Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nene nenastavila,ja nevim jak,to az nekdy jindy,ted se mi s tim nechce crcat ![]()
jo?no to už aby to bylo,a nejlepší by bylo 20C.to je pro mě akorát,ani víc ani mín. ![]()
a neviděli jste někdo nákou dlouhodobější předpověd?jako kdy letošní zima vůbec skončí! ![]()
holkyyy pockejte tu na me chvili,ne ze mi utecete ![]()
ja jdu jen spapnout tech par knedlu
já nemyslela jako dělat si metřík!ale nastavit podpisy aby jsi viděla metřík ostatních!
a to je 1 sekunda.klikneš pod nazev naší diskuse- zobrazovat podpisky ![]()
Tak to nevím, ale viděla jsem titulek, že únor nemá být moc studený. Ale víš jak, oni sami neví ![]()
tak to si nech chutnat teda,a dej si i za mě!jo?
Haníku dočítala jsi to tady dneska?
8.3.jdu na tu laparku,jsem psala.
Haniik06 píše:
Tak to nevím, ale viděla jsem titulek, že únor nemá být moc studený. Ale víš jak, oni sami neví
no já myslím že zima bude ještě dlouho
ale v dubnu už by mohlo být hezky né?
a tys byla takhle dlouho v práci?nebo jsi někde trajdala? ![]()
Hanulko četla a budu na tebe moc myslet. 2 dny před tvou laparkou mám narozeniny ![]()
Určitě to všechno vyjde. Moc držím pěsti. A tu antikoncepci budeš brát?
Hanulko, byla jsem na bř. tancích. Normálně chodím jen v pondělí, ale jednou jsem nebyla, tak jsem si to nahrazovala s jinou skupinou dneska…
jé to je hezké že budeš mít narozky.
ty budeš juchat a slavit
a já budu trpět
já se bojím jak čert kříže.ale hlavně když to pomůže.
Haniik06 píše:
Hanulko četla a budu na tebe moc myslet. 2 dny před tvou laparkou mám narozeniny
Určitě to všechno vyjde. Moc držím pěsti. A tu antikoncepci budeš brát?
jé jsem ti na to zapoměla odepsat.né antik.my nedala a ani o ní nemluvila,takže nechápu proč minule my říkala že by jí bude muset napsat ![]()
Aha, a to ti budou dělat v nemocnici, nebo v CARu?
Budu juchat, ale jen trošku. U nás to probíhá tak, že pozvu potenciální tchánovce na oběd.
A neboj, dopadne to dobře. A bude mimi
Ale chápu tě, taky jsem se strašně bála, když mě měli řezat a teď už si vzpomínám jen na to zajímavé a dobré ![]()
budou my to dělat v caru ale v Hradci a budu tam ležet 3 dny.já už na tom byla,takže tak zhruba vím co od toho čekat a jak to chodí,ale už si to taky moc nepamatuju za ty 3 roky.hlavně nevímco vše sebou vzít.Myslíš že bych si tam mohla vzít notas?abych se tam tak nenudila.v porodnici ho jedna holka měla,tak doufám že i tam si ho budu moc vzít.
jen si to oslav pořádně
to musí být.a kolik pak ti bude? ![]()