Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@trpaslinka No evidentně sa s tím tam nepářou, nebo jsou na takové voly zvyklí a nemíní si zbytečným brzděním opotřebovávat špalky na brzdách ![]()
@KackaDoup jo jsem zdravá, ale je plno lidí co to štěstí nemají
![]()
@St. Estephe píše:
Hele a ted si predstavte, ze by treba zemrit nechtela a naopak chtela nejakou tu vytunenou demonstracku…
Ou, deset centaku vedle. To je jeste strasnejsi predstava, nez ze to myslela vazne.
Tý jo.
Já si myslím, že tentokrát to myslela vážně. Takhle se demonstračky nedělají a Iveta věděla moc dobře, jak ji udělat. ![]()
@KackaDoup píše:
@St. Estephe potacet? kdyz v sobe nic nemela? sla jen divne pomalu…nepotacela se…na to jsou svedci..
nikde nikdo neřekl, že v sobě nic neměla, toxikologii ještě nezveřejnili
@KackaDoup píše:
@St. Estephe potacet? kdyz v sobe nic nemela? sla jen divne pomalu…nepotacela se…na to jsou svedci..
No, já kdybych šla na smrt, tak bych asi taky zrovna neběžela. Ale ty výsledky toxikologie mě taky zajímají. Jsem zvědavá.
@bimbama píše:
No, já kdybych šla na smrt, tak bych asi taky zrovna neběžela. Ale ty výsledky toxikologie mě taky zajímají. Jsem zvědavá.
Pokud ovšem budou zveřejněny..
@bimbama Telo uz predane a jeste nemaji vysledky toxikologie?,Co tam s tm delaji??To tak dlouho trva??ja myslela ze se vezme nejak z neceho krev a zjisti se to maximalne do dvou dni..Jestli spis necekaji co je pro ne vyhodnejsi rict
![]()
@St. Estephe píše:
@Tom-Jerry Navic si mohla neco lupnout az u koleji.
přesně tak, nebo těsně před odchodem z domu, ale já si myslím, že čistá nebyla
@pomenkova píše:
@bimbama Telo uz predane a jeste nemaji vysledky toxikologie?,Co tam s tm delaji??To tak dlouho trva??ja myslela ze se vezme nejak z neceho krev a zjisti se to maximalne do dvou dni..Jestli spis necekaji co je pro ne vyhodnejsi rict![]()
No, oni to myslím i hned na začátku někde psali, že to trvá tak týden. ![]()
@Yuzi píše:
Pokud ovšem budou zveřejněny..
To je otázka. Ale myslím si, že to dřív nebo později stejně prosákne.
@Tom-Jerry No s cistou hlavou to muze fakt udelat jen silenec-to je fakt neco nepredstavitelneho ![]()