IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
30.12.16 16:24

@Strýček Fido jako.. nebudu Ti mazat med kolem pusy, jsou holky, co jim stimulaci ukončili, protože to bylo k ničemu.
Ale stává se to řekla bych málokdy a spíš, když mají více stimulací s malým odstupem, že už tělo nemůže. Já jsem spoléhala na to, že do sebe nic necpu, tak to vyjde, ale někde tam taky byl strach, že nebude nic.

Cvičení - já jsem chtěla mermoocí cvičit jógu, ale šlo by to max. první 2 dny, řekla bych. Pak jsem měla 4 dny strašné, a pak už jsem byla nafouklá a neměla jsem odvahu cvičit, po OPU to šlo tak 5tý den, nechtěla jsem si ublížit.

Do plavání bych nešla - riziko infekce.
Alhohol Ti neřeknu, pár let už nepiju.
Bílkovina je na OHSS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 17:45

@Strýček Fido mě doktor řekl, ze se cvičením hodně opatrně, ze je vše několikanásobně zvětšené a hrozí nějaké přetočení vaječníků či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 17:49

Jinak holky, já byla na kontrole a vypadá to, že na KET půjdeme až v únoru ve stimulovanem cyklu. Po stimulaci mám cyklus rozhazeny a tenhle asi ani ovulace neproběhne, proto příští měsíc ta stimulace.
Stimulovala některá na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.12.16 19:37

Ahoj holky, můžu se k vám přidat i já? Také nás v únoru čeká první IVF. Vůbec si nedokážu představit, co všechno mě čeká a občas mě přepadne taková úzkost, že nevím, jestli to zvládnu. Tak bych ráda s někým ty bolesti i radosti sdílela. Chtěla jsem se zeptat, berete nějaké vitaminy nebo třeba nějaké čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 19:56

@Jolda1234 ahoj :mavam: jak teď beru jen listovou, od transferu v únoru budu brát femibion a pokud by to nevyšlo, doufám, že vyjde, vrátím se k Inofolicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 20:06

Holky, před OPU jsem brala ještě Isoflavony, čisté - vyšlo to lépe.
Je to na kvalitu odebraných vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 20:17

@Efka2015 to vůbec neznám, jdu googlovat :mrgreen: Kdo ti to doporučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 21:14

@luciiin Počkej, kecám, isoflavony jsou náhrada Closíku, to jsem taky brala, tohle je Inositol, pošlu odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 21:14

Mám tento, vyšel nejlépe, když jsem to přepočítala na denní dávku:

http://www.myprotein.cz/…0530319.html?…

A ještě namátkou článek:

http://www.jamieson.cz/…m-otehotnet/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 21:24

@Efka2015 tak to jo :D…ten právě jim v tom Inofolicu, jen je tedy dražší no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 22:12

@luciiin Jj, já kdysi brala Nosifol 2 měsíce a při délde snažení už jsem brala fakt kdeco, tak jsem se snažila hledat noname náhrady :-) ale se stejným účinkem.
Třeba o Megaenzymech - náhradě Wobenzymu jsem se dozvěděla někde na emiminu, úplnou náhodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.12.16 22:27

@Efka2015 už aby to klaplo, viď? Doporučil ti něco přímo doktor v CAR? Mě řekl prostě listovku, na další preparáty asi moc nevěří. A taky jsem tady dost cetla, že v jiných CARech říkají, že kvalita vajíček je dana a vše kromě kyseliny listové je vyhazování penez :nevim:…ale stejně mě to nedá :mrgreen: I když tedy vím, že kvalitu naopak může hodně zhoršit stimulace a vitamín už to nezachrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 23:00

@luciiin No nikdo mi neporadil nic, doktoři fakt preferují listovku a nic navíc.
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, koupila jsem si Chytré miminko.
Manžel bral selzink, a různé podobné, asi 2 roky. Teď má klídek, co máme sněhuláčky :-D no uvidím, jaký bude další vývoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.12.16 23:03

Ahoj
ráda bych sek vám přidala. Začínám stimulovat na první IVF. Mám cysty které mi odsáli. Toto IVF je pro nás buď a nebo, buď to vyjde a embrio se chytí nebo ho cysty otraví a nic nebude a mě pošlou na laparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.12.16 23:05

@potvurka89 něco takového existuje? Žy cysty vadí? Já co jsem četla, s nimi nikdy nic nedělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí