasný, to je rozumný ![]()
@Majdasss @Elkapelka Ahojda holky, tak spanek vam silne zavidim. U nas je to posledni dva tydny docela des. Budi se co dve hodiny. Ukladam kojenim v 19.30 a do rana kojim vetsinou jeste 3×, plus sem tam nejaky fnukani. Mam takovy pocit, ze uz se chystaji horni zubiska 🙈 jinak v kocarku se mu taky nelibi. Pul hodiny spi, pul hodiny cuci a pak rve jak tur nez ho vyndam. Jsem nejake bez energie, takze dneska se vyzubim a hura na kute se slepicema, at neco nazenu 😂 …Ps rodicak nevim. Mam pobírat az od 3.3.,takze logicky dojde v prubehu dubna. Kdy presne, to netusim a neresim, mam pro pripad uspory na preklenuti
…prikrmy davame uz tyden - mrkev des, brambora Dobry, dyne super a batata priserny ![]()
@Babybabe ahojky! Tak to si teď moc neodpocines…ale u nás to je jak má houpačce, minulý týden se Naty taky budila co dvě hodiny a pak skoncila u mě v posteli
teď jsem zvědavá, co bude po očkování…
Jo, tak to jsme na tom s rodicakem stejně
taky mám nasetreno, jen mě to zajimalo ![]()
U nás mrkev taky des, dýně super, brokolice dobrý a bataty teprve budeme zkoušet ![]()
@Babybabe @Majdasss my jíme všechno, už měla i lososa a kuřecí masíčko, ale dávám skleničky.. dokonce jsem musela zařadit i kuskus kvůli tomu že jsem celiak tak ať si zvykne v imunologickém okénku ještě ![]()
Jinak u nás je to teď s kočárkem stejně, když se v něm probudí po spánku tak řve jak tur, jednou mi prorvala celou cestu domů asi 20 minut ![]()
@Elkapelka taky dáváme skleničky, vařila jsem zatím jen bramboru ![]()
@Majdasss já brambor dala v kombinaci s dýní a mrkví jak jsou skleničky ![]()
Tak jsme dnes dostali 2. Dávku bexsera a Natálka měří 67 cm a váží 7338 g. Říkala doktorka, že kojené holčičky jsou drobnější
a už máme přidat i přesnídávky ke svačině ![]()
@Elkapelka to je tedy kus princezny
jeste se ti dari pekne kojit i pri prikrmech? My dnes 3.pokus bataty a super. Za tyden neskutecny pokrok, jak krasne papa.
Holky, musim se priznat, ze moc nechapu, proc davate tyhle hotovy sklenicky hned od zacatku misto cerstve zeleninky. Co vas k tomu vede?
@Babybabe jj plně kojím stále… Jinak dávám skleničky, protože tam jsem si jistá, že jsou sterilní… Ne je s tím méně práce a když není sezóna, tak bio potravinám v krámu nevěřím…mít vlastní zeleninu tak asi už i něco uvařím. Původně jsem chtěla hned vařit, ale sestřička říkala y že skleničky nevadí a vyjde to nastejno. Navíc sterilně připravené skleničky vydrží víc jak uvařené jídlo a vařit každý den bych nedala s ní. Nevydrží skoro vůbec sama
už když vařím jednou za 3 dny pro nás tak je to očistec ![]()