IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
amelie36
22.2.21 11:34

Dneska jsem si vyzvedla leky, Gonal - nejdriv mam davat 250, pak 225.. Od 7. dne pridat Cetrotide, ultrazvuk a dalsi rozpis.
Pry mam nizke AMH a mozna nebude, co mrazit.. :,(
Jsem z toho nejaka rozpacita..

• Citovat
  • Upravit
7539
22.2.21 11:55

@amelie36 a kolik mas amh? a kdy jdeš na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.2.21 12:07

Ahojky, můžu se přidat k vám?😃 Taky budu zacinat se stimulaci na nase 1. IVF… mela jsem zacit ted v sobotu, ale dnes mam uz 4 dny zpozdeni MS😏 stimulacni protokol a leky uz mam doma, tak ted cekam na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
22.2.21 12:52

@baru-ska pokud jsem stihla sledovat, tak 1,2… 🤷‍♀️ Tech informaci bylo strasne moc.. Na UTZ pujdu 7. den, coz by melo byt kolem 7. brezna..

@Domca1111 taky jdu na prvni.. A moc mi pomaha, ze v tom nejsem sama..

• Citovat
  • Upravit
675
22.2.21 13:11

@amelie36 taky mi to pomaha, ze si muzu aspon popsat s nekym kdo si timto taky prochazi, protoze bavit se s nekym o takovych vecech, ktery nevi jak tezke to na psychiku je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
22.2.21 13:32

@Domca1111 nikdo z meho okoli o tom, ze vubec chceme mimco, nevi.. 🤷‍♀️ Pritel sice chce mimco mnohem vic nez ja, ale nedokaze pochopit, proc jsem nervozni z par injekci a drobneho zakroku v narkoze.. 8) Nejsem nervozni z par injekci, ale z toho celeho procesu.. Nesnasim nemocnice a nesnasim pocit, ze vlastne vubec nic nezalezi na mne.. :oops:
A taky se nedokaze vzit do toho, ze se mam obavy, jak budu psychicky snazet tehu a ze nacas prijdu o praci a o svuj normalni zivot.. Tim nechci rict, ze mimco nechci.. :srdce: Proste jen nemam rada kroky do naprosteho neznama.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7539
22.2.21 14:01

@amelie36 a jak dlouho se snažíte. jako já mám samozřejmě trochu taky strach ale mnohem víc se těším… mudr mi řekl že dřív než se na to připravím a v hlavě si vše srovnal co chci já co partner atd tak do té doby to dělat nemám a do ivf mechodit. Tvrdil mi že má pak ivf i horší výsledky když člověk není plně ztotožněny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.2.21 14:19

@baru-ska my se snazime necele 3 roky🙂 my jsme se teda rozhodli, ze do toho jdem a pritel me strasne podporuje injekce mi pichat bude take on.. ja bych to asi nezvladla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
22.2.21 14:23

@baru-ska Pres dva a pul roku.. Oba jsme pry v poradku, nic nezjistili. Uz je mi pres 30, tak nemuzu dal cekat.. Nechci byt uplne stara matka. :) Verim, ze se mi priority s narozenim prcka zmeni, deti mam rada.. Ale do modu „chci jen dite“ se asi nikdy nedopracuju..

• Citovat
  • Upravit
7539
22.2.21 14:32

@Domca1111 @amelie36 jasný.my teda „jen“ rok a půl. ale přijde mi zo nekonečný. prisly mi na nepruchozi vejcovody tak snad to bude jediný problém…dnes jsem 2 dc a víc až další cyklus, takže cca 20.3. Zda se mi to teď nekonecny :roll:
Nejvíc mi vrtá hlavou co vše si připlatit? Co budete připlácet vy? A někdo pronatal praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
22.2.21 15:13

Moje doktorka mi nechtela napsat doporuceni pred druhym rokem. Zpetne si rikam, ze byla blbost se nebranit.. :roll:
Priplacime prodlouzenou kultivaci, vitrifikaci, a podle aktualniho spermiogramu mozna ISCI. Tady jsme se dohodli, ze podle doporuceni embryologa. Nic jineho nam nedoporucili, pry neni prokazane, ze to ma skutecne smysl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
amelie36
22.2.21 15:14

@baru-ska vejcovody mi nezjistovali. Shodli jsme se, ze s nasi dobou snazeni nema UIU moc sanci na uspech.

• Citovat
  • Upravit
675
22.2.21 15:28

@baru-ska my jsme dali na radu lekarky a nechali si metodu ICSI, prodlouzenou kultivaci a zmrazeni embryií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
22.2.21 18:20

Přesun a třetí IVF

Ahoj holky, tak nás čeká třetí IVF, přelom brezen/duben to vidím.
Dnes jsme byli na konzultaci v novém car, presouvam se z Pronatalu do PFC. Mám za sebou celkem 5 transferu a z toho dva potraty. Nabrana kontrolní imunologie, tak teď cekani na výsledek. Pak k tomu bude ještě genetika embryi. Všem přeji hodně štěstí🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
22.2.21 18:34

@Michaelavavra proč odchazis z pronatalu? Já tam jdu za mesic na první ivf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.