IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.21 11:35
@Anonymní píše:
To mně mrzí. :hug:
A jaké jsi měla léky a kdy byl odběr?

Odber byl dnes, mela jsem rekovelle.
Asi maji pravdu s tim dlouhým protokolem..uz jsem ho jednou mela a byl uspesny na vajíčka a ted vzhledem k věku zvolilo tento a nic…

Diky! Prostě to vyjde!

• Citovat
  • Upravit
amelie36
5.3.21 11:46
@Anonymní píše:
Odber byl dnes, mela jsem rekovelle.
Asi maji pravdu s tim dlouhým protokolem..uz jsem ho jednou mela a byl uspesny na vajíčka a ted vzhledem k věku zvolilo tento a nic…Diky! Prostě to vyjde!

Vyjde. Jina moznost neni! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1506
5.3.21 12:02
@Anonymní píše:
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko :,(
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!

To mi je lito :hug: :,( Drzim moc palce pri dalším pokusu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
5.3.21 12:26
@Anonymní píše:
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko :,(
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!

To mě mrzí :( Budu držet pěsti, ať ti ten dlouhý protokol pomůže. V určitým věku se používá s dobrými výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.3.21 12:46

Ahoj holky!

Chtěla bych se taky přidat k Vám do skupiny.. Ve čtvrtek jsme si vyzvedli s partnerem léky a čekám na MS. Spermiogram dopadl na výbornou, bylo nám řečeno, že nebude pravděpodobně potřeba ISCI, ale že mám počítat s tím, že se nemusí oplodnit žádné vajíčko.. Tak jsem na vážkách.. Taky přemýšlím, co všechno si mám zaplatit.. Je to naše poprvé ve světě neplodnosti. Přirozeně jsem byla těhotná šestkrát, doma mám jenom jedno dítě a díky mimodelozni tehotenstvi jsem přišla o oba vejcovody.. Celou diskuzi jsem si pročetla a budu se těšit na další - doufám jen pozitivní a příjemné zkušenosti.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
5.3.21 12:57
@Eishka píše:
Ahoj holky!Chtěla bych se taky přidat k Vám do skupiny.. Ve čtvrtek jsme si vyzvedli s partnerem léky a čekám na MS. Spermiogram dopadl na výbornou, bylo nám řečeno, že nebude pravděpodobně potřeba ISCI, ale že mám počítat s tím, že se nemusí oplodnit žádné vajíčko.. Tak jsem na vážkách.. Taky přemýšlím, co všechno si mám zaplatit.. Je to naše poprvé ve světě neplodnosti. Přirozeně jsem byla těhotná šestkrát, doma mám jenom jedno dítě a díky mimodelozni tehotenstvi jsem přišla o oba vejcovody.. Celou diskuzi jsem si pročetla a budu se těšit na další - doufám jen pozitivní a příjemné zkušenosti.. :srdce:

Ahoj, u nas ma partner perfektni spermio (ja problemy zjisteny zadne), ale pro jistotu nam doporucili ISCI. Taky jsem na vazkach, je to dost penez, ale zas si rikam, ze asi vedi, co delaji.. I kdyz ja moc nereaguju na leky, tak uvidime, jeslti vubec bude, co oplodnovat.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1506
5.3.21 13:03

@Eishka Ahojky! Držím palce. :kytka: Ja jdu na UTZ v úterý a snad budu konečně odcházet s dárečky. My máme opačný případ, spermiogram strašný, takze ISCI + dalsi a další :lol:
Budu se těšit na dobre zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.3.21 13:14

@amelie36 No na jednu stranu bych to nechala na přírodě, ale pak si říkám, že v tomhle umělém procesu už je jedno jak moc to bude umělý.. Včera jsem říkala že srandy manželovi, že díky tomu, že budou v misce, tak by se k tomu vajíčku beztak mohla dostat nějaka chudinka, která by přirozeně neměla šanci :D přikláním se k tomu radši priplatit když je ta možnost.. A jak dlouho už stimulujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.21 13:15

Holky, jsem rada, ze muj muz ma spermio dobry. Jinak bych se bala, abych mu ve slabe chvilce nevmetla, ze do sebe bodam kvuli nemu. :oops:
Takhle se jen bojim, aby to se mnou vydrzel. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
207
5.3.21 13:17

@leylen tak ať nemusíš řešit zadne dilema.. A Ty ses v jaké fázi? Já tomu ještě moc nerozumím.. Uz Ti budou odebírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
5.3.21 13:36

@Eishka Promiň, asi jsem to špatně napsala :think: ja jdu na ten UTZ před stimulaci. Posunulo se nam to o 3 mesice kvuli me endometrioze, ted uz na nás snad žádný bubak nevyskoci a dostanu taky svůj protokol :dance: a příští víkend snad MS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.3.21 14:15

@leylen Tak to jsme na tom úplně stejně.. Taky to mám dostat příští týden a je to poprvé, co se těším.. Jak mi vzali ty vejcovody, tak jsem měla trochu nepravidelnou MS, začala jsem cvičit hormonální jógu a spravilo se to +-2 dny…
Teď zrovna pročítám diskuze o tom, kolik kdo nechal vložit embryí, ale ono se to asi celé dost odvíjí od počtu a kvalitě.. Tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
5.3.21 14:22

@Eishka mě automaticky řekli že v dnešní době už se dává jen jedno.ze dřív ti zvyšovalo šance ale dnes už jsou ty techniky tak daleko že zo zvýšení šance je minimální oproti rizikům spojeným s vicecetnym tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
5.3.21 14:28

@Eishka Hormonalni jogu jsem po me diagnóze taky zacala cvicit, pomáhá mi to hezky i na bolest se zády :dance: tak snad se dočkáme :dance: ja absolutně o vložení více embryí neuvažuju, ciste ze zdravotního hlediska, nehledě na to, že bychom přišli o podporu pojišťovny. Počítám i s variantou, že budeme muset ivf podstupovat i vícekrát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.3.21 14:45

@baru-ska Aha, my jsme se o tom teda ještě nebavili.. Všechno je teprve ještě přede mnou.. Kdyby to bylo na mě, asi bych se tomu nebránila, přes všechno to riziko - je tolik případů, kdy vložili dvě a přežilo jedno. Třeba je to vlivem zdravé konkurence… :lol: Jedna děloha a dva zájemci o bydlení - kdo vydrží déle.. :)
Já si spíš neumím představit to zamražování.. To na mě působí jako 50:50, jestli to ještě dá- chudák je vyrvanej z těla, vhozen do misky, oplodněněj, pak musí 5 dní plavat a nakonec jde do mrazáku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.