IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
28.1.16 20:49

Moc děkuji za info!
no holky musím říct, že taky vidím spoustu výhod ve větším věkovém rozdílu dětí, které jsem si dřív neuvědomovala. Mám na syna spoustu času, mateřskou si teď vyloženě užívám, mám čas si jít i zacvičit nebo přes den doma něco udělat… ale ta touha po dalším miminku je obrovská. I to, že už jsem za ty dva roky vlastně dvakrát těhotná už byla a těšili jsme se, tak je to místy fakt velmi frustrující. Ale nevzdáváme se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
28.1.16 20:51

@barca77 to máš pravdu :) Já teda za celou dobu dvě čárky neviděla :pocitac: A možná mi to přijde frustrující ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.1.16 21:09

@Tomička odkud jsi?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
28.1.16 21:15

@agiss Odtud, kde na město shlíží velký chrám pany Marie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.1.16 21:25

Ahoj holky, můžu se přidat? :mavam:
Já se chystám na své druhé IVF v březnu, na konci února začnu píchat injekce ;)
Z prvního IVF máme doma 20 měsíční holčičku :)… vyšlo ale až poslední zamražené embryo, tak to bylo docela na nervy, když jsme si šli pro to poslední…ale povedlo se a já konečně po 4 letech viděla vytoužené//.
Teď bychom chtěli pro dcerku sourozence, tak začínáme od znova…a upřímně, už se docela těším, i když vím, jak náročné to opět bude… ;)

@Tomička chápu, že máš z toho všeho strach…já se asi nejvíce bojím opět té poslední injekce, byla docela nepříjemná, ale jinak to není tak strašné…pokud tě sledují v CAR již delší dobu, tak ti dělali určitě i hormonální profil a podle toho ti nastaví dávku léku, tak abys neměla hyperstimulák ;) po odběru vajíček bolí trochu břicho, ale stačí jeden dva dny doma a pak jsem šla normálně do práce…
Ted mám jen trochu strach, jak to budu dělat s prckem, chce se ještě dost nosit, tak to bude asi náročný, ale co, zvládly to jiné, zvládnu to taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.1.16 21:34

@Hanesi ahoj :mavam: koukám že sme to tom skoro stejně taky začínám na konci února a březen transfer ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.1.16 21:36

@Tomička tak jestli si myslím správně tak asi jsme ze stejného města :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.1.16 21:39

@agiss Tak to budeme mít co sdílet ;) A kolikáté IVF je to tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
28.1.16 21:39

@agiss Vzhledem k tomu, že taky chodím k Polákové a do Gestu, tak sem si to myslela :mrgreen: A ještě mi řekni, že máš gyndaře vedle Pražské nad lékárnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
28.1.16 21:40

@Hanesi Díky za info :) Momentálně jsem už víc v klidu, ale čekám, kdy dojde moje náladovost před MS a zároveň depresivní stavy z „přechodu“ a pak budu ve vysévání srdíčka pokračovat :pankac: :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.1.16 21:44

@Tomička Je to náročný, jak fyzicky, tak psychicky, kdo nezkusil, neví a nepochopí…a mě a zřejmě i ostatním, co jsou tady, pomáhá o tom mluvit (psát), takže jen si srdíčko vylejvej, jak je ti libo :* ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.1.16 08:03

Holky držím palce, ať jde všechno jak po másle a dávejte průběžně vědět ať víme či nás čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.1.16 09:14

@Hanesi jdu na první ivf ;)
@Tomička no tak to nemam, sem na třetí pol. u Roušarové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.1.16 09:20

Holky a plánujete krátký nebo dlouhý protokol? Asi napíšu svému dr. a domluvím si s ním schůzku, aby nám ještě jednou vysvětlil všechna pro a proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.1.16 09:57

@barca77 já mam krátký protokol, kvůli hormonálnímu profilu, že mám nějak zvýšený pro tvorbu vajíček, tak musí nasadit menší dávky ;) jdu tam na konci února, to se dozvím víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí