Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amelie36
Neboj oni dorostou, vaječníky hold u každýho reagují jinak. Ty půjdeš na ET?
Holky tak já byla včera ráno na kontrole a dr. už kápla božskou, prej jich tam je asi 10 co vidí. A v uterý ráno jdu na OPU. Jde někdo taky v úterý?
@amelie36 píše:
9. den stimulace, mych par folikulu se stale statecne drzi kolem 10 mm..
Musela jsem priplatit hromadu dalsich leku, vecer me cekaji 3 injekce naraz..Alespon sliznice se zvedla na 6-7 mm…
A na kdy ti dali OPU?
@Anonymní píše:
A na kdy ti dali OPU?
nejdriv patek nebo sobota.. mozna pozdeji.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, díky za toto téma. Jsem ráda že v tom nejsme samy a můžeme se navzájem podpořit a předat si své zkušenosti a pocity. Máme naplánovaný krátký protokol, s tím, že až začne MS, tak si mám přijet na kontrolu a zároveň si vyzvednu léky. ale co mi neustále vrtá hlavou, je to vaginální vyšetření v 1-2 dnu menstruace. Vždy jsem byla na kontrole mezi cykly, tak mám z toho teď takové zmatené pocity.
Ahojky a držím palce
No, taky mi to přijde zvláštní, aby v době, kdy se ti „cisti“ tělo, delali UTZ, ale ne teda kvuli krvi. Ještě jsem o tom nikde neslyšela, byt je mi jasné, že každý CAR to ma jinak
Mě cystu hlídají před MS, resp víme, že tam je, jen mrknou na to jak velká. Me by to nedalo a zavolala bych si ![]()
@Domca1111
Tak to je krásná úroda, gratuluju. To určitě bude na konci i dost embryjek ![]()
Tak holky co už jste takhle daleko. inspirujte nás, co jste si priplacely ![]()
@baru-ska píše:
Tak holky co už jste takhle daleko. inspirujte nás, co jste si priplacely
Zatím jen léky, léky a léky… Reaguju málo a nevešla jsem se do limitu pojišťovny..
@baru-ska Dobrý dotaz
me by zajímalo, kolik si mam zítra s sebou vzít do kapsy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
9. den stimulace, mych par folikulu se stale statecne drzi kolem 10 mm..
Alespon sliznice se zvedla na 6-7 mm…
Musela jsem priplatit hromadu dalsich leku, vecer me cekaji 3 injekce naraz..