Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
29.4.14 13:01

Je jí škoda :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.4.14 13:02

Jestli je to pravda tak je to hrůza. Nějak její život neprozivam, ale je mi ji líto. Pravda to asi bude, prý to dal na web sám velký Rychtar. Beztak ji zabil. Umře mu žena a první, co udělá je to, že se s tím jde pochlubit na internet. Divný. Opět chce být před kamerou. Teď bude samozřejmě dědit ten hajzl. Dohnal ji k tomu on a banda novinářů, který ji nedali chvilku pokoj. Jsem zvědavá jak se jim teď bude spát hajzlum. Člověk může jen doufat, ze po smrti se vážně člověku uleví a žije někde dál a už je jen zdravej a navždycky šťastnej. Prostě děs.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.4.14 13:03

Snad už má její duše pokoj :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.4.14 13:03

@kristy84 přesně za 80% svého života si může sama. Sama se prodávala bulváru… a pak se divila. :nevim: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
29.4.14 13:04
@kristy84 píše:
@zasemamina Tak třeba to ještě nechtějí roztrubovat, dokud nebudou mít jistotu, že to byla opravdu ona :nevim:

Je fakt, že zprávy ve 12 jsem nějak promeškala tak nevím jestli to tam bylo nebo ne. Teď jsem ale jukla ne ČT 24 a první věc o které mluvili byl ten lobbista Janoušek. Možná je to ale veřejnoprávní TV u…

Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826

Když jsem si otevřela tuhle diskuzi a přečetla si to, zůstala jsem v šoku. Opravdu je mi jí líto a přeji jí jen klid a mír. Ať je jí tam, kde teď je líp :srdce:. Velká žena s velkým srdcem, ale obklopena špatnými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

@Terrinka93 dědit? Maximálně dluhy. Ale budiž Ivetě lehká země

Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:05

• Citovat
  • Upravit
30309
29.4.14 13:05
@MambaJ píše:
Když jsem si otevřela tuhle diskuzi a přečetla si to, zůstala jsem v šoku. Opravdu je mi jí líto a přeji jí jen klid a mír. Ať je jí tam, kde teď je líp :srdce:. Velká žena s velkým srdcem, ale obklopena špatnými lidmi.

Vnímám to stejně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.4.14 13:05

@barca93 taky jsem to viděla na čt 24. tam by to fakt nedali, kdyby to nebyla pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
29.4.14 13:06

@Terrinka93 myslim, ze dedit bude jen Artur, on ne a porucnikem dedictvi bude Staidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Strasny to ale musi byt pro rodinu, Artura, kdyz se takovou vec dozvi ted z medii… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
@kristy84
@kristy84 píše:
@kve-tinka Ještě,že má Artur aspoň normálního tátu, který se stará, jinak bůhví, co by s ním bylo 8o Musel to mít vždycky hrozně těžký a jeho je mi fakt líto, rodiče si nevybíráme že jo 8o
Ale Bartošový mi líto není vůbec, pokud je to pravda.Byla totálně psychicky labilní, do toho ten chlast atd…Každý si řídí svůj život sám, jaký si to uděláš, takový to máš…A ty její kecy, že jí život zničil bulvár 8o Třeba Lucka Bílá je taky slavná už hromadu let a nezbláznila se z toho, je to pořád normální ženská :palec: Záleží zkrátka na povaze člověka a psychické odolnosti…

Když člověk umře, je vhodná empatie. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
29.4.14 13:07

Jsem docela v šoku, nebyla jsem její fanynka, ale je mi ji líto a jejího syna teda nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118

Ale je pravda, že když ještě byla celkem normální v době svojí největší slávy, tak jsme se ségrou coby puberťačky měly její písničky rády. Ale to už je dávno, pak už to s ní šlo jen z kopce…Mohla se sebou něco udělat, změnit život, začít znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307

@MambaJ Hezky napsané. já ji měla ráda. Byla nemocná, možná už neuměla zdravě přemýšlet :nevim: Kdoví jak by to člověk zvládal potkat ho takové potíže. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí