IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8666
22.3.21 12:57

@Popka Jasně, chápu. Já jsem v listopadu měla 10DPO už hezkého ducha. A asi to tak zkusím i tentokrát. Jen jsem teď teprve 3DPO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 12:59

@BrnackaM fákt? Takze tobě uz to vyslo?💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.3.21 13:00

@Karča_V ahojky je nás více neboj :srdce: :srdce: :srdce: my jsme teď po první inseminaci test negativní a men. Nikde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.3.21 13:10

@Loreve Clovek by neveril jak je pro psychiku dulezity cist, ze v tom neni sam. I kdyz bych samozrejme radeji aby nas bylo co nejmene ❤️️❤️️ Taky problem s ovu? 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
22.3.21 13:17

@Popka no, vyšlo mi to v listopadu, hned první IUI, ale bohužel to skončilo biochemkem :( Takže v pátek jsme byli znovu na druhém IUI a teď čekám. To je ta druhá stránka věci, no. To, že najde člověk pozitivní test neznamená, že se to udrží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 13:20

@BrnackaM
Promin, me hned nedoslo ze puses v listopadu…😖 tak to je pekne naprd… ale vis ze dokazes otehotnet. Ted to jeste udrzet. Tak tfuj tfuj🌻 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.3.21 13:20

@Karča_V ano, už před 13 lety s první dcerou, teď znovu jsme se rozhodli mít druhé dítě ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.21 14:42

Tak holky, mám to za sebou a už jsem pěkně doma. Doktorka šikovná, ani jsem nevěděla, že něco dělá 😇 🙌🏻. I potom chvilku koukala jak ty mršky pěkně putují kam mají, tak doufejme, zatím prasklý jen 1 folikul, ty dva, že jsou těsně před, takže super načasování. Opět vychválila partnerův spermiogram, že je úplně ukázkový a u mě, že je vše taky nachystané, ještě to pojistíme spolu a budeme doufat a věřit, že snad… ❤️️Každopádně test, aby měl průkaznost a abych se zbytečně nestresovala, mi doporučila udělat 12.4… Co je úsměvné, moje maminka má ten den narozeniny, tak třeba budeme mít pěkný „dáreček“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.21 15:25

@Karča_V
Ahojky, u nás je to dost podobně, také mám bez léků problémy s ovulací a cykly, partner má spermio ukázkové, po Clostíku mi pěkně narostly celkem 3 folikuly, tak máme 3× větší šanci, ale také možná sice minimální, ale určitá šance na dvojčata…
A dnes jsme podstoupili první uiu ❤️️…
Neboj, myslím si, že všichni jsme v tom spolu, ať už se člověk snaží rok, dva, nebo ještě více, tak podstata je vždy stejná, vždy jsou tu nešťastná žena a nešťastný muž, co touží po tom být kompletní rodinka a miminko nepřichází…
Moc dobře vím jak Ti je :hug:, neboj se, pevně věřím, že miminko prostě ví, kdy má přijít a přijde :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 15:27

@Lucinta ahooj:)
12.4.??? Vzdyt to je za 3 tydny? Takze mas delat test az kdyz neprijde ms, jestli dobre chapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
22.3.21 19:24

@Lucinta Tak super, že to všechno proběhlo hladce a bez problémů. S tím tvým počtem folikulů, abys pak neměla trojčata :mrgreen: Mě třeba Dr. říkal, že by mě na IUI nepustil, pokud bych měla 3 folikuly. Myslím, že 12.4. budeš mít určitě //, ta pravděpodobnost je vysoká, tím spíš pokud má partner super spermiogram. Ale teď tak počítám - 12.4. je až za 3 týdny? To určitě budeš vědět dřív, zdali se zadařilo. Už jen podle toho, že ti nedojde za 14 dní MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
22.3.21 19:27

@Popka v pohodě, je tu teď informací hodně, tak se to v tom ztrácí. Jj, to říkal i Dr. že je super, že když je správná konstelace hvězd, tak to klapne. Tak doufejme, že i tento měsíc to klaplo a udrží se to. Těším se na tvoje testování :dance: Pokud dobře počítám, tak to vychází na čtvrtek - 14 DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.21 20:55

@Popka
Jj, tak mi to řekla, že všechno testované předtím je jen zbytečné stresovaní, když to náhodou nedopadne… No uvidíme, jestli vydržím, ale asi jo 🤭 😇. Nechám to na osud, buď si řeknu, že narozky mé maminky jsou krásnou památkou na pěkné zjištění, no a člověk bude mít výhledově pěkný „dáreček“. No a nebo prostě jen budu vědět a ten den zůstane jen oslavou narozenin ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.21 21:04

@BrnackaM
Děkuji moc a kéž by 🙌🏻 😇. Nám by určitě nevadilo mít dvojčátka, navíc u partnera v rodině z taťkovo strany mají dvojčata, tak trošku pravděpodobnost je a s trojčátky nestraš 🤭 😁. Zase na druhou stranu, když jsme se začínali snažit, tak jsme si říkali, že bychom si přáli 3, ale postupně teda :lol:
No uvidíme, jestli vydržím netestovat… Dřív :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.3.21 21:42

Ahoj holky, mám doraz… Jsem jsem 6 dni od píchnuti Ovitrelle a už od víkendu sem tam křeče v břiše a nadýmání, břicho mám jako balón. Nemáte někdo zkušenost jestli to může být tím? Jinak po IUI jiný hormony neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí