IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2224
1.4.23 14:19

@Majdasss
Na líh na pupíček pozor :roll: … viz uvádím výše, není to dezinfekce, ale alkohol… tudíž nedezinfikuje, ale pouze vysušuje, dezinfekční účinek a ochrana proti infekci se rovná téměř nule…
Na oušku je ta kůže opravdu velice jemná a ty dírky se hojí až rok, takže i při pozdější výměně je určité riziko zavlečení infekce.
Až budete měnit, tak vřele doporučuji si pořídit dezinfekci :wink: a při samotné výměně požádat někoho o pomoc, ať u toho nemusíš krotit i malou a můžeš si řádně odezinfikovat i ruce před vyjmutim provizorních nausnic a pred samotnou manipulací a novými 😇…
Já naušničky vyvařim a vydezinfikuji… Jsou nové, nepoužité, co by taky mělo pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.4.23 14:57

@Lucinta ajo, čtu to znovu, děkuji :srdce:
Občas mi přijde, že doktoři nevi :D ale děkuji, dezinfekci koupím a až to budeme za pár měsíců měnit, tak ideálně s manželem určitě, jak říkáš, ať se s malou neperu :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
3.4.23 20:48

@Linusren ahojky tak hlásím z dnešní kontroly, 3 folíky 20,17 a 16mm ve středu druhý pokus IUI. Je nějaký výpadek Ovitrelle takže jsem obvolávala lékárny v jihočeskym kraji a našla jsem ho v Písku tak jsem měla dneska den za volantem 😂 😂 krásných 260km 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 08:07

Ahoj holky, tak jak se máte? :) my se máme dobře, budeme začínát 6. měsíc, to to letí :lol: už víme co čekáme, bude to chlapeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.4.23 09:50

@Linusren ahojky, moc gratuluji!!! :srdce:
Jméno máte???
My jdeme dneska na půl roční kontrolu, tak dám vědět odpoledne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 10:00

@Majdasss jméno nemáme, protože zrovna u kluka se absolutně nemůžeme shodnout s manželem :lol: takže to bude dlouhý boj do porodu podle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.4.23 10:09

@Linusren gratuluju neboj na nějaké jméno společně určitě přijdete :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
17.4.23 10:43

@Linusren Ahojda, paaani uz sesty? To je super! A jak se citis? :* Uz mate vymyšlené jmeno? My se mame Prima, ale je to ted narocnejsi. V noci se hodne casto budi placem, uz ma venku 4zoubky. Basti zeleninku a uz i masicko, tak zacneme pomalu i ovoce. Konecne uz zacnou hezci dny a budeme vic cestovat. V kvetnu Krkonoše, cerven je zasveceny svatbam a rozluckam plus do sklipku na Moravu, v cervenci k Baltu, nekolik vikendu po Cr a v zari nejspis Recko nebo Mallorca. Myslim, ze v roce uz by mel Sebicek vetsi cestu zvladnout :srdce:

Uz to ctu-neboj, mne taky manzel nechtel schválit jmeno, az v 6.mesici:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 12:26

@penalda jasně, že přijdem, ale bude to fuška :mrgreen: a děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 12:27

@Babybabe cítím se dobře naštěstí, nic mě extra netrápí až na únavu :mrgreen: nene, jméno právě nemáme, ale věřim, že najdeme nějaký kompromis :mrgreen: respektive, že manžel ustoupí, když čekáme kluka :lol: :lol:
ty jo, tak vy toho máte v plánu! to je super :hug: taky bych pak chtěla s malým takhle cestovat :) aspon si Sebík zvykne a bude to super parták na cesty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.4.23 12:48

@Linusren manželovi se pořád něco nelíbilo a dohadovali jsme se snad až do 8. měsíce. A pak jsem jednou navrhla Daniela a on hm jako Daniel Jackson z hvězdné brány to by šlo.🤣 A bylo to. :jazyk: Mám štěstí, že nemáme Tyelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.4.23 14:10

@Linusren tak Natalka na půl roce váží 7,6 kg, měří 65 cm a dostala dnes první dávku meningokoka ;)

Jinak se máme dobře, Naty se pořád učí něco nového, vzteka se, posunuje se na místě, už dlouho vydrzi na bříšku, papa zeleninu, ovoce, masíčko a už je s ní sranda :D :srdce:
Jinak spánek máme jak na houpačce, takže neumím přesně říct, ale občas se vzbudí jednou, občas třikrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 14:19

@penalda když mě se spíš nic nelíbí a když už se mi něco líbí, tak je manžel proti :mrgreen: on hází zase jeho jména a to je pro mě strašný prostě :lol: tak uvidíme, jestli to stihneme do porodu no :mrgreen: ale nikdy jsem si neuvědomila, jak je vlastně těžký vybrat jméno pro dítě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.4.23 14:20

@Majdasss no panečku! ta krásně roste :).. nooo, to mě tohle všechno teprve čeká, tak si sem pak budu chodit pro rady ke zkušenějším :P ale co tu tak čtu, tak jsou všechny vaše dětičky moc šikovný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.4.23 15:11

@Linusren a nám do toho bude kecat ještě syn naštěstí éru Ludvíka už máme za sebou. Hrozně se mu to jméno líbilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí