Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@18verca teda, držím moc palce! ![]()
Naší ted tedy byly 2 roky a druhé momentálně nechceme
. Měla jsem ji ve 24, tak nemám kam spěchat a chci jít aspoň na nějakou dobu do práce od září ![]()
@Majdasss taky mi bylo 24 při narozeni malého
Ahaa, tak to Jo ![]()
Tak já jen chci napsat, ze dnes rano po jednom dni zpoždění test takto
a to zcela přirozeně, vyprdli jsme se na to a dali jsme si v listopadu pauzu od IUI a já to úplně vypustila z hlavy.. no dneska rano jsem cumela jako puk ![]()
@18verca gratuluji, přesně takhle jsem otěhotněla s prvním mimcem, taky nevyšly iui, dali jsme si pauzu před ivf a bum bylo to tam
@Elkapelka děkujeme
psychika fakt děla hodně. My už plánovali dovolenou po novém roce do tepla
snad bude vše v pořádku
Ahoj holky, tak po nějaké době se také hlásím. Doufám, že jste měly příjemné svátky a šťastný start nového roku. Všem přeji hlavně pevné zdraví a mnoho splněných snů a přání
.
Nám to zatím bohužel nevyšlo, byl i 1× Ket, 2× jsem otěhotněla přirozeně, 1× před Ket, 1× po, ale to bohužel taky nedopadlo.
Tak pokud to teď náhodou a zázrakem neklaplo, tak jdeme teď v lednu rovnou do dalšího ivf znovu. Optimismus nás stále neopouští a doufáme, že se Sofinka dočká sourozence a my dalšího štěstí 🍀 🙏🏼 ❤️. Všem kdo se také snaží o miminko držím vše co mám
.
@18verca
Jeeee, to je super zpráva, moc gratuluju 🙏🏼 a držím palce, aby bylo vše v pořádku ❤️.
Nam to zatím bohužel nevyšlo, ani po Ket, teď se chystáme na další IVF, snad bude tedy čerstvý vklad toho nejlepšího embryjka stejně úspěšné jako se Sofinkou 🙏🏼. Bylo by to velké štěstí 🍀.
@Lucinta včera jsme měli první screening a zatím miminko vypadá v pořádku:) a vám to určitě už tentokrat vyjde, držím palce ![]()
@18verca
To je skvělá zpráva 🙏🏼. Jen tak dál, ať miminko krásně roste a prospívá a hlavně ať je vše v pořádku. A moc děkujeme ❤️.
@Lucinta ahojky! ![]()
Určitě vám to vyjde! Držím moc palce ![]()
U nás vše v pořádku, moc nespime, ale jinak je Natálka šikovná
jsou hi 2r a 3m, už mluví, je bez plen a v září se těší do školky a já do práce, hrozně to utika
![]()
@Majdasss ty jo. Natálka je fakt šikovná. U nás naše Natálka stávkuje, ví moc dobře, že se do nočníku čůrá a kadi, ale prostě stále plinky… Taky má jít v září do školky, ale bojím se, že se na ten nočník nenaučí
jako jo mluví ve větách a hodně opakuje, trochu zvládá barvy a ukazovat čísla pomocí prstů a číslo 2 už pozná i na papíře. Ale ten nočník mě dost trápí, zkoušeli jsme i prostě být bez plinky, ale vůbec jí to nevadí a chodí si i pocurana
furt to s ní opakuji, za to když se to náhodou povedlo do nočníku, tak jsem jásala, tleskala, dělala opičky, chválila a stejně je ji to fuk ![]()
Ahoj holčičky, tak se hlásím po dalším kolečku a dnešním vkladu 5denní blastičky. Celý cyklus a stimulace vycházela datumově naprosto stejně jako se Sofinkou, tehdy říjen, teď únor, ta pravděpodobnost byla asi hodně malá, stimulovala jsem stejný počet dní, a odběr byl opět v sobotu, a odebralo se o 1 vajíčko více, oplodnilo se 5, 1 odpadlo, 4 se vyvíjeli, 1 bylo nejšikovnější, to už mám u sebe, 2 byla stejně šikovná a ta jsme nechali zamrazit a 1 hodně zaostávalo a nemělo dostatečný počet buněk, tak to nic…
Tak teď opět čekání…
Sofinka mi to ale zkrátí určitě hezky
.
Jinak Sofinka chodí na nočníček dlouho, bez plínky jsme byli už od léta/jara, podzim a navlíkání nám to na chvilku komplikoval, ale od Vánoc bez jediné noční nehody, takže úžasný 🙏🏼. Krásně povídá a pomáhá mi, venčí pejska a je to skvělá parťačka. Teď už jen aby vyšlo to druhé miminko, co si všichni moc přejeme a už nám ke štěstí nic chybět nebude
.
@Elkapelka
Neboj se, Natálka je jen šikovná a rozumná holčička, co ví, že když má plínečku, “tak může” do ní, a uvidíš, ono to pak půjde pomalu ze dne na den, Sofinka chodila na nočník od 1 roku a stejně, plínky jsme definitivně odložily po létě… přes den a postupně se podařilo odbourat i procházkovou/venkovní a na noc, a fakt to bylo pomalu z ničeho nic, to půjde
. A víš jak se to říká, chodit na wc a krasne mluvit budou nakonec umět všechny děti… ![]()
Moc vás zdravím holčičky, tak na nás myslete, ať se konečně dočkáme druhého broučka, nebo berušky 🙏🏼 🕊️ 🙌🏻.
@Lucinta děkuji za tak krásná slova a já držím palečky ať to vyjde. U nás jak je Natálka takova akční a tak trochu vzteklina, tak chlap začal být snad i rád, že druhé nejde. Takže u nás to buď vyjde a nebo bude Natálka jedináček ![]()