Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maty35 říkali, že dobrý.. A to druhé, že bylo dost kvalitní, že by byla škoda ho nezamrazit… Tak je zmrazené ale brzo si pro něj jdu a asi se zeptám, že bych si nechala udělat embryo glue ještě… A jaktoze vám dělali genetiku to jste si řekli nebo vám ji udělali sami od sebe u vás je co za problém?
@Maty35 říkali, že dobrý.. A to druhé, že bylo dost kvalitní, že by byla škoda ho nezamrazit… Tak je zmrazené ale brzo si pro něj jdu a asi se zeptám, že bych si nechala udělat embryo glue ještě… A jaktoze vám dělali genetiku to jste si řekli nebo vám ji udělali sami od sebe u vás je co za problém? Jestli můžu vědět.
@Katulina77
No tak určitě to embryoglue můžeš zkusit, ať to ještě trochu podpoříš ![]()
My jsme měli podle spermiogramu téměř azospermii tak proto nám dělali tu genetiku, aby se zjistila příčina a našel se důvod. Takže náš problém je hlavně ve spermiích, já jsem zdravá, i když samozřejmě věk 35 let už bude mít i vliv na kvalitu vajíček
![]()
@Maty35 aha… Tak genetiku dělají skrz tohle a vadu embrya by taky poznali ne? Přijde mě divné, že se to v těle neudržel faktorů je ale hodně proč třeba ne. My máme taky spermio špatný 3%…
Tak embryo je vždycky 50 na 50, jestli se v těle udrží nebo ne… po transferu už pak můžeme jen doufat a věřit tomu
Já výsledky dobrý, sliznice vysoká, embryo byť jediné přeživší tak krásné… no a nedopadlo to. Takže pak už je to více méně o náhodě, což je docela frustrující, když si projdeme stimulací, OPU, čekání, jak se vajíčka (pak už embrya) vyvíjí… až mě z toho někdy přepadá depka ![]()
@Katulina77 pani Dvorakova je uzasny clovek, bohuzel v Sanusu maji zvlastni zpusoby nic extra neresit. O co jsem si nerekla my neudelali.. po dvou neuspesnych pokusech jsme odesli s manzelem jinam. Ale zase me zname se zde podarilo hned z prvniho IVF a me svagrove na prvni IUI.
Drzim pesti
![]()
Právě, všechno vypadá dobře, doufáme a nic.. Nejhorší je pro mě ten pocit bezmoci, že s tím vlastně nemůžu nic dělat, ničím přispět, aby byl lepší výsledek. Všechno záleží víceméně na doktorech a štěstí ![]()
@Mik.Martina ano je úžasná.. Ale bohužel proto tam nechodíme 🙄právě co nereknes nemáš.. To mě tam štve pritom by měli nejlíp vědět jak pomoci… No uvidíme co mě nabídnou dal jedno embryo mám.. Zamrazene tak jsem zvědavá.
@Maty35 to ano záleží na těle.. Proč to nechce přijmout jaký tělo s tím bojuje.. Že to nechce to psali někde v diskuzi tady na emimino. Že to buňky zabíjí.. To je ta imunologie.. Asi jim taky řeknu ať mi to udělají než půjdu na ket
@123_nik to mě mrzí… Já taky vajíček neměla moc na utzv 9 pak vytáhli jen 4 a přežili jen 2 ve finále.. Takže jedno mi dali s toho nic a poslední zamrazene.. Pak už nemám nic a na další ivf nejdu ani na stimulaci… Už to budu brát tak že to je..
@Tvojeteta noo jak se to vezme
, dodelali nam vsechna potrebna vysetreni. Rekli, ze jinak zacinat nema cenu. Diky imunologii nam zjistili par problemu, ktere se vylecili kortikoidy a manzel diky tomu ma ze spatneho spermiogram vse v norme
Jinak ted planujeme nativni cyklus. Jelikoz mam za rok amh z 1,39 na 0,6 je to dost boj ![]()
Kampak jsi presla ty? Ja jsem v Praze v Unice. A teda pristup o 100% lepsi
![]()
@Mik.Martina tu imonuklogii dělají i chlapovi? Já myslela, že jen by to udělali mě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.