Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:
@Haninaa pravne je manzel vice nez matka holka
A za mojí nezletilou dceru by o mém pohřbu rozhodoval její otec? Nebo moje matka?
Snad prý to záleží na tom kdo má občanku a rodný list zemřelého, ten může zařizovat pohřeb…
Tak to, že ji pomeje prodal nábytek řekla v VIPprostřeno, ale pokud si dobře vzpomínám byla tam trochu mimo, dokonce běhala po lese a objímala stromy
Tak je trošku na pováženou tomuhle věřit a jak toho Pomeje nemám ráda, tak musím uznat, že tu Iveti co se tehdy vrátila z Kroměříže dost ve zbídačeném stavu dal pěkně do kupy a rozhodně ji na rozdíl od rychtáře nevystavoval jak nějakou cvičenou opičku, když byla právě v rouši ![]()
Příspěvek upraven 02.05.14 v 14:42
@Reniii píše:
A za mojí nezletilou dceru by o mém pohřbu rozhodoval její otec? Nebo moje matka?
Snad prý to záleží na tom kdo má občanku a rodný list zemřelého, ten může zařizovat pohřeb…
Jo to zni loigicky…
Na youtube je video, kdyz se pred asi trinacti lety prestehovala do domu v Uhrinevsi jen s malym Arturem. Docela me dojalo, jak tam mluvila o svych planech a snech o velke rodine a maly Artur je tam teda roztomily a jak se maji radi…je to k placi, co se za trinact let zmenilo, jak ji zivot semlel a co vsechno musel ten malej kluk zazit.
@KackaDoup píše:
@Haninaa pravne je manzel vice nez matka holka
fakt? no to je bordel, jak někdo, kdo s ní je půl roku může být víc jak ta co jí porodila… fakr Kocourkov
@vokishka píše:
Někdo tu psal, že bude možná problém prodat dům. Já si zase myslím, že naopak, vždyť kdo může říct, bydlím v baráku, kde bydlela Bartoška. A tam nezepmřela. Jinak jsem včera slyšela ve zprávách, že Macura postavil dům pro týrané ženy a chce snad stavět další.
Myslíš tu kůlnu z dřevěných palet? ![]()
@kubykula píše:
ale teď s tou modelkou, nebo kdo to je, vypadá celkem spokojeně, mají prcka.
no pár Iveta a Pomeje…to byla dvojkaona už ta pompézní svatba stála za to
dodnes vidím Pomeje jak cválá na koni
![]()
To byla komedie. Přehlídka nevkusu. Pamatuju si hlavně Ivetin vystrih a Pomejeho na tom koni.
@brisco Já myslela, že je to ve fázi rozpracovanosti. Ale z těch dvou kreténů mi vychází Macura jako ten menší (kretén).
@brisco píše:
To byla komedie. Přehlídka nevkusu. Pamatuju si hlavně Ivetin vystrih a Pomejeho na tom koni.
Jo To byla fraska.
@Andy27 píše:
Jedinej kdo chce verejny pohreb je. Rychtar, navic se ani nestiti jit proti prani Artura..To mi prijde jak vrchol drzosti
Souhlasím. Nebere ohledy, těší se, jak bude středem pozornosti, těší se na média. Jít proti přání matky a syna je opravdu silný kafe.
Hulvát je to.
@brisco píše:
Jo, to byl cirkus. Pomeje jako princ na bílém koni. ![]()
@bimbama On asi hlavně správně tuší, že to bude posledních pár dnů jeho „slávy“, tak se z toho snaží vytěžit co nejvíc.