Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gratuluju moc…teď už jen,aby vše probíhalo jak má…budu na tebe myslet ![]()
Katy:To je mi líto,teď už to vyjde…jak máš Utrouš bude to dobré a zůstala bych fakt na neschopence jestli to máš takhle…ležet a nevstávat:)
Katy, Pregnyl mi píchli 10.1. a udělali IUI. A 12. mělo být to druhé IUI a to nebylo. Takže ti ani nevím, jak to počítat ![]()
myslis ze mi hned takhle po iui tu neschopenku napise?
zuzankkaa1 píše:
Vaji vies co, sa mi zda ze sa zvysila, ze teraz je to okolo 750 eur hruba mzda…ale o to nejde, ale teraz mame valorizaciu platov 0%!!!! potraviny sli hore o 10% a energie a voda o 6%…no chapete toto????![]()
Evka ** pekne oddychuj, paa
**Fiki mne moj manzel dnes povedal, ze ked mam take male brucho v 5 mesiaci, tak babatko ze mam „ulozene v zadnom kufri…“![]()
tak to je taky hulvát ![]()
katy001 píše:
tak ted uz ti to taky snad vyjde ne?kdy cekas MS?
tomu nevěřím. MS čekám o víkendu. Nevěřím, že by to vyšlo, když SPG byl tak tragický. A včera jsem si dělala test
Bílý tak, že ani vypraný v arielu by nebyl bělejší, a na druhým se nějak rozlila barva a dlouho po limitu byl duch z té rozpité barvy.
nezoufej,me to taky trvalo dlouho nez jsem mela pekny jasny testik,neda se tem srajdam verit
Ahojte všichni ![]()
nejvíc zdravím Katynku,konečně jsme se tě dočkali
budu ted jen na skok,pudu uspávat to moje zlobidlo
Je my to líto jak ti to dopadlo,ale neboj na každýho jednou dojde
![]()
Haníku tobě taky a mě taky,určo.já se zařekla že tentokrát nebudu testit vůbec a počkám jestli to přijde a když né tak 29 den se testnu,dřív ne.Katy a snažili jste se ted zase doma??? ![]()
tak ted ti to urcite vyjde kdyz jsi to uz hodila za hlavu ![]()
katy001 píše:
tak ted ti to urcite vyjde kdyz jsi to uz hodila za hlavu
to těžko, já nemůžu mít nic lehce…
Haniik06 píše:
Ahojky Haňulíííí
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď