IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
11.2.23 07:33

@Elkapelka chudáček....... ono je to může bolet ještě dlouho před tím, než zoubek vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.2.23 12:23

@Majdasss paaani, to je teda fofr! Gratuluji k prvnímu zoubku 🥳 my se mame Prima, jen jsem nejaka unavena a rozlamana. Uz aby bylo jaro a kvetla nam zahrada, to mrznuti uz me otravuje. Jinak My dnes slavime 5mesicu a v utery nas konecne ceka vitani obcanku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
11.2.23 21:35

@Babybabe děkujeme :srdce: divili jsme se :D
To se ti nedivím… taky mě tohle počasí rozciluje a unavuje, ale jaro je za dveřmi :srdce:
Krasavec :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
16.2.23 08:20

Ahoj holky :mavam: konecne mam co napsat, tak vas jdu pozdravit :mrgreen: mame za sebou screening, dopadl relativne dobre, jen hodnota u downa 1:675, tak mam prijit na odbery a koukne se na to doktor znova :). Jinak mi je nastesti dobre, jsem akorat porad unavena a miminko se na utz melo cile k svetu :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.2.23 10:03

@Linusren Ahojda! To jsou skvele zpravy a krasny obrazek k tomu. Mam nesmírnou radost, ze se vam takhle zadarilo a i ty ses po vsech trapenich vytouzeneho miminecka dockala. Ted uz te ceka jen to krasne!!! :* :srdce:

Muj Sebicek roste jako z vody. Ted oslavil 5mesicu a cca 7,5kg k tomu. Je pekne baculaty. Sice jsem si vzdy prala male miminko, ale kdyz vidim, jak krasne papa a prospiva, jsem na vrcholu Blaha 🙏 :smiling_face_with3_hearts: na Valentyna jsme meli konecne vitani obcanku a maly tam krasne povidal, bylo to vtipne. Uz zvatla na plne kolo, otáčí se na brisko, ma dva zoubky, toci se jak hodiny a kramuje hracky ze sve bedynky :mrgreen: mne byla dnes konecne priznani rodičovská davka, tak jsem rada, ze se nakonec zadarilo takhle nadalku bez nutnosti nekam chodit 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.2.23 13:30

@Linusren gratuluji ať je vše v pořádku :palec:

@Babybabe ty jo to je kus chlapa. Natálka byla v úterý na 2. Dávce hexavakciny a 1. Dávce prevenaru a tentokrát měla jen ten den večer horečku, jinak jen zvýšenou teplotu. Má 6,8 kg a 5 měsíců ji bude v pondělí. Zatím bez zoubku a ještě se moc nepretaci. Ale už mi spapa pár lžiček mrkvičky a dnes už i dýni. Už ji nejde odložit, šoupe se po zádech s odrazem nožiček :lol: mi měli vítání občánků už koncem listopadu a malá naštěstí vydržela v náručí bez chození a nebrečela :lol:

Včera mi taky přišel dopis s přiznáním rodičovský. A stačilo očividně jít necelých 13 dní předem :lol: všude prý měsíc :lol: já bych to on-line měla složitější kvůli těm dvoum firmám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.2.23 16:17

@Elkapelka my jdeme v pondělí na 1.davku hexy, přesně na 4.mesici :D
Jinak mne už taky přišel dopis o přiznání rodicaku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.2.23 20:54

@Elkapelka Jee, tak to je super, ze uz ti papka. Mne do toho zacal kecat manzel, at jeste nedavam, ze ztrati treba zajem o mlicko blablabla. Ale mam pocit, ze nepotrva dlouho a normalni jidlo zacne vyžadovat, posledni dva dny se mi dari kojit po 2,5-3h, coz je strasna zmena., ze nechce tak casti. Natalka se ti jeste nepretaci na brisko sama vubec nebo malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.2.23 21:41

@Babybabe přetočila se tak 2×, ale myslím, že úplnou náhodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.2.23 21:45

@Elkapelka neboj, ona si na to prijde. Sebi se zacal nekdy tesne pred vanoci pokouset, ale blbou technikou - sel do zákonu jako luk. A v lednu se to najednou stalo rano na posteli, kdyz jsem to nejmin cekala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.2.23 06:52

@Babybabe snad na to taky přijde, umí se otočit z bříška na záda. Jinak k těm prikrmum, já stále kojím po 2 hodinách, výjimečně při delším odpoledním spánku po 3 hodinách. A po přikrmu si taky ještě dá mlíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.2.23 06:54

@Majdasss tak ať to snese dobře, Natálka u první hexy byla jen děsně večer protivná a nechtěla spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
17.2.23 08:15

@Elkapelka to je paradicka, jste sikulky! Snad to budeme mit s prikrmama podobne bez problemu :) a uz jsi ji zacala davat vodu nebo cajik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.2.23 08:58

@Babybabe ještě ne, dokud nevynechal úplně kojení, tak asi není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
17.2.23 09:00

@Elkapelka potreba asi ne, ale je to pry stejny jak s ochutnavanim. Aby si zvykli, dava se nejdriv po lzickach malinecko. Taky jsme jeste nezacali, jeste cas do ukonceneho 6.mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí