Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pap949
Jaktoze teď platit za léky?
Dej zítra vědět co Ti dali.
Odkud jsi?
Ne jen mám rýmu a trochu pokaslavam. Pry nevadí, pokud se to nějak ne rozjede.
Ale uz je mi lip
Kde vlastně chodíte? My do Reprofitu v Ostravě a jsme zatím spokojení. Jinak nám říkali, že platit budeme až po transferu, kdy bude jasné co se všechno vlastně vydařilo (ICSI, PK a zamražení x? embryí) ![]()
@Evi91 jj, teď už budu platit za léky, říkali do 5.000,– zítra napíšu co a jak. Jezdíme do Teplic do Pronatalu
@Pap949
Nam řekli že v balíčku máme léky icsi a pk a Mražení, tak uvidíme.
Jooo, tak to nás stejně. Akorát to nezaplatíme naráz, ale budeme platit postupně 😊
@Pap949
Akorát mám stimulovat po dobu 7 dní gonal 175 jednotek.
Prijde mi to malo
Nám řekli, že budu jezdit ob den a podle toho, jak to poroste, ty dávky budou upravovat. Zítra se dozvím víc, tak napíšu. Snad jsem to taky pochopila dobře
![]()
@Evi91
Ne ne, MS mam mat piatok/sobotu. Pichat injekcie zacnem cca 2.3 ![]()
Ahoj holky, přidávám se do skupinky, v březnu mne čeká další IVF, strašně se těším i bojím zároveň. Co vám pomáhá myslet jen pozitivně?
Doposud jsem si dělala vždy velké naděje a o to větší bylo potom to zklamání…
@Evi91
Tak já měla 300 jednotek a stimulovala jsem 16 dnů. Takže jen za stimulacni léky cca 40 000. A stejně jsem velmi špatně reagovala. Měla jsem jen 2 vajíčka a z toho mám jen 1 embryo na KET, na který budu dlouho čekat až do dubna. Na UTZ jdu až 13.3 a pak snad stimulace sliznice na KET. Vy budete dávno vkládat fotky pozitivních testů a já budu čekat na UTZ. ![]()
@kveta112
Kvetusko, už vědí, co s tebou.
Dají si záležet.
Musíš věřit, že to vyjde ![]()
@Vanda85
Ahoj, a už jsi měla nějaké úspěšně ivf?
Táhne se ta doba hrozně a těch 14 dní ude snad nejdelších.
Nechci mít doma ani žádné testy, ať se zbytečně nestresuji…
Děj se vůle boží ![]()