Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss
Na líh na pupíček pozor
… viz uvádím výše, není to dezinfekce, ale alkohol… tudíž nedezinfikuje, ale pouze vysušuje, dezinfekční účinek a ochrana proti infekci se rovná téměř nule…
Na oušku je ta kůže opravdu velice jemná a ty dírky se hojí až rok, takže i při pozdější výměně je určité riziko zavlečení infekce.
Až budete měnit, tak vřele doporučuji si pořídit dezinfekci
a při samotné výměně požádat někoho o pomoc, ať u toho nemusíš krotit i malou a můžeš si řádně odezinfikovat i ruce před vyjmutim provizorních nausnic a pred samotnou manipulací a novými 😇…
Já naušničky vyvařim a vydezinfikuji… Jsou nové, nepoužité, co by taky mělo pomoci…
@Lucinta ajo, čtu to znovu, děkuji ![]()
Občas mi přijde, že doktoři nevi
ale děkuji, dezinfekci koupím a až to budeme za pár měsíců měnit, tak ideálně s manželem určitě, jak říkáš, ať se s malou neperu
![]()
@Linusren ahojky tak hlásím z dnešní kontroly, 3 folíky 20,17 a 16mm ve středu druhý pokus IUI. Je nějaký výpadek Ovitrelle takže jsem obvolávala lékárny v jihočeskym kraji a našla jsem ho v Písku tak jsem měla dneska den za volantem 😂 😂 krásných 260km 😂 😂
Ahoj holky, tak jak se máte?
my se máme dobře, budeme začínát 6. měsíc, to to letí
už víme co čekáme, bude to chlapeček ![]()
@Linusren ahojky, moc gratuluji!!! ![]()
Jméno máte???
My jdeme dneska na půl roční kontrolu, tak dám vědět odpoledne ![]()
@Majdasss jméno nemáme, protože zrovna u kluka se absolutně nemůžeme shodnout s manželem
takže to bude dlouhý boj do porodu podle mě ![]()
@Linusren gratuluju neboj na nějaké jméno společně určitě přijdete
![]()
@Linusren Ahojda, paaani uz sesty? To je super! A jak se citis?
Uz mate vymyšlené jmeno? My se mame Prima, ale je to ted narocnejsi. V noci se hodne casto budi placem, uz ma venku 4zoubky. Basti zeleninku a uz i masicko, tak zacneme pomalu i ovoce. Konecne uz zacnou hezci dny a budeme vic cestovat. V kvetnu Krkonoše, cerven je zasveceny svatbam a rozluckam plus do sklipku na Moravu, v cervenci k Baltu, nekolik vikendu po Cr a v zari nejspis Recko nebo Mallorca. Myslim, ze v roce uz by mel Sebicek vetsi cestu zvladnout ![]()
Uz to ctu-neboj, mne taky manzel nechtel schválit jmeno, az v 6.mesici:)))
@Babybabe cítím se dobře naštěstí, nic mě extra netrápí až na únavu
nene, jméno právě nemáme, ale věřim, že najdeme nějaký kompromis
respektive, že manžel ustoupí, když čekáme kluka
![]()
ty jo, tak vy toho máte v plánu! to je super
taky bych pak chtěla s malým takhle cestovat
aspon si Sebík zvykne a bude to super parták na cesty ![]()
@Linusren manželovi se pořád něco nelíbilo a dohadovali jsme se snad až do 8. měsíce. A pak jsem jednou navrhla Daniela a on hm jako Daniel Jackson z hvězdné brány to by šlo.🤣 A bylo to.
Mám štěstí, že nemáme Tyelka ![]()
@Linusren tak Natalka na půl roce váží 7,6 kg, měří 65 cm a dostala dnes první dávku meningokoka ![]()
Jinak se máme dobře, Naty se pořád učí něco nového, vzteka se, posunuje se na místě, už dlouho vydrzi na bříšku, papa zeleninu, ovoce, masíčko a už je s ní sranda
![]()
Jinak spánek máme jak na houpačce, takže neumím přesně říct, ale občas se vzbudí jednou, občas třikrát ![]()
@penalda když mě se spíš nic nelíbí a když už se mi něco líbí, tak je manžel proti
on hází zase jeho jména a to je pro mě strašný prostě
tak uvidíme, jestli to stihneme do porodu no
ale nikdy jsem si neuvědomila, jak je vlastně těžký vybrat jméno pro dítě ![]()
@Majdasss no panečku! ta krásně roste
.. nooo, to mě tohle všechno teprve čeká, tak si sem pak budu chodit pro rady ke zkušenějším
ale co tu tak čtu, tak jsou všechny vaše dětičky moc šikovný ![]()
@Linusren a nám do toho bude kecat ještě syn naštěstí éru Ludvíka už máme za sebou. Hrozně se mu to jméno líbilo. ![]()