IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25688
25.1.11 15:33

Evík: Tak se hlavně nikde nevyslíkej!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
25.1.11 15:38

:lol: Občas si v práci vyhrnu rukáv a pak si to uvědomím :roll: V CAR prostě neumí brát krev ani napíchnout žílu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 15:44

Evka: mě v caru v poho, ale ten můj gynekolog co vyváděl… :nevim: A zjistila jsem, že když už tu žílu mám napíchlou, tak mi to zle ani nedělá. :-D
Oni ví v práci, kam chodíš, když jdeš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
25.1.11 15:45
Vája píše:
fikina píše:
jo holky,mám dotaz,je možné,zjistit např.v 6.týdnu těho dle ultrazvuku,kolik bylo folikul?má kolegyně mě asi tahá za nos.nikdejsem to nenašla
To těžko… leda že by tam zůstaly neprasklé, ne? Ale třeba po Pregnylu nééé. :think:

já si to myslela,moje kolegyně je fakt děsná lhářka,ale jelikož teď končí 1.trimestr,nechci dělat zle,nijak jí rozčilovat,tak mlčim.tak jsme v krámu jen my dvě,takže se musíme nějak bavit.ona byla na hsg,ve stejném centru jako já,před rokem a půl.když zjistila,že chodim do caru,kde jí to dělali,tak mi jen řekla,že o tom centru slyšela,a tak.já na tom byla asi před dvěma-třema něsícema a ptala jsem se jí pak,jak to prožívala atak a kde na tom byla a ona no,tam jako ty.přitom před tím se mi ptala,kde přesně to je .a včera se mi ptala kolik jsem teď měla folikul,ona prý jen jednu,ale nikde prý nebyla,tak to jí přeci nemohl doktor zjistit,když šla v tom 6.tt teprve potvrdit jestli je nebo neni těhu.to by musela tam být někdy kolem ovu,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
25.1.11 15:49

fiki: A jéje, to máš teda vykutálenou kolegyni… já bych jí nevěřila ni nos mezi očima. A nekecá, že je těhu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
25.1.11 15:53

Váji v práci to vědí, nechtěla jsem nic tajit.

Fiki na kolegyni si dej teda sakra pozor!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
25.1.11 15:59
Vája píše:
fiki: A jéje, to máš teda vykutálenou kolegyni… já bych jí nevěřila ni nos mezi očima. A nekecá, že je těhu? :mrgreen:

je děsná,už máme asi tak dva roky ponorku…a nekecá v tom,že je těhu,o je asi tak jediný.je to děsný,celou dobu věděla,kdy jsem vysadila,jak se snžíme,že chodim do caru,co mi řekli,co mi dělali a ona nic.mimi chtěla,to je ak dva roky,pak měla s tím jejím krizi,velikou,nějak to překonali,znova ,ale začala brát ha,finanční problémy,velké,takže prý mimi daleko a když já bulila doma,v práci,že moje miminko odešlo s menstruací ,ona ,že to nedostala,tak to byla rána největšího kalibru.to v tu chvíli jsem brala jako slušnou podpásovku.o to je to horší,že denně na ní koukám,jak se mnění atd.je stejně stará jako já,tak jsem si myslela,že půjde na rizikový a mně se uleví,ale nechce,kvůli prachům.a pak mám být v klidu.tak doufám,že otěhotním,nebo už jsem a půjdu okamžitě na dlouhou dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
25.1.11 16:03

:mavam: ahoj holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
25.1.11 16:07

Katy :mavam: