IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25688
26.1.11 08:06
EvHu píše:
Váji v práci to vědí, nechtěla jsem nic tajit.

No to je jasný… ono furt mlžit a něco si vymýšlet je dost blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:09

fiki: Mě ta tvoje slavná kolegyně přijde dost zákeřná… Místo, aby tě nějak podpořila, tak udělá ještě takovou podpásovku. Schválně mlčí, že se naží apod. a potom ti dá takovou ránu. To je ale kravka! :pocitac: Kéž už by ti to vyšlo… necháš ju v tom (ať si nahrabe) a půjdeš na rizikáč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
26.1.11 08:09

ahoj Vájo a holky, já jsem včera měla frmol v práci.. zítra konečně kontrola :srdce: a jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:19

Neli: :mavam: Nazdárek… U mě to jde, ale už se těším na víkend a vlastně taky na jaro! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
26.1.11 08:21

to já taky!! Ta zimě už mě pěkně štve, já mám zítra a pozítří dovolenou tak se těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:22

zuzanka: Vy tu životní úroveň stejně máte oproti nám o dost horší… U nás je průměrná hrubá mzda je 23.665, takže furt o nějakých cca 5 tis. víc. No ale průměrnou mzdu nemá každý, že… tady to hodně závisí na kraji.
Nám taky furt něco zdražujou, nebój. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.1.11 08:24
Vája píše:
fiki: Mě ta tvoje slavná kolegyně přijde dost zákeřná… Místo, aby tě nějak podpořila, tak udělá ještě takovou podpásovku. Schválně mlčí, že se naží apod. a potom ti dá takovou ránu. To je ale kravka! :pocitac: Kéž už by ti to vyšlo… necháš ju v tom (ať si nahrabe) a půjdeš na rizikáč. :palec:

dřív jsme byly veliké kámošky,známe se od 12let.ale to je už teď fuk.je to mrcha,taková ta co se na tebe směje,předstírá zájem,když něco říká,doplňuje za tebe věty při rozhovoru,neustále.a pak když jí něco řekneš tak čumí.ale já jsem už 7 dnů těhotná,se nebudu rozčilovat :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.01.11 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:24

Neli: Taky bych uvítala dovču… ale snažím se s ní šetřit… aby mi ju pak spíš proplatili, aby byly penízky pro broučka. :-D Někdo mi říkal, že když jdeš na MD, tak máš nárok na dovolenou ještě celý další rok, ale není to asi úplně přesný. No každopádně já mám na tento rok ještě 23 dnů, což je slušný. A vybrat si plánuju minimum - možná tři dny, he he, ale uvidím dle okolností, to je jasný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:26

fiki: :mrgreen: No jasně, co by ses rozčilovala, mami!!! :pankac:
Ser na falešnou kolegyni, jí to ještě jednou natřeš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.1.11 08:36
:-D
Vája píše:
fiki: :mrgreen: No jasně, co by ses rozčilovala, mami!!! :pankac:
Ser na falešnou kolegyni, jí to ještě jednou natřeš. :palec:

už se těším,až př.týden spíš ten další,mám to nedostat 6.2.,přijdu a oznámím jí,že jsem V TOM a že jdu na rizikový :mrgreen: no,doufejme ,že to tak bude.Močák už je o.k. od včera večer,tak si mám antibiotika vzít ještě dnes,nemám je prý dobírat.a sotva jsem včera pořádně otevřela po té pauze tyhle stánky,už se zase cítím těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:40

fiki: Máš dobrej scénář! :palec: Přesně tak to bude!!! Kolegyni spadne čelist… tsss, dobře jí tak. Vy ste se teď snažili doma, že? Když se cítíš těhotně, tak určitě těhu si! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
26.1.11 08:45

ahoj holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
26.1.11 08:48

katy: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.1.11 08:48
Vája píše:
fiki: Máš dobrej scénář! :palec: Přesně tak to bude!!! Kolegyni spadne čelist… tsss, dobře jí tak. Vy ste se teď snažili doma, že? Když se cítíš těhotně, tak určitě těhu si! :hug:

jo,já jsem stará spisovatelka :mrgreen: no,nechali jsme to teď na doma,tak uvidíme,měla jsem tři po sobě pozitivní ovu testy,je to prý těma třema folikulama a ještě jsem dostala pregnyl,tak to už se snad musí podařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
26.1.11 08:49

Váji, já mám právě ještě týden z minulého roku a ten si musím do pul unora vybrat. Vájo, a ted nám vlastně nabíhá nová dovolená že jo? (ikdyž pujdem v letě na MD) holky, a jinak co jsem tady tak četla, moc dobře vím, co je to mít zákeřnou kolegyni :-( co se s váma kamarádí a pak vás za zády pomlouvá a závidí vám..Nejlepší je nic neříkat a vubec nekomunikovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí