Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Virginia píše:
Já bych to viděla tak, že byla labilní, nesamostatná, neměla nikdy vlastní život v rukou - věšela se neustále na někoho, musela všechno mít, ženatého Štaidla i dítě - všechno samozřejmě nevycházelo tak, jak by si přála - stres, alkohol - rozvoj duševní choroby - léky, alkohol - smrt.
Ale to je jen můj pohled na věc.
Vidím to stejně a ještě spojení s cholerikem Rychtářem nemohlo přinést nic dobrého…
http://www.ahaonline.cz/…rychtar.html
tak tohle je v případě pravdy, pěknej nářez
, jsem zvědavá, co přinese vyšetřování
![]()
@Eemii píše:
@bimbama urcite byla, vzdyt byla dva mesice v te Kromerizi, za dob Pomeje. Takze lekari, kteri s ni meli co do cineni, urcite nejakou diagnozu znaji.
Kdyz vylezla z te Odvykacky v Kromerizi tak v nejakem rozhlvoru uvedla, ze ma na papire, ze deprese nema, ze se leta zbytecne cpala ad.
Teď říkali ve zprávách, že Rychtář vyvěsil parte, bez data, ale pohřeb prý bude soukromý.
@vokishka píše:
Teď říkali ve zprávách, že Rychtář vyvěsil parte, bez data, ale pohřeb prý bude soukromý.
Taky jsem to slyšela. Konečně.
@bimbama Já myslím,, že to způsobil mediální tlak, že se zalekl. Je i možné, že třeba předem sondoval u médií a ty odmítly pohřeb vysílat nebo něco takového, tak jak odmítli jít zpěváci.
@vokishka Ať tak nebo tak, tak by to bylo fakt nevkusný. Ještě aby nebyly hádky, kde bude uložena.
@bimbama Pokud bude pohřeb soukromý a zadaří se, že bude opravdu v tom Frenštátě, tak snad ji tam nechá. Ještě jsem četla možnost, pokud bude zpopelněna, že se to prý dá rozdělit a klidně může část on uložit a část v rodinné hrobce.
@vokishka Tak to snad ne, že by ji rozdělili. To bych v tomto případě nedělala. Já si myslím a měl by to Rychtář pochopit, že ji chce mít rodina u své rodiny a je to i logické. A ta toxikologie stále ještě asi není, že?
@vokishka Aby pak neřekl. Já vám ustoupil v pohřbu tak vy mi za to nechce barák ![]()
Pozůstalé bych na tom parte srovnala jinak…
dala bych maminka, manželka, dcera, sestra, švagrová, teta a nakonec až babička…
Jo a v rozhovoru s maminkou Ivety bylo, že si její máma myslí, že dopis pro Artura nepsala Iveta. Údajně Iveta nikdy nepsala tiskacím. Vždy psacím. ![]()
@Michelangelo Tomu prave verim, ze on ma nekde jeji konto, celou dobu jsem si rikala, kde davala ty penize za to nataceni ![]()
No a rikala jsem si asi na dluhy a ono prd..Nechtela to spalcet hned pojistovne, tak to psala na neho na jeho ucet..To bych verila, protoze on sam na tom videu v rekl doslova..Iveta nemohla si koupit sama alkohol, protoze Sem ji penize nedal.
Jo to je tedy parada, sileny ![]()
@bimbama Zatím nic nezveřejnili. Dnes prý měli uvolnit tělo, ale zatím Blesk psal, že asi ne, že to je jen do 14 hodin, takže dnes se to asi nestalo. ALe je možné, že se fakt domluvili a tělo už je na cestě do Frenštátu. To by asi bylo to nejlepší. Zítra by mohli zveřejnit, že pohřeb už proběhl a bylo by to vyřešené.
@vokishka Tak prý bude pohřeb v Praze…?
http://www.super.cz/…-tyatru.html