Ivf březen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1770
29.3.19 17:20

@MonikaZemlicka My máme také dnes po transferu. Mě bude 34, také je to mé první, a z pěti to zvládli 2. Takže jedno se nam také mrazí a deuhe doufám, že se pomalu chystá na zahnizdeni. Držím palečky, aby nám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.3.19 18:03

@Lulusila já jsem při prvním ivf neměla žádné vajíčko, protože jsem nereagovala na stimulaci a jako pokus to počítali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
29.3.19 18:22

Holky, měly jste po transferu nějaké obtíže? Co všechno je nenormální a měl by se volat doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 18:40

@ZuziH85 Taky držím pesticky,Zuzi.
Snad se zadaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.3.19 19:28

@ZuziH85 já měla první dva dny pnutí v podbřišku a byla jsem trochu nafouklá, ale teď se cítím úplně normálně, tak nevím jestli je to dobře nebo špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
29.3.19 19:47

@Ewsonek Já jsem jen pár hodin po transferu. Nafoukla jsem take, nwbo si tak připadám. A bolí mě podbrisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.3.19 20:34

@ZuziH85 to je asi normální, odpočívej, šetři se, hodně pij a zvyš příjem bílkovin. Držím palce, ať se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
29.3.19 20:43

@Ewsonek Dobře, děkuji za rady, zkusím to. Snad to zítra bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.3.19 21:23

@EllEff Ty jo, to ti věřím a vůbec ti to nezávidím. Tak snad ten jeden tvůj i @Lulusila je nakonec ten pravej. :( Doufám za Vás, že další pokusy nebudou třeba, ale kdybych byla na vašem místě, tak bych se alespoň informativně pozeptala jinde, co si o tom postupu myslí. Jako nepřeléčená cysta? Opět bez PK?
Holky, kolik máte AMH, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 21:34

@Jezelia ahoj,ja mam AMH 1,6…je to u mě už vekem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.3.19 21:37

@MonikaZemlicka Díky za info, ale spíš jsem tu otázku směřovala na ty dvě budějcké holčiny, když měly tak málo vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.3.19 06:18

@Jezelia test Ahm mi ani nedělali, a ani mě ho nenabídli proč to nevím :think: vím že mám to FSh 4,40..což je prej hodně dobrý ale stejně mi je to prd platný :pocitac: zatím se to moje jediný drží ale do ponde kdy mám jít na ET dlouhá doba ještě :roll: JÁ jsem rozhodla na 100pr.že pokud to neklapne jdu pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.3.19 08:25

@MonikaZemlicka 1,6 je krasna hodnota, me bude ve ctvrtek 37 a hodnotu mam 1.97 a doktor mi rikal, ze na ten vek je to parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.3.19 08:27

@Lulusila a Ty chodis v Budejkach do Artu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.19 08:33

@Jezelia AMH mám dobry, bylo kolem 5ti…
Problem u mě jsou polycysticky vaječníky- prý to dělají, ze je buď vajicek hodně a nezralých (1ivf) nebo hodně prázdných jako teď…
Pokud bude potreba třetí Ivf jdeme urcitw jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.