Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 né dávali nám to podepsat v caru
a až tam budu volat na konci února tak nám řeknou jestli nám to schválili ![]()
@agiss Tak to by bylo supr, o starost míň
a chválení je snad jen formalita.. ![]()
@esprit1 na schválení mají měsíc, proto čekáme až na konec února ![]()
@barca77 Já mám dlouhý protokol, ale vůbec nevím proč, dr mi to tak rovnou podala, já o tom vlastně ani nevím, jaké jsou pro a proti
Ale hormmonálně jsem snad v pořádku, jedině ta endometrioza může zlobit, tak možná proto ten dlouhý…ale fakt nevím.
My máme jen ten základ, bez ISCI, spermio je OK, HP taky, takže snad se v petriho misce oplodní
sami… A mě řekli cca 3tis. za léky (no 1500 už mám zaplaceno za tu jednu injekci
), 7tis. zamražení a jediné co si připlatíme, bude prodloužená kultivace, za tu chtějí asi 4 tis…
Jinak nemáte někdo s tou injekcí Diphereline zkušenosti??? Protože mě už druhý den bolí chvílema břicho a dost často mě někde dole dloube
Dr říkal návaly horka a změnu nálady, o břiše nic…
Nemůže mi to vyvolat nějak cysty? ![]()
@Tomička Mě z toho taky občas pobolívalo břicho a někdy i hlava, nebylo to moc často ![]()
@l.1988 Jsem celkově nějaká přepadlá, syn je nastydlí, tak sem to asi chytila taky
Jen ať nebolí hlava, to by mi fakt chybělo… A ty návaly horka jsi měla? A dostala jsi to normálně po té injekci?
@Tomička my právě máme ICSI proto to máme dražší, musíme na ivf kvůli špatnému spermiu(špatná pohyblivost)
@agiss To víš, tam ty peníze pak skáčou a lítají
Je to až nechutný byznys s lidským štěstím…a pak se jednou koukneš na výměnu manželek, jak taková „nebudu jmenovat“ má 4 krásné děti…a hulí jim denně pod nos… to je spravedlnost
@Tomička Návaly horka jsem neměla vůbec…Nějaké menší zpoždění tam bylo, pár dnů myslím
@l.1988 a taky jsi měla přijít 14 dní po injekci bez ohledu, jestli a kdy to dostaneš? Manžel si už třikrát v práci přeplánovával dovolenou (původně jsme měli jít už v lednu) a mě by asi šlehlo, kdyby se to zase posunulo ![]()
@Tomička Nee, já to měla naplánované kdy chodit na kotrolu a kolikrát na odběr krve a ultrazvuk